kiz baslarda bu kadar hareketli degildi benim kizzzz:simdi ise durmuyor yerinde durmuyor teyzesiiii
evet vazelinde cok iyi geliyormus ablamdan biliyom...
kiz kalcalarimda da olursa ne yaparim kizzzz
Valla göstersem sasirirsin cok fena oldu benimki benimkilerde cok hareketli ama bence ondn degil
ben cok korudum ama olmadi saglik olsun demi
olsun canim öyle deme her imkani degerlendir sen yinede nelerdn neler oluyor bi bakmisin olmus
hem bebek icin yapma normal yap stressiz yani
aman cok sevindim canim,hayirlisiyla tasinin..
rabbim ailenle birlikte huzurla ve saglikla oturmayi nasip eder ins...
tsk.ederim canimmmyok daha seker yuklemesi felan yapmadim..
gecen gun makineye baglandik bebegin kalp etislarini dinledik...
kiz baslarda bu kadar hareketli degildi benim kizzzz:simdi ise durmuyor yerinde durmuyor teyzesiiii
evet vazelinde cok iyi geliyormus ablamdan biliyom...
kiz kalcalarimda da olursa ne yaparim kizzzz
inş bişi olmaz kullan bakalım vazelini düzelir belki ..... kız bırak hareketli olsunnn cadı olcek desenee prenses
hadi yaaaa,oyleyse benim kalcalar beter olmusturrrrrrro kadarki kasiyommm,kiz benim her yerim kasiniyorrrrrr,ne yapim bennnn yagi her tarafima suruyom yok anacim fayda etmiyorrrr olan oldu ne yapalimmm,saglik olsun demekten baska sansimiz yokkkk
oyle olucak galibaaa,kiz bazen babasina sarilinca nasil tekmeliyor esimin sirtiniiiiii
esim bile hissediyor bak nasil tekmeliyor diyorrrr
insallah canim ya az kaldi zaten tesekkür ederim yakinda yaparlar onuda nst ye girdin o zaman sen bende girmistim
nasil ses cikiyor demibenimkilerbcok oynadigindan pek kalamadik biz
korkma canim belki sende olmaz canim ben ne sürdüysem olmadi iste aman ne yapim canim
canim benim kasinmam bebek yagi yada krem sürünce oluyor neden se yirtasim geliyor heryerimi cok tatli kasiniyo:97:
ayyy canım benim ne güzel bir duygudur allahım bende kız kardeşimin karnına dokunuyordum bebiş tekmelesin diye
ayyy canım benim ne güzel bir duygudur allahım bende kız kardeşimin karnına dokunuyordum bebiş tekmelesin diye
çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş kız netten baktım öle yazıyordu
oyle canim icinde bir canlinin varoldugunu hissetmek dunyanin en guzel duygusu olsa gerekkkk
rabbim ins.en kisa zamanda sana da hayirlisiyla bu duyguyu yasamayi nasip eder canimmmm
benimkiler de uyumuyor babasi gelince esim korkuyor yaklasmaya biz sariliyos o zamanda tekme atiyolar iste
esimde gülüyor gercekten tuhaf hissediyolar sanirim babalariniesim konusunca kizim daha cok hareket ediyor
kızlar benim çıkmam gerek sonra yine görüşelim herkese iyi gecelerr bebişlere ve kendinize çok iyii bakın yine gelin kaybolmayın şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?