:teytey:VAAAY TESTE BAAAAK:sm_cool:inanmıyoruuum hayırlı olsuuun canım beniiiimtebrik ederiiim..allah kucağına almayı nasib etsiiin.çok sevindiiim vallaaa süper bir haber.teşekür ederiz bizimle paylaştığın içiiiinn..:1hug:hayırlı uğurlu olsuun.kendine dikkattet..çok duygulandıım ..ayağını iyice sür arkadaşlarımda arkandan gelsiin inşallaaaah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
canım ya çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına... tez zamanda isteyen herkes meleklerine kavuşur inşallah.
ben hala inanamıyorum dün kan testi de yaptırdım 545 çıktı ne anlama geldiğini bilmiyorum yarın doktora gideceğim tek korkum dün gece 8 saatlik biraz sarsıcı bir yolculuk yaptım bu yolculuk inşallah kötü sonuçlar doğurmaz. kötü birşey olsaydı belirtisi de olurdu heralde değil mi?
merhaba kızlar yaklaşık 10 gündür yoktum yine bu sabah oturdum yazdıklarınızı okudum benim adetim 4 gün geçti ama ben bunu hemen hemen her ay yaşıyorum tek belirtim göğüslerim patlayacak bomba gibi dokunamıyorum acıyorlar ve ilişki sonrası gelen leke 2 güne kadar kırmızıları görürüm herhaldee
ayy arnavut güzeline imrendim valla, sarilip yatiomus ne güzel, bende yapicam öyle bihhhhtimmmm vallaa
sende yap aşkım..valla bak bari bir ay dinlen.busefer monotonluk yaşıyoduk bi görsen rorbot gibi saatlii..ama şimdi öyle değil canımız ne zaman istiyosa gene gün aşırı oluyo amaayok yastık koy yok bacağını kaldır..eşim helak oluyodu bendee.şimdi çok rahatım vallaaaa..hihoyyyt
sende yap aşkım..valla bak bari bir ay dinlen.busefer monotonluk yaşıyoduk bi görsen rorbot gibi saatlii..ama şimdi öyle değil canımız ne zaman istiyosa gene gün aşırı oluyo amaayok yastık koy yok bacağını kaldır..eşim helak oluyodu bendee.şimdi çok rahatım vallaaaa..hihoyyyt
slm kızlar
ben adayağını 1 saat önce koydum ama kasıklarım kötü ağrımaya başladı karnımda ara ara ağrıyor birde bugün adetimin 6. Günüydü. Bu kasık ve karın ağrısı hepinizde oldumu devam ediyimmi yoksa çıkarıyımmı adayağını
[sıze="2"]durualyam ellerine sağlık liste çok güzel olmuş çok uğraşmısın inşallah o listede seni kendimi ve diğer arkadaşlarımızıda görürürüz ....
Benim bugün başım çok ağrıyor adet olacam herhalde her ay öyle oluyor adet öncesi baş ağrım başlar...ama çok sancım yok sabahları uyanınca oluyor sadece,bide belim çok ağrıyor..inşallah kırmızılar gelmez ... [/sıze]
[sıze="2"]durualyam ellerine sağlık liste çok güzel olmuş çok uğraşmısın inşallah o listede seni kendimi ve diğer arkadaşlarımızıda görürürüz ....
Benim bugün başım çok ağrıyor adet olacam herhalde her ay öyle oluyor adet öncesi baş ağrım başlar...ama çok sancım yok sabahları uyanınca oluyor sadece,bide belim çok ağrıyor..inşallah kırmızılar gelmez ... [/sıze]
CANIM ARKADAŞIM BENıM ıNŞALLAH GELMEZ, SıZE 6 SENEDıR ÖZLEMıNı ÇEKTıĞıM BEBEĞıMıN MÜJDESıNı VERıRıM :Saruboceq:canım inşallah kırmızı kartı yemezsinde listeye seni ekleriz Şeniz:1hug: merakla bekliyorum canım:ecrin_bebek:
ıNŞALLAH CANIM ıNŞALLAH ŞıMDı NASILSIN BıR YARAMAZLIK YOKTUR UMARIM ,ALLAHIM SANA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ BıR EVLAT NASıP ETSıN ıNŞALLAHCanım ben de bu ay hep adet olacam sandım karnım belim çok ağrıyordu hatta hamişliğimi öğrenmeden önceki gin pedle gezdim geldi gelecek gibi olmuştu:asigim: belirtiler çok benziyor inş. sen de beklediğin halde gelmez adetin:1hug:
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH ŞİMDİ NASILSIN BİR YARAMAZLIK YOKTUR UMARIM ,ALLAHIM SANA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
ya kızlar eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum.hani 1 hafta sabah-akşam içeçek ya.onun için yarım litre suya 7-8 tane keçi boynuzunu kırıp atıyorum.sabah akşam 2 bardak içiyor.ama 1 haftadan sonra sadece akşamları içeçek o yüzden bu yarım litre su cok gelmezmi acaba.akşam içeçek sadece geriye kalan nolacak.eşlerine bu kürü uygulayanlar nasil yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim.
canım bende eşime içirdim benim eşim ikiye bölüyordu bazende hepsini içiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?