Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ya çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına... tez zamanda isteyen herkes meleklerine kavuşur inşallah.
ben hala inanamıyorum dün kan testi de yaptırdım 545 çıktı ne anlama geldiğini bilmiyorum yarın doktora gideceğim tek korkum dün gece 8 saatlik biraz sarsıcı bir yolculuk yaptım bu yolculuk inşallah kötü sonuçlar doğurmaz. kötü birşey olsaydı belirtisi de olurdu heralde değil mi?

hiiç kafana takma üzme sen kendinii,bişeycik olmamıştır benim yeğenim sağ sağlim yapışmıştır sana sımsıkıı:1hug:..güzel dileklerin içinn çok teşekürederiiim herkezin adınaa.inşallah burdaki herkez hamiş haberini veriri senin gibii..değerin için hiç bir fikrim yok ama heralde daha çok erken sanırım o yüzdendir..olmazsa hamiş olanlara sor merak ediyosan.hem onlar daha tecrübeliler:1hug:sağlıcakla kaal,kendinee çok iyi bakki yeğenim iyi olsun,konforlu olsuuun,rahatı iyi olsuuuun:asigim:

ayy arnavut güzeline imrendim valla, sarilip yatiomus ne güzel, bende yapicam öyle bihhhhtimmmm vallaa

merhaba kızlar yaklaşık 10 gündür yoktum yine bu sabah oturdum yazdıklarınızı okudum benim adetim 4 gün geçti ama ben bunu hemen hemen her ay yaşıyorum tek belirtim göğüslerim patlayacak bomba gibi dokunamıyorum acıyorlar ve ilişki sonrası gelen leke 2 güne kadar kırmızıları görürüm herhaldee

:1shok:vallamıııı arzuuuum..
allahım inaşşaaallah hamilesindir inşallaaaah...:dance:seni fazla ümitlendirmek istemiyorum çünkü bende aynısını yaşadım..bana kalsa şimdi ben burda neler neler yazardım ama zor tutuyorum kendimii.dilerim rabbimden adetin 9 ay gelmez o mis kokulu minoşunda sana geliiiir:teytey:..inşallaah haberini bekliyorum bak heycanlandıım.o kanama inşallah yerleşme kanamasıdıır inşallaah.canım beniim dikkatli ol bu aralar lütfen..sana dua edicem bitanem beniimmm..hadii böyle görmek istiyorum seniii:CüvCüv:

ayy arnavut güzeline imrendim valla, sarilip yatiomus ne güzel, bende yapicam öyle bihhhhtimmmm vallaa

sende yap aşkım..valla bak bari bir ay dinlen.busefer monotonluk yaşıyoduk bi görsen rorbot gibi saatlii..ama şimdi öyle değil canımız ne zaman istiyosa gene gün aşırı oluyo amaa yok yastık koy yok bacağını kaldır..eşim helak oluyodu bendee.şimdi çok rahatım vallaaaa..hihoyyyt

biz zaten bu metodları denerken aklımızdan çıkaramadığımız için birşey olmuyor dün ablamla konuşuyorum yeğenimi 9 ay 10 günlük evliyken doğurmuş abimin eşi ilk evlendikleri gece korunmamış sonrasında korunmuş 7 aylık evliyken doğum yaptı benim arkadaşım korunurken hamile kaldıı yanii bunları duyuncaa allahım diyorum 3 yıldır uğraşıyorum sen beni sınıyormusun bu ay benim hiç umudum her ay aynı şeyleri yaşıyorum umrumdada değil artıkkk napıyımmm keyfi bilir vallaa onunda demekki bir vakti zamanı varrr...

haklisin valla ya. yumurtlama günümde bitti an azindan bu ayin sonuna kadar rahat olucam yani. artik kal geldi -tatlicadiarzu-

selamm kızlar ya yardım edin gecen ay klomen kullandm ilkkez ilaçlı tedavmdii ovitrelle vuruldm birde.... 31 martta adet olmşstum adetimin 3.günü ilaca basladım 3tane içtim günde 5gün kullandımm...... 13nisanda ovitrelle vuruldmmm 15nisanda gittiğimde catlamamıştı 24 mm olmştu...bu ayda adet oldudün doktra giittiim baktı kist falan olmşmu diye cok sükür yok tuu biay ara verdik doktr eşimden spermiogram istedi 6ayda bir yaptırıoruz eşimde varikosel var ama zararı yokDİYOR DOKTORLAR SPERMLER İYYİYMİŞ. lütfen cevap yazınnnn YAZIMI İLGİYLE OKUYUN!!!!NNOLURRRR 1SENEDR İSTİYORUZ NE YAPAYIM NE KÜRÜ ADETİMİN 2.GÜNÜ BUGUN NEYAPAYIM İNCİR SOGAN MAYDINIZ BUHARI?ADACAYI YAĞI KAFAM COK KARISIK BANA ANLATIN LÜTFENNNN EŞİMİN SPERMİOGRAMI EN SONKİ:

