D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.041
kimse ben ilgilenmicek miiisenağlama
sessizlik olsun varsın canım yeterki hamilelerimiz çıksın :CüvCüv::asigim:elbisemi yeni diktirdim teşekkür ederim tatlı dillim beniiimmmmmŞenizŞeniz a.s.
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar
1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim.............:CüvCüv:
9-Cemre822..............:CüvCüv:
10-nehir67................:CüvCüv:
benim canım arkadaşlarım kader arkadaşlarım şu mübarek CUMA günü hürmetine ALLAH bütün dileklerinizi kabul etsin AMİN :Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar merhaba
öncelikle beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.ben pkoluyum ve glucophage kullanıyorum,şimdiye kadar bu ilaçla düzenli adet oluyordum.9 aylık evliyim ve 2 aydır adet göremiyorum,hamilelik de yok..ama çok sıkıntılı günler geçiriyorum.
size danışmak istediğim konu hangi küre ne zaman başlayayım?adet gelmesini beklemeden mi başlamalıyım?ya da adetim gelince mi?(sanırım ancak farlutalle gelecek:1no2:)beklemekten de çok sıkıldım ,eşim bebiş istiyo ben de adet görsem ona şükür diycem.ama zaman geçtikçe daha çok geriliyorum gelceği varsa da gelmicek
ama sakın soğan kürü demeyin 2 kez düzenli olarak denedim bişeye yaramadı.daha önce bu ilaçla hayıtı kullanıyordum iyi geliyodu ama sıkıntılardan ötürü hayıtı da boşladım..acaba farlutalle söktürüp sonra mı başlasam?sanki hiç çocuğum olmıcak gibi geliyo..çünkü yaşım 32..o kadar mutsuzum ki..çok uzattım ama ne olur yardımcı olun ,fikir verin..senağlama
candan karşılamanız için öncelikle teşekkür ederim.uzun zamandır buraya giriyorum ama bu topikte muhabbet çok hoşuma gittialkisalkisalkis
arnavutgüzeli,ama adet olmazsam hamile de kalamam dimi?sadece polen+balı mı yapayım diyosun?adet düzenleyici etkisi var mı bunun?sanki hiç bi daha adet olamıcam gibi geliyo yaaa
polen mi dicem aktara?(ay ne sersem bi soru oldu yavkaydirigubbakcemile3)
ay kıslar çok datlusunuz yakaydirigubbakcemile3
peki bu bal+polenden kocaya da yedircez mi?ona bi faydası var mı?
biz anne adaylarına öyle davranırııız tamamen gelecek olan yeğenimiz için bu sözler onların hatrı için ,hiç sen şımarmaa bikereee:1hug:şaka şakaa tabiki sizde önemlisiniiizz.evet bu polen tane tane küçücük yuvarlaklar oluyo hem aktarcılarda satılıyo.ondan bir reçel kaşığı yiğceksiniz birde aynı ölçüden balı..evet onun etkisi herşeyini düzene sokmak, sadece adeti değil..tabiki adet olamazsan hamile olamazsın ama bunu yiğceksin a detin gelicek mutlakaa.böyle bir iki ay düzensizlik olabilir.yeterki 3 ay kullan sen bunu, gerçi gerek kalmiycak:dance:..
peki sen daha önce herhangi bir ilaç kullandınmıı???ne bilim adetin hep böyle düzensizmiydi yoksaa bu son aylarda mı böyle oldu???
süt buharı mı???puhahah koptum..alkisalkisalkis ya cidden kocaya ne faydası var bunun?
daha önce de düzensizlik oluyodu pko dan dolayı ama bu kadar olmmaıştı..bi de hayatım çok stresli son 1-2 aydır..
tamam kocaya söledim bile ballan polen yiyoz diye .o hazır zaten bayılır böle kocakarı işlerinekaydirigubbakcemile3 bi de stresten kurtulsam..sanki adet olmaıcam gibime geliyo her wcye gittiğimde bakıyom..polenin miii..canım bak şimdi polen tozu binevi vitamin takviyesi olarak düşün.eşinin spermlerine de faydalı olur hem bak kullansın..POLEN'İN FAYDALARI NELERDİR 1.Bölüm - KALP PİLİ - Blogcu istersen bunu bir okuu faydasını kendinde gör..cidiiyim kullanın ikiniz kesinlikle hiç bir zararı olamaaazz.10 kişi kullandı 10 kişiye canına can katı yüce rabbim inşallah sanada vesile olur..
ozaman stres yapma bak gördünmüü adetini geciktirmişsiin.ne olursa olsun hiç bişey seni üzemesiin tamammı lütfen bari 3 ay..tamam öpüyorum seniiii kafana takma noluurr.daha hızlı sonuç alırsııın kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?