çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş kız netten baktım öle yazıyordu
kızlar benim çıkmam gerek sonra yine görüşelim herkese iyi gecelerr bebişlere ve kendinize çok iyii bakın yine gelin kaybolmayın şekerler
kiz senin birde iki tane simdi daha bir gizli tekmeliyorlardir babalarinioy teyzesi yer onlari yerrrrr
kizin simdiden gosteriyor kendisini,babasina bagliliginiiiii
öyle valla simdiden sevdiler birbirleriniama hic rahat yatamiyorum canim
bi sag bi sol düz yatinca mideme cikiyolar uykum bozuldu iyice benim gecen gece ben yatiyorum cocuklar yatmiyor
inanmassin ayagini midemde hissetim diremis böylecok hosuma gitti ama bide simdi kizim hareketli oynuyor kardesinide uyandiriyor
öyle valla simdiden sevdiler birbirleriniama hic rahat yatamiyorum canim
bi sag bi sol düz yatinca mideme cikiyolar uykum bozuldu iyice benim gecen gece ben yatiyorum cocuklar yatmiyor
inanmassin ayagini midemde hissetim diremis böylecok hosuma gitti ama bide simdi kizim hareketli oynuyor kardesinide uyandiriyor
ay ben yerim onlarikiz bunlar anne karninda boyle yapiyolar yarin obur gun ne yapican bunlarla kizzzz
yaaa benim migdemde bazen yanmalar oluyor sanki:44::44:sende varmi bu tur seylerr:44:
Hic bilmiyom bacim ALLAH yardimcimiz olsun ama cok tatlilar teyzesi
bendede oluyor canim yemek yesemde oluyor yemesemde bebek mideye baski yaptigi icin oluyomus o normal yani süt ic geciyor zaten
Hic bilmiyom bacim ALLAH yardimcimiz olsun ama cok tatlilar teyzesi
bendede oluyor canim yemek yesemde oluyor yemesemde bebek mideye baski yaptigi icin oluyomus o normal yani süt ic geciyor zaten
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy bende korktum birsey felanmi oluyor sandim,sut iciyorummm
Bebisim tatil felan yapmis arada gelip yaziyor ben yokken girmis evet iyi canim
senin prenses nasil isim düsündünmü bakalim?
ne güzel ya nazar değmesininşallah bizde bir gün bebeğimizin kalp atışlarını duyarız ne büyük mutluluk
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
selam kızlarrr dün doktora gittik kesemizi göremedi doktor daha çoook minikmiş benim miniğim
sanırım daha 3 haftalık falanmış haftaya tekrar gel dedi doktor inşallah o zaman gözükür kızlarrr benim durumumda olup sonradan miniğini gören oldumu çok korkuyorummmmmm
selam kızlarrr dün doktora gittik kesemizi göremedi doktor daha çoook minikmiş benim miniğim
sanırım daha 3 haftalık falanmış haftaya tekrar gel dedi doktor inşallah o zaman gözükür kızlarrr benim durumumda olup sonradan miniğini gören oldumu çok korkuyorummmmmm
Tatlim allh tmamini erdirsin nézmndn beri yoktm
Oyuzden simdi gordum massallh bayada olmussun
Sagsaglim kucagina almk nasip etsin rabbim
Nasil geciyor bulnti FLN varmi
teşekkür ederim canım. ben de şimdi sana baktım senin de baya büyümüş.
çok şükür ben bi sıkıntı yaşamadım. bulantım falan olmadı. bu yüzden hep tedirgin yaşadım. bişi mi oldu? hamile değil miyim? kalbi mi durdu? 3 ayı böle atlattım. son kontrolden sonra artık rahatım canım.
sen nasılsın? nasıl geçiyor hamilelik?
allah hepimizin kucağına sağ sağlim almak nasip etsin, olmayanlara da en kısa zamanda versin inşallah
Buyudu ya ben gecenlerde bir yerde yazi okumustum hamilelik insnlari pipiruklestiriyor surekli endiseli
Oluyormuslar diye okumustum o iki hafta once gittigm zamn dr 23haftalik demisti bugunden sonra 25girdik
Allhin izniyle rabbim kucagimizdada nasip eder olmaynlarada insallh dr a sordum bndemi sorun yoksa Boyle
Dusunmem norml mi dedim hamilik yapar demiSti endise anlayacgin bebegin hareketlzrini hissedene kadar sonra zaten sna hissettiriyor kendini simdi oynadigini hissetmdgn icn Boyle dusunyrsn raht ol ayni senin gibiydm bndd
zaten bebişin hareketlerini hissedeceğim günleri merakla bekliyorum. dediğin gibi en azından yaşadığını orda olduğunu anlıyorsun:)
sen ne zaman hisseddin ilk hareketleri....
Merak etme bnde senin gibi olmustu 16gunlukdum
Dr a gittigimde kese falan yoktu sadece beyaz bir
Nokta okadardi korkma bnmde aklima binbirturlu
Seyler gelmisti kan tahlillerinde zaten nasil bir gebe
Lik oldugu anlasiliyor rahat ol
merhaba canım;
ben de aynı senin gibi oldum. geç döllenme olduğu için ilk başta göremedi. çok üzüldük. ertesi gün bi daha çağırdı. dış gebelikten falan korktu. 4 boyutlu ultrasonda gördük. merak etme allahın izniyle sen de görürsün. genelde 5. 6. hafta da daha rahat görülüyor galiba... içini ferah tut....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?