Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 28 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 27 haftalık(erkek)
Nissam hamile 26 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 24 haftalık
Evanur hamile 24 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 24 haftalık
Tuanafunda hamile 23 haftalık
Rojda0819 hamile 22 haftalık
Epsilonsigma hamile 20 haftalık
Beklemede hamile 18 haftalık
Kayyum hamile 18 haftalık
AdaESILA hamile 15 haftalık
Arwen83 Hamile 14 haftalık
Nurdansalim Hamile 9 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 9 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile 5 haftalık
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

inş bişi olmaz kullan bakalım vazelini düzelir belki ..... kız bırak hareketli olsunnn cadı olcek desenee prenses
kiz baslarda bu kadar hareketli degildi benim kizzzz:simdi ise durmuyor yerinde durmuyor teyzesiiii

evet vazelinde cok iyi geliyormus ablamdan biliyom...

kiz kalcalarimda da olursa ne yaparim kizzzz

hadi yaaaa,oyleyse benim kalcalar beter olmusturrrrrrro kadarki kasiyommm,kiz benim her yerim kasiniyorrrrrr,ne yapim bennnnyagi her tarafima suruyom yok anacim fayda etmiyorrrrolan oldu ne yapalimmm,saglik olsun demekten baska sansimiz yokkkk

zaten bu ay stres yapmadan denemeyi düşünüyorum rahat olunca belki daha iii olur

olsun canim öyle deme her imkani degerlendir sen yinede nelerdn neler oluyor bi bakmisin olmus
hem bebek icin yapma normal yap stressiz yani[/QUOTE]

insallah canim ya az kaldi zaten tesekkür ederim yakinda yaparlar onuda nst ye girdin o zaman sen bende girmistim
nasil ses cikiyor demibenimkilerbcok oynadigindan pek kalamadik biz

kiz baslarda bu kadar hareketli degildi benim kizzzz:simdi ise durmuyor yerinde durmuyor teyzesiiii

evet vazelinde cok iyi geliyormus ablamdan biliyom...

kiz kalcalarimda da olursa ne yaparim kizzzz

korkma canim belki sende olmaz canim ben ne sürdüysem olmadi iste aman ne yapim canim

inş bişi olmaz kullan bakalım vazelini düzelir belki ..... kız bırak hareketli olsunnn cadı olcek desenee prenses

oyle olucak galibaaa,kiz bazen babasina sarilinca nasil tekmeliyor esimin sirtiniiiiii

esim bile hissediyor bak nasil tekmeliyor diyorrrr

hadi yaaaa,oyleyse benim kalcalar beter olmusturrrrrrro kadarki kasiyommm,kiz benim her yerim kasiniyorrrrrr,ne yapim bennnnyagi her tarafima suruyom yok anacim fayda etmiyorrrrolan oldu ne yapalimmm,saglik olsun demekten baska sansimiz yokkkk

canim benim kasinmam bebek yagi yada krem sürünce oluyor neden se yirtasim geliyor heryerimi cok tatli kasiniyo:97:

evet kiz nasil kalp atislari o kadar guzel duyuluyorki...hele birde oynamaya basladiklari anda cok kotu sesler cikiyorrr

yarim satten fazla kaldin bizzzz

ins.canim,olursada ne yapalim feda olsun bebislerimizeee

ayyy canım benim ne güzel bir duygudur allahım bende kız kardeşimin karnına dokunuyordum bebiş tekmelesin diye

oyle canim icinde bir canlinin varoldugunu hissetmek dunyanin en guzel duygusu olsa gerekkkk

rabbim ins.en kisa zamanda sana da hayirlisiyla bu duyguyu yasamayi nasip eder canimmmm

ayyy canım benim ne güzel bir duygudur allahım bende kız kardeşimin karnına dokunuyordum bebiş tekmelesin diye

oyle canim icinde bir canlinin varoldugunu hissetmek dunyanin en guzel duygusu olsa gerekkkk

rabbim ins.en kisa zamanda sana da hayirlisiyla bu duyguyu yasamayi nasip eder canimmmm

benimkiler de uyumuyor babasi gelince esim korkuyor yaklasmaya biz sariliyos o zamanda tekme atiyolar iste
esimde gülüyor gercekten tuhaf hissediyolar sanirim babalarini esim konusunca kizim daha cok hareket ediyor

kızlar benim çıkmam gerek sonra yine görüşelim herkese iyi gecelerr bebişlere ve kendinize çok iyii bakın yine gelin kaybolmayın şekerler

benimkiler de uyumuyor babasi gelince esim korkuyor yaklasmaya biz sariliyos o zamanda tekme atiyolar iste
esimde gülüyor gercekten tuhaf hissediyolar sanirim babalarini esim konusunca kizim daha cok hareket ediyor

kiz senin birde iki tane simdi daha bir gizli tekmeliyorlardir babalarinioy teyzesi yer onlari yerrrrr

kizin simdiden gosteriyor kendisini,babasina bagliliginiiiii

kızlar benim çıkmam gerek sonra yine görüşelim herkese iyi gecelerr bebişlere ve kendinize çok iyii bakın yine gelin kaybolmayın şekerler

kendine iyi bak canim,gorusmek uzereeee:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…