arkadaşlar bişey sorucam.ben 2,5 yıllık evliyim.Adetlerim düzenlidir.26-28 günde bir olur.ilk 3 ay kontrol hapı kullandım sonra hiç korunmadık.açıkçası 1 senedir çocuk olsun diye uğraşıyoruz ama olmadı.geçen yıl hormon testlerim normaldi.geçen gün doktora gittim ultrasonda yumurtanın etrafında küçük kistler var adetin 8.günü hsg istedi.daha 2 hafta var.ben hayıt suyu almıştım acaba onu içsem tüplerde tıkanıklk,iltihap falan varsa diye.zararı olur mu acaba hani sonuçta çocuk için uğraşıyoruz ya olduysa bu ay diye endişelendim.Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar
1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim.............:CüvCüv:
9-Cemre822..............:CüvCüv:
10-nehir67................:CüvCüv:
Polen tozu ve bal alabilirim kaydirigubbakcemile3
arkadaşım kürün nedir banada yazarmısın lütfen ben polikistikover hastasıyım bilmiyorum işe yararmı ama bu kadar çok hamile kalan varsa denemek isterim saygılaar
Mrb arnavutgüzeli benimde sıkıntım var biliyosun. nim reglim düzenlidir bikaç kez gecikti. Reglin düzenli olması aslında pek öenmli değilmiş. Bak benim yumurtalıklarda çok kötü çıktı. Ben bal çörek otu tarçını deneyeyim diyorum. Çünkü işe gidiyorum soğan kürü de çok popüler ama bana zor gelecek uygulamak.
canım listede gördüğün 3 kişi pko hastasıydı zaten..sende hiç canını sıkma.allaha şükretmek gerekir bize böyle güzel ,sağlıklı şeyler bahşettiği için..CANIM İSTEDİĞİN ZAMAN BAŞLAYABİLİRSİN..
SABA AÇ KARNINA BİR REÇEL K. POLEN YE ARKASINDAN DA BAL..günde bikere ye yeter..
istersen bir tutam tarçını sakızına koy çiğne istersen bir su bardağına sıcak suyun içine bir çay kaşığı tarçın birde bal katıp iç onu..rahimdeki tüplerdeki ilthabı söker atar.rahmini güçlendirir yara varsa iyileştirir..hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu gelsin dilerim en kısa zamanda senide listede görürüz canıım:1hug:
canım benim cok tesekkur ederım cok ıyıyız teyzesıo zaman bu durumda hamile olabilir kedersiziimmmm hemen test yap canııımmmmm
cemrecim nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv: bebiş nasıl :ecrin_bebek:hala çok uykun oluyormu ?mirmirmirmir
canım listede gördüğün 3 kişi pko hastasıydı zaten..sende hiç canını sıkma.allaha şükretmek gerekir bize böyle güzel ,sağlıklı şeyler bahşettiği için..CANIM İSTEDİĞİN ZAMAN BAŞLAYABİLİRSİN..
SABA AÇ KARNINA BİR REÇEL K. POLEN YE ARKASINDAN DA BAL..günde bikere ye yeter..
istersen bir tutam tarçını sakızına koy çiğne istersen bir su bardağına sıcak suyun içine bir çay kaşığı tarçın birde bal katıp iç onu..rahimdeki tüplerdeki ilthabı söker atar.rahmini güçlendirir yara varsa iyileştirir..hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu gelsin dilerim en kısa zamanda senide listede görürüz canıım:1hug:
canım benim cok tesekkur ederım cok ıyıyız teyzesıallahtan sadece uykum var dıger hersey yolundsa allah hepınıze boyle hamılelık nasıp etsın ınsallah 9 haftaya gırdım buyuyo küçük sıpa
kizzzz sen hem hoca hem psikiyatrist oldun valla burda :)))))))
bir yandan da aktar oldun iyice:)))))
canim benimyaaaa.s.
SAYENİZDE VALLA.SİZ ŞAKIRDATIYOSUNUZ BENİİ..
elimden ne geliyosa,ne duyuyosam paylaşıyorum E ÇOK ŞÜKÜR SONUCUNU DA ALIYORUUUM :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :1hug:
canım benim cok tesekkur ederım cok ıyıyız teyzesıallahtan sadece uykum var dıger hersey yolundsa allah hepınıze boyle hamılelık nasıp etsın ınsallah 9 haftaya gırdım buyuyo küçük sıpa
kızlar şans dileyin yanında da bol bol dua edin yarın yumurtlama günüm hemde evlilik yıl dönümüm. arnavut güzelimmmm sen ne yapıyon
pko hastalığı nedir arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?