Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar agzinizi sulandirmak gibi olmasin ama yarin üniversiten arkadaslar gelecek, sanirim onlara kisir yapicam:)

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

kızlar ben çıktımmm siz yazışın bakiiimmmm evden okuyabilirsem okuyacam şimdilik öptüm canlarımmmm

kizlar bende cikiyorum dilber halayi izliycem ayaklarimi uzaticam kendime bi bardak sicak su alicam:) (cay yasak da bana) ooohhhh keyif benim keyfimmm.

hepinize iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakınn ........

tuhhh bee sayfaları okuyayım dedim bu kezde herkes uçtu..

SıBELCıMM ıYıKı DOĞDUN NıCE MUTLU HUZURLU UMUTLU SAĞLIKLI YILLARA.. BU YIL SANA UĞUR GETıRSıN BıRTANEM SANA HEDıYE BEBıŞ GETıRSıN..a.s. a.s. a.s.

SİBELCİMM İYİKİ DOĞDUN NİCE MUTLU HUZURLU UMUTLU SAĞLIKLI YILLARA.. BU YIL SANA UĞUR GETİRSİN BİRTANEM SANA HEDİYE BEBİŞ GETİRSİN..a.s. a.s. a.s.

sağol cancazım güzel dileklerin için....inşallah be güzelim herşeyin hayırlısını versin güzel yaradanım

latsibel senin doğum gününmüydü
kaç gündür giremiyodum problem vardı sitede
canım iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana uğurlu gelsin inş bir bebeğin olsun tez zamanda....

latsibel senin doğum gününmüydü
kaç gündür giremiyodum problem vardı sitede
canım iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana uğurlu gelsin inş bir bebeğin olsun tez zamanda....

evet canım bugun dogum günümdü ...
hala benim bey den çıt yok bakalım akşama hatırlar mı?

sağol gülüm inşallah canım hayırlısıyla gelir benm sıpa...:)

evet canım bugun dogum günümdü ...
hala benim bey den çıt yok bakalım akşama hatırlar mı?

sağol gülüm inşallah canım hayırlısıyla gelir benm sıpa...:)

canım belki sürpriz yapacakdır adam
benim doğum günümü benimki hiç hatırlamaz klava: evlilik yıldönümünüde hiç unutmaz:asigim:

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize teker teker. oğlum şimdi biraz daha iyi

:1shok: anaaa genemii siiizzz kaydirigubbakcemile3 haber de vermiyosunuuuz burda olduğunuzuu..ya kısırı kim yaptı?kim yedi?kim hani bana dedii??e bana kalmamııııış:bbo: affiyet olsun sizeee nasıl geçti boğazınızdaaan..:1closedeyes: sonra poleeen kilo yapıyomuuşş.:icecream:...

topiğin başlığını temizliyoruum ENERJİK,POZİTİF GÜZEL BAYNLARLA GÜZEL SOHBETLER,KISIR YİĞEREK HAMİLE KALIIIIN:lepi:nasıııl:1closedeyes:sositososito..bakıyorum hiçte hamile kalasınız yook..heey ahalii yokmuu çalışmalarda bulunaaan..hadii teyzelik duygularım gene kabardıııı:dance:hihoyyyt..beni teyze yap, beni teyze yaaap kaydirigubbakcemile5

canım senin polen bebek yapacak inş ama birde isteği artırıyor bu arada anla işte..:asigim:....canım inş sen teyze olcan ama sende bizi teyze yaparsın inş en kısa zamanda......
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize teker teker. oğlum şimdi biraz daha iyi
canım geçmiş olsun şimdi okudum ben giremiyiodum siteye kaç gündür ..sevindim iyi olduğuna...öpüyorum oğlunu buradan geçmiş olsun...Şeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis çatlaaaa nerde geziyonn bakimmm sennnnn meyra yaptı biz yedikk canımm çokta lezeetliydi sen kaçırdınn..seninde dediğin gibi bu ay kimsenin hamile kalası yok yaz geldi yaa herkes kilo derdine düştü kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ama bence en fazla hamile bu ay çıkacakk kimse takmıyor gibi gözüküyorrr umarımm öyle olur bende bu ay hiçbirşey yapmıyorumm canım istersee yanii :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…