volüm:5ml
likefaksiyon:20dak.
viskozite:normal
aklütinasyon:yok
yuvarlak hücre:7milyon/ml
sayı:36milyon
motilite:%53
progresif motilite:%35
total progresif motilsperm(tpmss):63milyon
normal krugers criteria:%3 perhiz süresi 4gün
CUMARTESİ BİRDAHA YAPTIRACAGIZ

slm kızlar
ben adayağını 1 saat önce koydum ama kasıklarım kötü ağrımaya başladı karnımda ara ara ağrıyor birde bugün adetimin 6. günüydü. bu kasık ve karın ağrısı hepinizde oldumu devam ediyimmi yoksa çıkarıyımmı adayağını

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim.............:CüvCüv:
9-Cemre822..............:CüvCüv:
10-nehir67................:CüvCüv:

akide şekerleriiimm günaydınnn 2 gündür topiği baştan sona tek tek tekrar okudum ve hamilelerimizin isimlerini çıkardım...
arnavutgüzelim kızmadın umarım hani sana sürekli soru soruyorlardı yaa işte listemiz....walla cenettliksin sen arnavutum güzelim iyiki bizimle paylaştın bilgilerini senin sayende bizde birşeyler öğrendik....Şenizkaydirigubbakcemile5 belki burayı okuyan yeni arkadaşlarımız içinde bir ışık olur....seviyoruz seni arnavutum güzelima.s.Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
[sıze="2"]durualyam ellerine sağlık liste çok güzel olmuş çok uğraşmısın inşallah o listede seni kendimi ve diğer arkadaşlarımızıda görürürüz ....
Benim bugün başım çok ağrıyor adet olacam herhalde her ay öyle oluyor adet öncesi baş ağrım başlar...ama çok sancım yok sabahları uyanınca oluyor sadece,bide belim çok ağrıyor..inşallah kırmızılar gelmez ...
[/sıze]

[sıze="2"]canım ben adaçayı yağını 2 ay kullandım 5 er gün benimde kasıklarım çok ağrımıştı eğer teredüt ediyorsan kullanma istersen bence bizr zararı yok ben kullandıktan sonra benim akıntım çok oldu sanırım iltihabım vardı ve söktü çünkü adaçayı yağını kullanmadan önce bukadar çok akıntım olmamıştı yinede sen bilirsin canım[/sıze]

canım inşallah kırmızı kartı yemezsinde listeye seni ekleriz Şeniz:1hug: merakla bekliyorum canım :ecrin_bebek:

Canım ben de bu ay hep adet olacam sandım karnım belim çok ağrıyordu hatta hamişliğimi öğrenmeden önceki gin pedle gezdim geldi gelecek gibi olmuştu:asigim: belirtiler çok benziyor inş. sen de beklediğin halde gelmez adetin:1hug:

ya kızlar eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum.hani 1 hafta sabah-akşam içeçek ya.onun için yarım litre suya 7-8 tane keçi boynuzunu kırıp atıyorum.sabah akşam 2 bardak içiyor.ama 1 haftadan sonra sadece akşamları içeçek o yüzden bu yarım litre su cok gelmezmi acaba.akşam içeçek sadece geriye kalan nolacak.eşlerine bu kürü uygulayanlar nasil yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim.

canım inşallah kırmızı kartı yemezsinde listeye seni ekleriz Şeniz:1hug: merakla bekliyorum canım :ecrin_bebek:
CANIM ARKADAŞIM BENıM ıNŞALLAH GELMEZ, SıZE 6 SENEDıR ÖZLEMıNı ÇEKTıĞıM BEBEĞıMıN MÜJDESıNı VERıRıM :Saruboceq:
ıNŞALLAH CANIM ıNŞALLAH ŞıMDı NASILSIN BıR YARAMAZLIK YOKTUR UMARIM ,ALLAHIM SANA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ BıR EVLAT NASıP ETSıN ıNŞALLAH

Son düzenleyen: Moderatör:
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH ŞİMDİ NASILSIN BİR YARAMAZLIK YOKTUR UMARIM ,ALLAHIM SANA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Amin canım tşk ederim.Şimdilik birşey yok arada midem bulanıyor ozaman kötü oluyorum bir de halsizlik var onun dışında hamile olduğuma ben de inanamıyorum.Cumartesi dr.a gitcem keseyi görmek için.inş görürüz ve her şey normaldir:Saruboceq: Görünce daha çok gerçek gibi gelir herhaldeyerimseniben
İnş. hepiniz de bunları yaşarsınız en kısa zamanda arada dua ediyorum sizlere de:1hug: Allah hepimizin yüzünü güldürecek er yada geç inanıyorum:1hug:a.s.

canım bende eşime içirdim benim eşim ikiye bölüyordu bazende hepsini içiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…