ARNAVUTTUUMMMMMM CANIMM BENİMMM İYYİKİİ VARSIN SEN FISTIGIM BENİİMM:)CANIM YAAAA SANA MİNNETARIM NEDİİMKİİİ ARZUCUMM VALLAAA BENM KADAR KİMSE TAKAMAZDI TAM DELİİİİ GİBİYDİM AMA BENDE BUAY HİÇÇ TAKMADIMMM AZ BİŞE İLLAKİ AMAAA FAZLA TAKMADM İŞTE DÜŞÜNMEMEYE CALISIORRMMM CANIMMMMMlaelaelaelaelae
alkisalkisalkisalkisalkisalkis çatlaaaa nerde geziyonn bakimmm sennnnn meyra yaptı biz yedikk canımm çokta lezeetliydi sen kaçırdınn..seninde dediğin gibi bu ay kimsenin hamile kalası yok yaz geldi yaa herkes kilo derdine düştü kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ama bence en fazla hamile bu ay çıkacakk kimse takmıyor gibi gözüküyorrr umarımm öyle olur bende bu ay hiçbirşey yapmıyorumm canım istersee yanii:asigim:
ARNAVUTTUUMMMMMM CANIMM BENİMMM İYYİKİİ VARSIN SEN FISTIGIM BENİİMM:)CANIM YAAAA SANA MİNNETARIM NEDİİMKİİİ ARZUCUMM VALLAAA BENM KADAR KİMSE TAKAMAZDI TAM DELİİİİ GİBİYDİM AMA BENDE BUAY HİÇÇ TAKMADIMMM AZ BİŞE İLLAKİ AMAAA FAZLA TAKMADM İŞTE DÜŞÜNMEMEYE CALISIORRMMM CANIMMMMMlaelaelaelaelae
kızlar pazartesi dr bana yumurta çatlatıcı iğne verdi dua edin işe yarasın bu kez yoksa rahim filmi çok korkuyorum ama işe yararsa çektirmicem
36 saat vermişti ilişki için bu akşam 11 de bitiyo bakalım çatmışmı bu kezkaydirigubbakcemile3..
sana tüm kalbimle dua edicemmmm inşallah rabbim yüzünüze gülerr :Saruboceq::Saruboceq: elinizi çabuk tutun 11 e kadar
ayyyyyyy o kadar heyecanlandımkiii ve hamileyimm yazacaksın diyee valla kalbim hızlı çarptı yaa.. Inşallah canım inşallahhhhhhh bu ay güzel haberlerini alırızzzz inşallahhhhhhhhh :saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:
kuzuuum sağol bebişiim estafurullaaaah..bende yazıyı okuyuncaaa aha bir hamiş dahaaa zannettimmm hiçte isime bakmıyoruuuumhihoyyyt kız içim hoplatın yaakaydirigubbakcemile3 maşallaaah ver coşkuyuuuuu veeeeer ..kızım sen bu ay hamile kalmazsaaan bendee ARNAVUT DEĞİLİİİİİİM...HEP MUTLU OLL BÜTÜN HÜCRELERİİİ bebek için işleme başlasııııııııın:dance: :dance::teytey: :sm_cool:
umutsuz hamilemisin? gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin.....
DEĞİLİM TATLIMM ARKADAŞLARR HAMİLESN GİBİ GELİOR DEDİDE Bİ ARKDSTA AYY HAMİLEYM YAZCAN ZANNEETTM DEMİŞTEEE ONDAN MODA GİRDİMM HAMİLEYİİMMMMMMM MMİİİ DİCEM BURDA İNANAMADIMM ÖLE YAZDIM NERDE.....AH KEŞKEEE KEŞKEEEE CANIM ONU ADETN BEŞİNCİ GÜNÜ YAPACAKSIN ZANNEDERSEM AMA SEN ARNAVUTUMUZA SOR O DAHA İİ BİLİR TATLIMMMM:1hug:
benim evde polenim de var BAL ALIP YEMEYE BAŞLASAM OLURMU HEMEN?
alemsinnnnnn epey havaya girmişsinnn inşallahhhh gerçektenn yazarsın bunlarııı hayal etmesi bile güzel dimii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim evde polenim de var BAL ALIP YEMEYE BAŞLASAM OLURMU HEMEN?
[sıze="2"]kızzz yokk yaaaaaa hani hamile oldugunu düşünürsünde inanamazsn yaa hamilemymmm yok değilimdir dieee o manada yazdım yoksa yokk nerde havaya gircem...cok girdim cok yıkıldım hani hamileyimmmmm yok yaaa inanamam gibisinden yazdm:)[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?