bence sen havaya girmekten vazgeçme olurmuuu bana doktor dediki kafanda hep düşün bebeğim olunca şu beşikten alıcam odayı şu renk yapıcam şu cici kıyafetleri alıcam
sakın ama sakın acaba olurmu olacakmı aman naparsam olmuyo zaten diye düşünceleri aklından çıkarrr olacak ve ben bebeğimle bunları yapıcam beynini bu şekilde uyarmalısın dedii bende hep uyarıyomm ulan beyin diyorummm bebeğime şunalrı alıcamm şöyle gezicemmm sizde yapınn delikafaduldendelikafadulden
evet canım hemen başlasan olur bunu vucüdundaki eksik vitaminleri tamamlamak için aldığın doğal bir ilaç olarak kabul et sabah aç karnına bir tatlı kaşığı polan bir tatlı kaşığıda bal ye hatta öğlene doğru bir bardak sıcak suya 1 çağ kaşığı tarçın karıştırarak iç hem çok lezzetli hemde çok faydalı çörek otunuda unutma olurmuuu...
TATLIM ÖLEDE COK MODA GİRİOR İNSAN SORA COK YIKILIORUZ YAAA MA İNŞ.BAKALIM UMUTLUYUM HERAY UMUTLANIORUM BAKAMAMA FOSSS CIKIOR İNŞ.VARDIR BUAY BİRŞEY AYY DÜŞÜNMEK İSTEMİORM ARTIK:bbo::bbo:
canım allah yürekten dileyen hiçbir kulunu geri çevirmezmiş bununla ilgili çok güzel hikaye varda çok uzun sürer dilerim herşey gönlünce olurrr benim çok içimden geldi kalkıp kuran okuycammm hepiniz içinde tek tek diliycemm görüşmek üzereee kendinize iyi bakınnnn:Saruboceq:
canım allah yürekten dileyen hiçbir kulunu geri çevirmezmiş bununla ilgili çok güzel hikaye varda çok uzun sürer dilerim herşey gönlünce olurrr benim çok içimden geldi kalkıp kuran okuycammm hepiniz içinde tek tek diliycemm görüşmek üzereee kendinize iyi bakınnnn:Saruboceq:
kızlar zor gönderiyorum mesajlarımı :a015:..hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum zaten zorla açılıyor sayfalar net çok yavaş bu akşam...görüşürüz hepinizi kocaman öptümmmm.......Şeniz...
ceeeeeeeeeeenaniknanik ben burdayım tatlım sen yoksunkaydirigubbakcemile5kedersizzzzz sen nerelrdesin bakiiimmm kç gündürrrrr yaaaa:dilcikar::dilcikar:
[sıze="2"]inş askımmm inş....canımm cok duygulandırdın beniii ne istiyorum biliormusun karnım cıksın eşim karnımı sevsin öpsün.....baksın karnıma sabah onun tekmeleriyle uynalım offffff arnavutum cok inanarak sölüorsun cok umutlandm yaaaa[/sıze]sizde bu istek varkeeeen sizde bu umut varkeeeenhihoyyyt çifte çifte gelir bebişlerimiiiiz...
Allahım sizi korusuun topiğime neşe kattınız nur yüzlü dostlarım beniiiimmm..eminim bebişlerimizde cennetten biizi dinliyolardıır,şımarıyorlardır..
Arzuuum bitaneem allahım kabul etsin okuduklarınııı,nefesine kuvvet:saruboceq:..inşallah senin ağzından rabbimin kullağınaa.görsün bizim bu çabalarımızıı:saruboceq: Sevindirsin bizi,kucaklarımızı doldursuuun..amiiiiin..
Gerçekteen bu heycanlaa bu mutluluklaaa umutsuzuuum umuduna kavuşucak :cüvcüv: Aşkım beniim ben inanıyorum bu listede adın olucak hemde en kısa zamandaaa sende hamileyiiiiiiiiim yazıcaaaan:cüvcüv: Kıyamam ben sana nasıl duygulandıııımsenağlama..
Tamam ben kollarımı sıvadııım dualarıma başladıııım bu ay hamile çıkacaaaak gör bakın hayırlısıı inşallaaah..rabbimmmmm kaç kişiye vesile olduuuum nolur sevindir bu arkadaşlarıma mis kokulu yavrularını bağışla onlaraaa lütfen allahıııım:saruboceq:..bebişlerimizii çok özlediiiik ..babalarımızda elleri karnımızda uyuyolaaar onları bekliyolaaar ..:saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :cüvcüv: :cüvcüv: :cüvcüv:
[sıze="2"]canımm benim inş.herksn içinden bukadar geçior inş. Alllahımmmmm inş..[/sıze][sıze="2"]dopiğe bi girdim ne göriyim herkes burada :)canlandırmışsınız dopiği ne güzel ..
