D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.201
kızlar siz kırmızı geldi diye üzülüyosunuz benim o bile gelmiyo..halinize şükredin valla.onu bulamayan da varkaydirigubbakcemile3
valla süper olurdu ya.Gün etkinliğini tutdum.Üzüleceğimize çalıp oynayalım bu sayede belki bidaha gelemez.
.Eğer iş yerinden izin alabilirsem haziranın ilk haftası gelmeyi düşünüyorum ablamlarda sürekli davet ediyolar.Bakalım artık.
Yaz için alışveriş yapayım diyorum .
hay ağızını öpem senin Şeniz çalıp oynayalım tabiiii yeter üzüldüğümüz bakarsın bu ay hepimiz kendiliğimizden hamile kalırız :dance:
aaaa ablanlar burdamı gel aşkım gel bekleriz seniiiia.s.
evet canım 3 ablam var ist de .sen hangi semptesin sanada ugrarım zamanım olursa
eylülcüm bu bende yapan etki belki sana aldırmaz[/QUOTE
insallah yapmaz canim...yoksa bu kilolari nasil geri veririm ben...allahim sen hepimize yardimci ol....
sibelim mesajım geldimi canım[/Q
evet canım geldide hemen göndermiyom 600sn bekleyeceksin diyo çok yavaş ya
:Saruboceq::Saruboceq:AMMİİİNNNNN hepimizin keyfi iyi olsun:Saruboceq:
inan hiç üzülmüyorum gelsin kırmızı ki azkaldı gelcekkk hazırlığım başladı kek börek yapcam ..:dance: yok acı kahve yapmam bana acılar yaşattığı için her ay geldiği için.delikafadulden..
olsun canım inşallah gelmez kırmızı boşver yaza giriyoruz gezelim tozalım:sm_cool:
kiloyu sorma benimkide çok kilo aldın diye mekik aleti aldı akşam 150 tane mekiği zor yaptım yaa kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
walla doktor bana 1 senedir bıraktırmadı her gittiğimde üstüne basa basa içiyormusun diye soruyor bende çok kilo aldım bıraksam olmazmı diye soruyorum olmaz diyor yediklerine dikkat et sporla erirsin diyor sonrada sen biraz kilomu aldın diyor sırnaşık şey offfffffffffffffffffffff
birde su dert var: mesela disari cikip kosu yapayim diyorum sonra aklima ya hamileysem dusuk olur su hareketi yapayim yok dusuk olur derken yiyip yatiyorum...ama artik her aksam yuruyuse basladim duzenli olarak...her aksam esimin isyerine gidiyorum ordan bakkala ordanda eve geliyoruz mesafede bayagi var allahtan....bilsem hamile kalirsam bebek dusmez kilolari hemen veririm ama korku iste.....150 mekik cok canim ya oda kas yapar :))))kaydirigubbakcemile3 ...artik bu yaz hamile kalirsak kaliriz kalamasakta biraz zor bundan sonrasi....kaydirigubbakcemile
:CüvCüv: yaptigimiz hersey boyle olmak icin :CüvCüv: valla bilsem olacak 10 kilo almaya raziyim.....
kızlar polen tam ters etki yapıyormuş ben başlamadan önce araştırdım kilolu insanı zayıflatıp zayıfları şişmanlatıyormuş ben 172 boy 64 kiloydum bakayım kilo alcakmıyım dedim aldımm amannnn boşverin bebekleri şimdi onlar altına yapar yediklerini çıkarır gece uyutmaz napcanız rahatmı batıyor istememmmmmmm şimdi bahar geldi ohhh gez eğlen tatile git biz şimdi yaparız pasta börek arkadaşlar ve kırmızılarımızla dışarııı ye iç akşam yürüyüşe git eve gel kocanla tavla at sabah kahvaltı hazırlamasına yen onu mutlu ol yapcak işmi yokk
72 ile evlendim,şimdi 78 kiloyum.pko dan dolayı çok zor kilo veriyorum.zaten dün doomgünümden dolayı aksattım poleni,sabah da işe geç kalıyom diye yiyemedim.akşama yiycem inşallah..hiç yoktan iyidir..tembel teneke oldum benkaydirigubbakcemile2
kedersizim ne oldu takvim canıııımmmmmmma.s.
teşekkür ederim hayatım iyiyim biraz saolKEDERSIZIM canim diger topikte okudum dusmussun...cok uzuldum umarim kotu birseyin yoktur canim....cok uzuldum gecmis olsun...kendine dikkat et...
en son ameliyat günü m ertelendi diye yazmıştı sanki CADIARZUkizlar arnavut guzeli nerelerde...onun ameliyat gunu gelmedimi?
kizlar arnavut guzeli nerelerde...onun ameliyat gunu gelmedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?