D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.961
ya ben hepsini gene sabah akşam içirsemde olurmu acaba.3 ay boyunca yoksa yazık olacak.bi yan etkisi olmaz daha faydası olur demi.
ooo maşallah size,, olsun canım aradabir midende bulansın güzel bir duygudur o şakkıdıAmin canım tşk ederim.Şimdilik birşey yok arada midem bulanıyor ozaman kötü oluyorum bir de halsizlik var onun dışında hamile olduğuma ben de inanamıyorum.Cumartesi dr.a gitcem keseyi görmek için.inş görürüz ve her şey normaldir:Saruboceq: Görünce daha çok gerçek gibi gelir herhaldeyerimseniben
ınş. hepiniz de bunları yaşarsınız en kısa zamanda arada dua ediyorum sizlere de:1hug: Allah hepimizin yüzünü güldürecek er yada geç inanıyorum:1hug:a.s.
CANIM BEN KEÇı BOYNUZU PEKMEZı ALDIM ONU YıYıOR EŞıM AMA 2 GÜN YESE 5 GÜN YEMEZ ÇOK DÜZENSıZ KULLANIYOR :mymeka:ya ben hepsini gene sabah akşam içirsemde olurmu acaba.3 ay boyunca yoksa yazık olacak.bi yan etkisi olmaz daha faydası olur demi.
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar
1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim.............:CüvCüv:
9-Cemre822..............:CüvCüv:
10-nehir67................:CüvCüv:
akide şekerleriiimm günaydınnn 2 gündür topiği baştan sona tek tek tekrar okudum ve hamilelerimizin isimlerini çıkardım...
arnavutgüzelim kızmadın umarım hani sana sürekli soru soruyorlardı yaa işte listemiz....walla cenettliksin sen arnavutum güzelim iyiki bizimle paylaştın bilgilerini senin sayende bizde birşeyler öğrendik....Şenizkaydirigubbakcemile5 belki burayı okuyan yeni arkadaşlarımız içinde bir ışık olur....seviyoruz seni arnavutum güzelima.s.Şeniz
kedersiziiim hadi inşallaah sende 11. kişi olursuun bitanem..bak nehirin de dediği gibiii belki sendee son ana kadar hasta olucam düşüncesiyle bizeee HAYIRLI HABERLER VERİRSİİİN.DUALARIMDASIN..SON 2 GÜN BİTANEEEEM ..
canımmm inşallah ama biliyorumki olmadı bu ayda:1no2: , adetim geldi gelecek, kendimi hiç iyi hisetmiyorum bugün hep yatıyorum yorgunum hep, üstümde ağırlık var kasıklarımda değilde karnımın ortasına arada bir sanki iğneler batıyor gibi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?