Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ARNAVUTTUUMMMMMM CANIMM BENİMMM İYYİKİİ VARSIN SEN FISTIGIM BENİİMM:)CANIM YAAAA SANA MİNNETARIM NEDİİMKİİİ ARZUCUMM VALLAAA BENM KADAR KİMSE TAKAMAZDI TAM DELİİİİ GİBİYDİM AMA BENDE BUAY HİÇÇ TAKMADIMMM AZ BİŞE İLLAKİ AMAAA FAZLA TAKMADM İŞTE DÜŞÜNMEMEYE CALISIORRMMM CANIMMMMMlaelaelaelaelae

ayyyyyyy o kadar heyecanlandımkiii ve hamileyimm yazacaksın diyee valla kalbim hızlı çarptı yaa.. inşallah canım inşallahhhhhhh bu ay güzel haberlerini alırızzzz inşallahhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

vallaaa kociş çilek almış bir kasaaa onu götürüyodukkiiiii,ne göriiim gözlerime inanamadııım
bizim kızların ağızlarında hep kısır kalıntılarııı kalmııııışcokacimcoookklava: yiğin siz yiğiiin...
evet bende onu diyorum iştee bizde ayşe armağan gibiii vericez kendimizi sporaa bi bakıcaaaz HOOOOOOP :CüvCüv:GÜÜÜÜÜÜÜM..:dance:ay çok heycanlandııııııım..olsun yiğin siz kısırları yarasııııııın affiyet olsuuun.am banada kısır gibi lezetlii yeğenler veriiiiin..:dance:

kuzuuum sağol bebişiim estafurullaaaah..bende yazıyı okuyuncaaa aha bir hamiş dahaaa zannettimmm hiçte isime bakmıyoruuuumhihoyyyt kız içim hoplatın yaakaydirigubbakcemile3 maşallaaah ver coşkuyuuuuu veeeeer ..kızım sen bu ay hamile kalmazsaaan bendee ARNAVUT DEĞİLİİİİİİM...HEP MUTLU OLL BÜTÜN HÜCRELERİİİ bebek için işleme başlasııııııııın:dance: :dance::teytey: :sm_cool:

kızlar pazartesi dr bana yumurta çatlatıcı iğne verdi dua edin işe yarasın bu kez yoksa rahim filmi çok korkuyorum ama işe yararsa çektirmicem
36 saat vermişti ilişki için bu akşam 11 de bitiyo bakalım çatmışmı bu kezkaydirigubbakcemile3..

sana tüm kalbimle dua edicemmmm inşallah rabbim yüzünüze gülerr :Saruboceq::Saruboceq: elinizi çabuk tutun 11 e kadar

sana tüm kalbimle dua edicemmmm inşallah rabbim yüzünüze gülerr :Saruboceq::Saruboceq: elinizi çabuk tutun 11 e kadar

canım çok çok sağol inş dualarımız kabul olur
dün 11 de iğne yaptırdım bu akşam 11 doluyo zamanı eşime dedim bu akşam erken yatcaz diye ...:asigim:...:roflol:...süt buhaı,incir kürü bakalım ne kadar yarıyacak poleni demiyorum o yaradı zaten bebekde olursa tam olacak
polen isteği çoğaltıyo ona göre yiyin kızlar ihmal etmeyin........

ayyyyyyyyyyy cnmmmmmm inşşşşş hepiniz nieee öle diosnzzz cokkkk umutlandmmmmm cmmmmm inş yaaaaa

ASKUMMM COK UMUTLANDMM BAAK NİCKİMİ DEĞİŞTRCEM UMUTLU YAPCAMM AY CİİDDDİİMİİSİNN YHAAAA İÇİNEE DOGDU HEEE SENİN KIZ İN ASKİTOM VARDIRRR YAAAAA VARYA VARSA DİLE BENDEN NE DİLERSENN VALLAA BAAKK HEPİNİZİN ADIYLA DUAEDİORMMMMMMMMMM HEP AKLIMDASINIZ ARNAVUTUMM İÇİME UMUT SERPİŞTİRDİNN VARYAAAA:1hug::asigim:

ayyyyyyy DÜŞÜNEMİORRM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAZICAMMM BURAYAAA OLAMAZ YAAAAA BEN BEN HAMİLEYİM BENMİİalkisalkisalkis alkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: OOOOO ÇILDIIRRRIIIMMM AAAYY YOKTR OLAMAZ YAAA OLMAZKİ HAMİLEYİMMMMM HE?YOK YAAA

slm bayanlar ya maaşallah arnavut güzelinin kürüyle ne kadar çok kişi hamile kalmış bende denemek istiyorum bu yapılanları ....
elma yağını aldım burayı okuduktan sonra ama yapmadım hala duruyor şuanda adetliyim...
yapsam olur mu ki?

umutsuz hamilemisin? gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin.....

DEĞİLİM TATLIMM ARKADAŞLARR HAMİLESN GİBİ GELİOR DEDİDE Bİ ARKDSTA AYY HAMİLEYM YAZCAN ZANNEETTM DEMİŞTEEE ONDAN MODA GİRDİMM HAMİLEYİİMMMMMMM MMİİİ DİCEM BURDA İNANAMADIMM ÖLE YAZDIM NERDE.....AH KEŞKEEE KEŞKEEEE CANIM ONU ADETN BEŞİNCİ GÜNÜ YAPACAKSIN ZANNEDERSEM AMA SEN ARNAVUTUMUZA SOR O DAHA İİ BİLİR TATLIMMMM:1hug:

ALEMSİNNNNNN EPEY HAVAYA GİRMİŞSİNNN İNŞALLAHHHH GERÇEKTENN YAZARSIN BUNLARIII HAYAL ETMESİ BİLE GÜZEL DİMİİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alemsinnnnnn epey havaya girmişsinnn inşallahhhh gerçektenn yazarsın bunlarııı hayal etmesi bile güzel dimii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[sıze="2"]kızzz yokk yaaaaaa hani hamile oldugunu düşünürsünde inanamazsn yaa hamilemymmm yok değilimdir dieee o manada yazdım yoksa yokk nerde havaya gircem...cok girdim cok yıkıldım hani hamileyimmmmm yok yaaa inanamam gibisinden yazdm:)[/sıze]

benim evde polenim de var BAL ALIP YEMEYE BAŞLASAM OLURMU HEMEN?

evet canım hemen başlasan olur bunu vucüdundaki eksik vitaminleri tamamlamak için aldığın doğal bir ilaç olarak kabul et sabah aç karnına bir tatlı kaşığı polan bir tatlı kaşığıda bal ye hatta öğlene doğru bir bardak sıcak suya 1 çağ kaşığı tarçın karıştırarak iç hem çok lezzetli hemde çok faydalı çörek otunuda unutma olurmuuu...

Son düzenleyen: Moderatör:

bence sen havaya girmekten vazgeçme olurmuuu bana doktor dediki kafanda hep düşün bebeğim olunca şu beşikten alıcam odayı şu renk yapıcam şu cici kıyafetleri alıcam
sakın ama sakın acaba olurmu olacakmı aman naparsam olmuyo zaten diye düşünceleri aklından çıkarrr olacak ve ben bebeğimle bunları yapıcam beynini bu şekilde uyarmalısın dedii bende hep uyarıyomm ulan beyin diyorummm bebeğime şunalrı alıcamm şöyle gezicemmm sizde yapınn delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…