Umutsuzum canım inşallah arnavutumunda dediği gibi bu ay hamiş haberini verecen bize banda öyle geliyorki sen bize müjdeli haberini yakında verecen
sevimsu canım bu gece iş var hee kaydirigubbakcemilehadi bakalım tutturun gece :jeyyar:allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın
durucum nasılsın kırmızılar gelmedi dimi hadi inşallah gelmez, idrar testine güvenme bir kaç gün daha geçsin tekrar gidip eczanende alır yaparsın :)
arzucum allah kabul etsin,banda dua et tatlım [/sıze]
dopiğe bi girdim ne göriyim herkes burada :)canlandırmışsınız dopiği ne güzel ..
umutsuzum canım inşallah arnavutumunda dediği gibi bu ay hamiş haberini verecen bize banda öyle geliyorki sen bize müjdeli haberini yakında verecen
sevimsu canım bu gece iş var hee kaydirigubbakcemilehadi bakalım tutturun gece :jeyyar:allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın
durucum nasılsın kırmızılar gelmedi dimi hadi inşallah gelmez, idrar testine güvenme bir kaç gün daha geçsin tekrar gidip eczanende alır yaparsın :)
arzucum allah kabul etsin,banda dua et tatlım
sizde bu istek varkeeeen sizde bu umut varkeeeenhihoyyyt çifte çifte gelir bebişlerimiiiiz...
allahım sizi korusuun topiğime neşe kattınız nur yüzlü dostlarım beniiiimmm..eminim bebişlerimizde cennetten biizi dinliyolardıır,şımarıyorlardır..
arzuuum bitaneem allahım kabul etsin okuduklarınııı,nefesine kuvvet:Saruboceq:..inşallah senin ağzından rabbimin kullağınaa.görsün bizim bu çabalarımızıı:Saruboceq: sevindirsin bizi,kucaklarımızı doldursuuun..AMİİİİİN..
gerçekteen bu heycanlaa bu mutluluklaaa umutsuzuuum UMUDUNA KAVUŞUCAK :CüvCüv: AŞKIM BENİİM BEN İNANIYORUM bu listede adın olucak hemde en kısa zamandaaa sende hamileyiiiiiiiiim yazıcaaaan:CüvCüv: kıyamam ben sana nasıl duygulandıııımsenağlama..
tamam ben kollarımı sıvadııım dualarıma başladıııım bu ay hamile çıkacaaaak gör bakın hayırlısıı inşallaaah..rabbimmmmm KAÇ KİŞİYE VESİLE OLDUUUUM NOLUR SEVİNDİR BU ARKADAŞLARIMA MİS KOKULU YAVRULARINI BAĞIŞLA ONLARAAA LÜTFEN ALLAHIIIIM:Saruboceq:..BEBİŞLERİMİZİİ ÇOK ÖZLEDİİİİK ..babalarımızda elleri karnımızda uyuyolaaar onları bekliyolaaar ..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
arnavutum süper yazmışşsın ağzına sağlık a.s. walla tüylerim dike diken oldu haa a.s
duruuuuum kurban olduğum rabbim sanaaaa emanetini mi gönderdii yoksaaaam..saklanmışmııı karnının köşesindeee de teste çıkmamııış.bize şakamı yapıyooo duruuuuuum...
canım keşke diyebilsem ama zannetmiyorum kesinlikle ileri tarihe atacak regl günüm 2 sene önce 11 gün attı hah tamam hamişim dedim o zamanda negatif çıktı meğer nur topu gibi bir kistim olmuşşşdelikafadulden şimdide korkuyorum miyom zaten var ama bana engel değilmiş
ohoooo 2 sene önce gecikti diye yinemi gecikecek ne alakacanım keşke diyebilsem ama zannetmiyorum kesinlikle ileri tarihe atacak regl günüm 2 sene önce 11 gün attı hah tamam hamişim dedim o zamanda negatif çıktı meğer nur topu gibi bir kistim olmuşşşdelikafadulden şimdide korkuyorum miyom zaten var ama bana engel değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?