Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TATLIM ÖLEDE COK MODA GİRİOR İNSAN SORA COK YIKILIORUZ YAAA MA İNŞ.BAKALIM UMUTLUYUM HERAY UMUTLANIORUM BAKAMAMA FOSSS CIKIOR İNŞ.VARDIR BUAY BİRŞEY AYY DÜŞÜNMEK İSTEMİORM ARTIK:bbo::bbo:

çok tşk ederim bilgiler için uygularım :))

TATLIM ÖLEDE COK MODA GİRİOR İNSAN SORA COK YIKILIORUZ YAAA MA İNŞ.BAKALIM UMUTLUYUM HERAY UMUTLANIORUM BAKAMAMA FOSSS CIKIOR İNŞ.VARDIR BUAY BİRŞEY AYY DÜŞÜNMEK İSTEMİORM ARTIK:bbo::bbo:

canım allah yürekten dileyen hiçbir kulunu geri çevirmezmiş bununla ilgili çok güzel hikaye varda çok uzun sürer dilerim herşey gönlünce olurrr benim çok içimden geldi kalkıp kuran okuycammm hepiniz içinde tek tek diliycemm görüşmek üzereee kendinize iyi bakınnnn:Saruboceq:

ALLAH kabul etsin arzum:Saruboceq:

kızlar zor gönderiyorum mesajlarımı :a015:..hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum zaten zorla açılıyor sayfalar net çok yavaş bu akşam...görüşürüz hepinizi kocaman öptümmmm.......Şeniz...

ALLAH KABULETSİN BİRTANEM ALLAH RAZI OLSUNN OKADAR İÇTENN YALVARARAK MUTLU OLARAK EDİORM DUALARIMI ANLATAMAM HKYADEN BAHSEDERSN BİARA CNM UYGUN OLDUGUNDA ÖPÜORUM SENİ..:1hug:

canım sanada iyi akşamlar bazen bende zor giriyorum hadi canım bize bebiş haberi vermen dileğiyle öptüm seniŞeniz

dopiğe bi girdim ne göriyim herkes burada :)canlandırmışsınız dopiği ne güzel ..

umutsuzum canım inşallah arnavutumunda dediği gibi bu ay hamiş haberini verecen bize banda öyle geliyorki sen bize müjdeli haberini yakında verecen

sevimsu canım bu gece iş var hee kaydirigubbakcemilehadi bakalım tutturun gece :jeyyar:allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın

durucum nasılsın kırmızılar gelmedi dimi hadi inşallah gelmez, idrar testine güvenme bir kaç gün daha geçsin tekrar gidip eczanende alır yaparsın :)

arzucum allah kabul etsin,banda dua et tatlım

sizde bu istek varkeeeen sizde bu umut varkeeeenhihoyyyt çifte çifte gelir bebişlerimiiiiz...
allahım sizi korusuun topiğime neşe kattınız nur yüzlü dostlarım beniiiimmm..eminim bebişlerimizde cennetten biizi dinliyolardıır,şımarıyorlardır ..
arzuuum bitaneem allahım kabul etsin okuduklarınııı,nefesine kuvvet:Saruboceq:..inşallah senin ağzından rabbimin kullağınaa.görsün bizim bu çabalarımızıı:Saruboceq: sevindirsin bizi,kucaklarımızı doldursuuun..AMİİİİİN..
gerçekteen bu heycanlaa bu mutluluklaaa umutsuzuuum UMUDUNA KAVUŞUCAK :CüvCüv: AŞKIM BENİİM BEN İNANIYORUM bu listede adın olucak hemde en kısa zamandaaa sende hamileyiiiiiiiiim yazıcaaaan:CüvCüv: kıyamam ben sana nasıl duygulandıııımsenağlama..
tamam ben kollarımı sıvadııım dualarıma başladıııım bu ay hamile çıkacaaaak gör bakın hayırlısıı inşallaaah..rabbimmmmm KAÇ KİŞİYE VESİLE OLDUUUUM NOLUR SEVİNDİR BU ARKADAŞLARIMA MİS KOKULU YAVRULARINI BAĞIŞLA ONLARAAA LÜTFEN ALLAHIIIIM:Saruboceq:..BEBİŞLERİMİZİİ ÇOK ÖZLEDİİİİK ..babalarımızda elleri karnımızda uyuyolaaar onları bekliyolaaar ..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

[sıze="2"]inş askımmm inş....canımm cok duygulandırdın beniii ne istiyorum biliormusun karnım cıksın eşim karnımı sevsin öpsün.....baksın karnıma sabah onun tekmeleriyle uynalım offffff arnavutum cok inanarak sölüorsun cok umutlandm yaaaa[/sıze]

[sıze="2"]canımm benim inş.herksn içinden bukadar geçior inş. Alllahımmmmm inş..[/sıze]

Kedersizim walla gelen yok giden yookkk karın ağrısı yookk walla şu kürler iyi geldi bak eminim :dance:

duruuuuum kurban olduğum rabbim sanaaaa emanetini mi gönderdii yoksaaaam..saklanmışmııı karnının köşesindeee de teste çıkmamııış.bize şakamı yapıyooo duruuuuuum...

arnavutum süper yazmışşsın ağzına sağlık a.s. walla tüylerim dike diken oldu haa a.s

arnavutum süper yazmışşsın ağzına sağlık a.s. walla tüylerim dike diken oldu haa a.s

duruuum dönüver şu suratını da göreeeek hadi çatladıım haaaa..kıskanmayıız valla 41 kere maşallaaah çekiceeez popomuzu kaşıyacaaaaz..

Şeniz Şeniz

duruuuuum kurban olduğum rabbim sanaaaa emanetini mi gönderdii yoksaaaam..saklanmışmııı karnının köşesindeee de teste çıkmamııış.bize şakamı yapıyooo duruuuuuum...

canım keşke diyebilsem ama zannetmiyorum kesinlikle ileri tarihe atacak regl günüm 2 sene önce 11 gün attı hah tamam hamişim dedim o zamanda negatif çıktı meğer nur topu gibi bir kistim olmuşşşdelikafadulden şimdide korkuyorum miyom zaten var ama bana engel değilmiş

tamam tatlım beniiiiim hiç önemli değiill biz o nazlıyı bekleriiiz bıkmadan sıkılmadaaaan..o bi gelsindeee:ecrin_bebek: annesinin kuzusuugamyoncuiremsu..

ohoooo 2 sene önce gecikti diye yinemi gecikecek ne alaka
valla bak adet öncesi eğer ağrıların oluyorsa ve şimdi ağrın yoksa bence bişeyler var benden sölemesi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…