L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.241
Latsibelim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım yeni yaşın sana uğur getirsin bebiş gelsin a.s.
sağol canım benim .inşallah bir yaş daha yaşlandık
27 de bitti bakalım kısmet 28 de inşallah:)))))
senağlamasenağlamayaa burdaki herkez benden küçük yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama:çok üzgünüm: kırmızı gelcek diye ağlamıyom ama buna ağlarım işteeeeeeeeeeeeeeesenağlamasenağlamasenağlama
kulakların çınladı dimiiikaydirigubbakcemile3 neler konuştuk neler ne şişkoluğumuz kaldı ne sporumuz ne de kırmızı kartkaydirigubbakcemile3
çatır çatır doğurcazzzz bencede şu yaz geçsin liste bilem yaparız hamile kalacakların listesi kaydirigubbakcemile3
bana bak arnavut!eğer bu polen yüzünden yarım dünya olursam gösteririm sana gününükaydirigubbakcemile3 zaten 2 gündür kaytarıyom unutuyom içmeyi..ama kocam içiyo pek beğenmiş enerji vermiş
kızlar,kaydirigubbakcemile5 bu benim pkoya da iyi gelcek,adetimi de düzenlicek dimiiiiiiiiiiii
kızlar kadınlar kulubu beni unutmamış
Merhaba latsibel, Gelemedik ama unutmadık da; Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız... Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz. İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz. Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : ) Saygilar,Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Yönetimi
latsibel,canım nice yaşlara..bol bebişlere...:CüvCüv:
durualya,ben senden büyüğüm emin olkaydirigubbakcemile3
senağlamasenağlamayaa burdaki herkez benden küçük yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama:çok üzgünüm: kırmızı gelcek diye ağlamıyom ama buna ağlarım işteeeeeeeeeeeeeeesenağlamasenağlamasenağlama
kaç gösteriyoruumm yerimseniben
son zamanlarda taktım yaşaaaa galiba yaşlanıyorummm bu konuda hassaslaştııımmmm
herkez soruyoo yaşımı özelime mesaj geliyoooo senağlamasenağlama
36 yaşındayıımmmmm 3 ay sonra ayy dilim varmıyor senağlamasenağlamasenağlamasenağlama 5 yıllık evliyimmmm
kaybettin canım en büyük benimm delikafadulden
ama birşey diyimmi şu polen varya şu polen beni gençleştirdi hakkatten hücre yenileme özelliği var sağolsun arnavutum vesile olduda yedim :sm_cool:
walla benimle konuşmazsanız hepinizin yaşadığı yeri basarım haaaaaaaaaaaa
huıııııııııııııııııhhhhhh tıhgandııımmmmmmmm tellediiiimmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:jeyyar:
senimiii yaşlanıyosuuuun ahaa haaa güliim bariii..hiçte polen değğil bu enerjik hatunluğun senin doğuştaan bebeeek-tatlicadiarzu-.
36 yaş çokmuuu,allah bizede o günlerii göstersin senin gibii olalım enerjik hatuuun..bende 3 yıllık evliyim nolceeekkaydirigubbakcemile5 bizde izindeyiiiiz duruuum..vallaa yemin ederim sana sadece yüzünü gördüüm ona rağmen kız gibisiiin mübareeek.. :asigim::1closedeyes:..mashallah topiğğiim güzellik abidesiiii:enbuyukkk:
ooooooh geri döndüü çok şükküüüüüüür hihoyyyt hihoyyyt öperim seni severim seniii.bas baa biizii baaaas..gel sana ellerime börek açacam hemde ARNAVUT BÖREĞİ çardağımda yeriiiizz ASİL ARKADAŞIM BENİİİM:1hug::teytey::içelim:
kaç gösteriyoruumm yerimseniben
son zamanlarda taktım yaşaaaa galiba yaşlanıyorummm bu konuda hassaslaştııımmmm
herkez soruyoo yaşımı özelime mesaj geliyoooo senağlamasenağlama
36 yaşındayıımmmmm 3 ay sonra ayy dilim varmıyor senağlamasenağlamasenağlamasenağlama 5 yıllık evliyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?