D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.341
tamam tatlım beniiiiim hiç önemli değiill biz o nazlıyı bekleriiiz bıkmadan sıkılmadaaaan..o bi gelsindeee:ecrin_bebek: annesinin kuzusuugamyoncuiremsu..
zaten yaşımı öğrendiniz şişko yüzümü göstermem işte sonra benle konuşmayın dimi pışşııııııııııııııkkkk :dilcikar:
feci kilo aldım bennnn birazdan mekik çekecem 200 taneee[/QUOyapma kızzz hamişsindir belkiii yorma kendiniiia.s
ohoooo 2 sene önce gecikti diye yinemi gecikecek ne alaka
valla bak adet öncesi eğer ağrıların oluyorsa ve şimdi ağrın yoksa bence bişeyler varbenden sölemesi:CüvCüv:
gelirsem oraya varya :mymeka:mekikmiş delimisin kızım senzaten yaşımı öğrendiniz şişko yüzümü göstermem işte sonra benle konuşmayın dimi pışşııııııııııııııkkkk :dilcikar:
feci kilo aldım bennnn birazdan mekik çekecem 200 taneee
zaten yaşımı öğrendiniz şişko yüzümü göstermem işte sonra benle konuşmayın dimi pışşııııııııııııııkkkk :dilcikar:
feci kilo aldım bennnn birazdan mekik çekecem 200 taneee
umutsuzum merak etme zorlamam canıma.s.
kıslar ben çıktım eşim oturacak yarın görüşürüz iyi akşamlarrrrrrrrr
gelirsem oraya varya :mymeka:mekikmiş delimisin kızım senhanım efendinin günü geçmiş mekik çekecekmiş klava:
şiiişt baksanaa talı şişkoo çevir şuuu güzel suratını göreeek.valla böyle liseli nazlı kızlara benzemişsiiiiin..hani ıslık çallarlarda arkandan bakasın gelirde bakmasııız ama için gider hanii. şiiiiiiiş kime diyoruuuuuum hu huuusengözlerimebaksanab güzel bayaaan. yeğenimin annesiiii güzel annesiii asil annesiiiiii..bak artıııık
vüüüş 200 tanemiii aboooow POLEN SAĞOLSUUN MAŞALLAAAAH ...utandım bak şimdi ben 8 ziii zor çekiyoruum bee:1shok::tomato:
kıslar ben çıktım eşim oturacak yarın görüşürüz iyi akşamlarrrrrrrrr
kızlar sızı takip edıyorum... ben de bu karısımı kocama yedırıyorum..
ınsallah bu ay gelirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?