- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.281
hiiicccc bosuna aglama eger fotograftaki sensen liseli gibi duruosun. masallah :)
evet benim canımm hihoyyythihoyyyt teşekkür ederimmm . görüntü çok belli etmiyıda kafa kağıdında herşey ortaya çıkıyor :))))
SİBELCİMM İYİKİ DOĞDUN NİCE MUTLU HUZURLU UMUTLU SAĞLIKLI YILLARA.. BU YIL SANA UĞUR GETİRSİN BİRTANEM SANA HEDİYE BEBİŞ GETİRSİN..a.s. a.s. a.s.
:bbo::bbo: cokacimcoook kısırmıııı önce ben gelirim valla bayılırımm..
bugün topik ne kadar kalabalık tatilmi neee nasılsınız kızlarr oku oku ne çok şey yazmışsınızzz .. sibelcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraaa kaydirigubbakcemile5[/Q
canım
hep beraber güzel günlere inşallah
latsibel senin doğum gününmüydü
kaç gündür giremiyodum problem vardı sitede
canım iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana uğurlu gelsin inş bir bebeğin olsun tez zamanda....
evet canım bugun dogum günümdü ...
hala benim bey den çıt yok bakalım akşama hatırlar mı?
sağol gülüm inşallah canım hayırlısıyla gelir benm sıpa...:)
canım senin polen bebek yapacak inş ama birde isteği artırıyor bu arada anla işte..:asigim:..:1shok: anaaa genemii siiizzz kaydirigubbakcemile3 haber de vermiyosunuuuz burda olduğunuzuu..ya kısırı kim yaptı?kim yedi?kim hani bana dedii??e bana kalmamııııış:bbo: affiyet olsun sizeee nasıl geçti boğazınızdaaan..:1closedeyes:sonra poleeen kilo yapıyomuuşş.:icecream:...
topiğin başlığını temizliyoruum ENERJİK,POZİTİF GÜZEL BAYNLARLA GÜZEL SOHBETLER,KISIR YİĞEREK HAMİLE KALIIIIN:lepi:nasıııl:1closedeyes:sositososito..bakıyorum hiçte hamile kalasınız yook..heey ahalii yokmuu çalışmalarda bulunaaan..hadii teyzelik duygularım gene kabardıııı:dance:hihoyyyt..beni teyze yap, beni teyze yaaap kaydirigubbakcemile5
canım geçmiş olsun şimdi okudum ben giremiyiodum siteye kaç gündür ..sevindim iyi olduğuna...öpüyorum oğlunu buradan geçmiş olsun...Şenizçok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize teker teker. oğlum şimdi biraz daha iyi
:1shok: anaaa genemii siiizzz kaydirigubbakcemile3 haber de vermiyosunuuuz burda olduğunuzuu..ya kısırı kim yaptı?kim yedi?kim hani bana dedii??e bana kalmamııııış:bbo: affiyet olsun sizeee nasıl geçti boğazınızdaaan..:1closedeyes:sonra poleeen kilo yapıyomuuşş.:icecream:...
topiğin başlığını temizliyoruum ENERJİK,POZİTİF GÜZEL BAYNLARLA GÜZEL SOHBETLER,KISIR YİĞEREK HAMİLE KALIIIIN:lepi:nasıııl:1closedeyes:sositososito..bakıyorum hiçte hamile kalasınız yook..heey ahalii yokmuu çalışmalarda bulunaaan..hadii teyzelik duygularım gene kabardıııı:dance:hihoyyyt..beni teyze yap, beni teyze yaaap kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?