Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş kız netten baktım öle yazıyordu

kızlar benim çıkmam gerek sonra yine görüşelim herkese iyi gecelerr bebişlere ve kendinize çok iyii bakın yine gelin kaybolmayın şekerler

duymustum kakao yagini ama kullanmadim hic hem artik gerek yok
harita oldum masallah ben takmiyorum zateen bendesana iyi geceler canim görüsürüz

ay ben yerim onlari kiz bunlar anne karninda boyle yapiyolaryarin obur gun ne yapican bunlarla kizzzz

yaaa benim migdemde bazen yanmalar oluyor sanki:44::44:sende varmi bu tur seylerr:44:

Son düzenleme:
ay ben yerim onlari kiz bunlar anne karninda boyle yapiyolaryarin obur gun ne yapican bunlarla kizzzz

yaaa benim migdemde bazen yanmalar oluyor sanki:44::44:sende varmi bu tur seylerr:44:

Hic bilmiyom bacim ALLAH yardimcimiz olsun ama cok tatlilar teyzesi
bendede oluyor canim yemek yesemde oluyor yemesemde bebek mideye baski yaptigi icin oluyomus o normal yani süt ic geciyor zaten

bendede oluyor canim yemek yesemde oluyor yemesemde bebek mideye baski yaptigi icin oluyomus o normal yani süt ic geciyor zaten

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy bende korktum birsey felanmi oluyor sandim,sut iciyorummm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 28 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 27 haftalık(erkek)
Nissam hamile 26 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 24 haftalık
Evanur hamile 24 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 24 haftalık
Tuanafunda hamile 23 haftalık
Rojda0819 hamile 22 haftalık
Epsilonsigma hamile 20 haftalık
Beklemede hamile 18 haftalık
Kayyum hamile 18 haftalık
AdaESILA hamile 15 haftalık
Arwen83 Hamile 14 haftalık
Nurdansalim Hamile 9 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 9 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile 5 haftalık
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yok canim bisey olmaz korkma cok oluyosa doktora söyle ilac verir ben danisacagim icimde kaynar sular var sanki
süt bende iciyorum zor olsada:120::120:alissinlar simdiden süte demi

neyse canim ben cikmak zorundaayim cünkü canim agriyor uzanacagim sen kendine ve bebise iyi bak cok özletme kendini görüsmek üzere:79::79::79:

Bebisim tatil felan yapmis arada gelip yaziyor ben yokken girmis evet iyi canim

senin prenses nasil isim düsündünmü bakalim?

Iyi oldgna sevindm insn merak ediyor isde

Daha inanki tam net birsey bulzmadik o olmaz bu olmaz diyop duruyoruz
Bakalim ne olack sen buldunmu anam ben de
Birtane varkn zorlaniyorum s'en neyapcn belkide
Buldun heeee s'en bizde daha t'ik yok

ne güzel ya nazar değmesin inşallah bizde bir gün bebeğimizin kalp atışlarını duyarız ne büyük mutluluk
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amin canım inşallah. biz de çok zor günler geçirerek bebeğimize kavuştuk. beklemediğimiz bir zamanda. Allah sizlere de en kısa zamanda nasip eder inşallah. dualarım sizlerle....

selam kızlarrr dün doktora gittik kesemizi göremedi doktor daha çoook minikmiş benim miniğim
sanırım daha 3 haftalık falanmış haftaya tekrar gel dedi doktor inşallah o zaman gözükür kızlarrr benim durumumda olup sonradan miniğini gören oldumu çok korkuyorummmmmm

Merak etme bnde senin gibi olmustu 16gunlukdum
Dr a gittigimde kese falan yoktu sadece beyaz bir
Nokta okadardi korkma bnmde aklima binbirturlu
Seyler gelmisti kan tahlillerinde zaten nasil bir gebe
Lik oldugu anlasiliyor rahat ol

merhaba canım;

ben de aynı senin gibi oldum. geç döllenme olduğu için ilk başta göremedi. çok üzüldük. ertesi gün bi daha çağırdı. dış gebelikten falan korktu. 4 boyutlu ultrasonda gördük. merak etme allahın izniyle sen de görürsün. genelde 5. 6. hafta da daha rahat görülüyor galiba... içini ferah tut....

Tatlim allh tmamini erdirsin nézmndn beri yoktm
Oyuzden simdi gordum massallh bayada olmussun
Sagsaglim kucagina almk nasip etsin rabbim
Nasil geciyor bulnti FLN varmi

Tatlim allh tmamini erdirsin nézmndn beri yoktm
Oyuzden simdi gordum massallh bayada olmussun
Sagsaglim kucagina almk nasip etsin rabbim
Nasil geciyor bulnti FLN varmi

teşekkür ederim canım. ben de şimdi sana baktım senin de baya büyümüş.

çok şükür ben bi sıkıntı yaşamadım. bulantım falan olmadı. bu yüzden hep tedirgin yaşadım. bişi mi oldu? hamile değil miyim? kalbi mi durdu? 3 ayı böle atlattım. son kontrolden sonra artık rahatım canım.

sen nasılsın? nasıl geçiyor hamilelik?

allah hepimizin kucağına sağ sağlim almak nasip etsin, olmayanlara da en kısa zamanda versin inşallah

Buyudu ya ben gecenlerde bir yerde yazi okumustum hamilelik insnlari pipiruklestiriyor surekli endiseli
Oluyormuslar diye okumustum o iki hafta once gittigm zamn dr 23haftalik demisti bugunden sonra 25girdik
Allhin izniyle rabbim kucagimizdada nasip eder olmaynlarada insallh dr a sordum bndemi sorun yoksa Boyle
Dusunmem norml mi dedim hamilik yapar demiSti endise anlayacgin bebegin hareketlzrini hissedene kadar sonra zaten sna hissettiriyor kendini simdi oynadigini hissetmdgn icn Boyle dusunyrsn raht ol ayni senin gibiydm bndd

zaten bebişin hareketlerini hissedeceğim günleri merakla bekliyorum. dediğin gibi en azından yaşadığını orda olduğunu anlıyorsun:)

sen ne zaman hisseddin ilk hareketleri....

zaten bebişin hareketlerini hissedeceğim günleri merakla bekliyorum. dediğin gibi en azından yaşadığını orda olduğunu anlıyorsun:)

sen ne zaman hisseddin ilk hareketleri....

Ozamn daha rahat olacaksin ben 20 haftaliktim kelebek
Kimildamasi gebiydi simdi daha keskin ve daha sert ama
Her bebek belki Boyle olmayabulir rahat ol s'en zamani gelince
Dur desende kuduryyorlar vallhi

Merak etme bnde senin gibi olmustu 16gunlukdum
Dr a gittigimde kese falan yoktu sadece beyaz bir
Nokta okadardi korkma bnmde aklima binbirturlu
Seyler gelmisti kan tahlillerinde zaten nasil bir gebe
Lik oldugu anlasiliyor rahat ol

çok sağolun kızlarr içimi rahatlattınız doktorda çok küçük bi beyazlık gördü ama emin olamadık..alttan baksak görürüz ama şuan için gerek yok dedi uyandırmayalım dedi :)) ne demek istedi anlamadım sanırım alttan bakınca düşük riski oluyomuş onu kasteddi.ayyyy bir an önce görmek istiyorumm yaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…