Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşım merhaba eğer yumurtalığın etrafında küçük çapta kistler varsa bu benim hastalığımdan yani polikistikoverden snde olduğunu gösterir ama umarım yoktur polikistikoverliler düzensiz adet olur ama bu her zaman böyle değildir "sana bir link yazıyorum burada dr anlatıyor lütfen izle ve dinle anlarsın Polikistik over nedir? - UZMAN TV

arkadaşım kürün nedir banada yazarmısın lütfen ben polikistikover hastasıyım bilmiyorum işe yararmı ama bu kadar çok hamile kalan varsa denemek isterim saygılaar

Mrb arnavutgüzeli benimde sıkıntım var biliyosun. nim reglim düzenlidir bikaç kez gecikti. Reglin düzenli olması aslında pek öenmli değilmiş. Bak benim yumurtalıklarda çok kötü çıktı. Ben bal çörek otu tarçını deneyeyim diyorum. Çünkü işe gidiyorum soğan kürü de çok popüler ama bana zor gelecek uygulamak.

Polen tozu ve bal alabilirim kaydirigubbakcemile3

Hoşgelmişsiniiiizzz ,şeref getirmişsiniiiiz..:1closedeyes:

hadi inşallah sizinde isminiz eklenir ARKADAŞLARIMIZIN YANINDA...

:asigim:ayrıca tekrar teşekürlerimi sunarım..bizi biplemediğiniz için okadar da açık yazıyoduk..sağolun varoluun:1hug:

arkadaşım kürün nedir banada yazarmısın lütfen ben polikistikover hastasıyım bilmiyorum işe yararmı ama bu kadar çok hamile kalan varsa denemek isterim saygılaar

canım listede gördüğün 3 kişi pko hastasıydı zaten..sende hiç canını sıkma.allaha şükretmek gerekir bize böyle güzel ,sağlıklı şeyler bahşettiği için..CANIM İSTEDİĞİN ZAMAN BAŞLAYABİLİRSİN..
SABA AÇ KARNINA BİR REÇEL K. POLEN YE ARKASINDAN DA BAL..günde bikere ye yeter..
istersen bir tutam tarçını sakızına koy çiğne istersen bir su bardağına sıcak suyun içine bir çay kaşığı tarçın birde bal katıp iç onu..rahimdeki tüplerdeki ilthabı söker atar.rahmini güçlendirir yara varsa iyileştirir..hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu gelsin dilerim en kısa zamanda senide listede görürüz canıım:1hug:

canım benim hoşgeldin topiğimee:1hug: zaten ben soğan iç demiycem o konuda bir bilgim yok.senin durumunu biliyorum.evet dediğin gibi adet düzenli olması bişey ifade etmiyo benim saati bile şaşmaz ama ....
canım sen yediklerine bide TOZ POLENİ EKLE..daha çabuk sonuç alırsın..birde sen inciri niye denemiyosun??ama sadece 42 gün yapıcaksın okadar..onunda etkisi olur senin yumurtalıklarınaa...hadi bakalım sen çok azimlisin 1-2 aya kalmaz sen burda bize müjdeyi veririsiiiin:teytey:hihoyyytsağlıcakla kal:1hug:

çok teşekkür ederim inşallah ben tam 15 gün boyunca olmasada ara ara soğan suyu kullandım ben ilaç kullanmadan nerdeyse regl olamıyordum bu ay 1 hafta kadar soğan suyu içtim regl oldum ama 15 gün oldu neredeyse bitmedi hala az az az sürüyor aslında başka bir forum sitesinde yıllarca yazıştım arkadaşlarla msn ime ekledim tanıştık konuştuk çok şey paylaştık tarçını bal ve çörek otunu duymuştum

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim.............:CüvCüv:
9-Cemre822..............:CüvCüv:
10-nehir67................:CüvCüv:

o zaman bu durumda hamile olabilir kedersiziimmmm hemen test yap canııımmmmm

cemrecim nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv: bebiş nasıl :ecrin_bebek: hala çok uykun oluyormu ?mirmirmirmir
canım benim cok tesekkur ederım cok ıyıyız teyzesı allahtan sadece uykum var dıger hersey yolundsa allah hepınıze boyle hamılelık nasıp etsın ınsallah 9 haftaya gırdım buyuyo küçük sıpa

kizzzz sen hem hoca hem psikiyatrist oldun valla burda :)))))))
bir yandan da aktar oldun iyice:)))))

canim benimyaaaa.s.

canım benim cok tesekkur ederım cok ıyıyız teyzesı allahtan sadece uykum var dıger hersey yolundsa allah hepınıze boyle hamılelık nasıp etsın ınsallah 9 haftaya gırdım buyuyo küçük sıpa

cemrecim sana bisey sorcam. hamile oldugunu ögrenmeden önce akintin oluyor muydu?

birde hormonlardan kaynaklanan bir cinsel istek artisi oluyormus, dogrumu acaba, sen nede olsa tecrübelisin bizi bilgilendir:)

insallah bebisini de saglikla dünyaya getirirsin. :CüvCüv:

kizzzz sen hem hoca hem psikiyatrist oldun valla burda :)))))))
bir yandan da aktar oldun iyice:)))))

canim benimyaaaa.s.

SAYENİZDE VALLA.SİZ ŞAKIRDATIYOSUNUZ BENİİ..
elimden ne geliyosa,ne duyuyosam paylaşıyorum E ÇOK ŞÜKÜR SONUCUNU DA ALIYORUUUM :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :1hug:

kızlar şans dileyin yanında da bol bol dua edin yarın yumurtlama günüm hemde evlilik yıl dönümüm. arnavut güzelimmmm sen ne yapıyon

maşallahhh teyzesi olarak ben onu yeriimm yerimm :ecrin_bebek: inşallah burdaki arkadaşlarım ve ben :CüvCüv::CüvCüv: böyle oluruz kendine ve bebişimize iyi bak canımmm öptüümma.s.Şeniza.s.

kızlar şans dileyin yanında da bol bol dua edin yarın yumurtlama günüm hemde evlilik yıl dönümüm. arnavut güzelimmmm sen ne yapıyon

canııımm bol şans sana:Saruboceq::Saruboceq: evlilik yıldönümünü kutlarım inşallah bu ay bebiş gelir :ecrin_bebek::CüvCüv:a.s.a.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pko hastalığı nedir arkadaşlar ?

beyinde hipofiz bezinden salgılanan LH ve FSH hormonlarının anormal çalışması neticesinde her ay yumurtalıklarda yumurtlama olmaz ve bunun sonucunda yumurtalıklarda erkeklik hormonu üretimi olur birde her ay düzenli adet görülmez

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim.............:CüvCüv:
9-Cemre822..............:CüvCüv:
10-nehir67................:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…