E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.161
gönderdmm cnmm taleppppp bulamammm ben yaaa arnavut güzeliiii cnmm yardmcı olurmsn banaaaa şimdi sana özel mesaj atıcammm
Cemre canım beniiim teşekürederim paylaştığın bu güzel yazı için.sanki ben yazmışcasınaaa etkilendim çok güzel..gerçekteen çok güzel anlatmış..ama işte bizde onun gibi dubailere gitsek vallah ta billahta bende unutucam bebek meselesini..vercem kendimi sporaakaydirigubbakcemile3..bunu en iyi sen anlarsın aslında güzel bir tatilden sonraa karnında bebişinle geri döndüüün:CüvCüv::ecrin_bebek: hihoyyyt
london hoşgeldin kızlar ben vazgeçtim polen yapmaktan daha bir hafta olmadan 1,5 kilo aldım bir ay devam etsem 6 kilo alırım heralda ve yememe çok dikkat etttiğim halde kalan poleni yüzüme sürücem iyi geliyomuş maskesi cilde yazmaya devam ederim burası umutsuzluğun kırıldığı yer iki saat önce karar verdim bırakmaya şimdi pc açınca ayşe armanın yazısını gördüm bu bana bir mesaj olsa gerek diye üstüme alındım yeter artık 5 senedir uğraş uğraş
vallahaa ben yerin dibineee giriyorum yavaş yavaaaş(öyle kötüü olarak algılamaa)öyle güzel şeyler söylüyosunkiii çok utanıyoruum..
evet genelde dikkat etmişsindi her yeni gelen birinin arkasında HAMİŞ HABERİ ALIYORUUUUUZ:CüvCüv: sositososito..bak sen gurbettesin hem benim gibiii..bende bütün arkadaşlarıma dua ettim allahımda kabul etti eminim seninde duaların en kısa zamandaa kabul olucaaak ----------- ahnada buraya çızdıııım:dance:..
sen beni nasıl hayal ediyosan ,aynı şekilde seninde kalbinin güzelliği ortaya çıkıyoo..bu topikteki bütüün canlarım dostlarım güzeeel:asigim: bide şımarığııız kocalarımız tarafındaan hiç sormaaa. senide kan şekti dimiiisengözlerimebaksanab
iyiki geldiiin valla SEFALAAAAR GETİRDİİİİNhihoyyytsositososito
slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız kendimi çok yalnız hissediyorum ve dertleşmeye ihtiyacım var ve içten arkadaşlıklara
Dilaracim yeni uye oldum dogum gunun kutlu olsun.Nice mutlu yillara.a.s.
slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız kendimi çok yalnız hissediyorum ve dertleşmeye ihtiyacım var ve içten arkadaşlıklara
iyiyiz canimmmmmm benimmm,sende iyisindir insallah...arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar
1-BSKK..................... :CüvCüv:
2-Ebrum.................... :CüvCüv:
3-Roka....................... :CüvCüv:
4-arzu38.................... :CüvCüv:
5-Zeynomh................ :CüvCüv:
6-asu1984................. :CüvCüv:
7-destna.................... :CüvCüv:
8-sevdiceğim............. :CüvCüv:
9-Cemre822.............. :CüvCüv:
10-nehir67................ :CüvCüv:
11-papatyaaa........... :CüvCüv:
Günaydın akide şekerlerim nasılsınız bakiiimmmmm yeni gelen arkadaşlarımız tekrar hoşgeldiniz a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:icecream:
iyiyiz canimmmmmm benimmm,sende iyisindir insallah...
sibelim günaydın aşkıımmmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?