E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.381
sanada günaydın eylülüm a.s.
şekerim tembel bunlar bide bebiş ister dururlar daha uyanmamışlar anam nasıl bakcaklar bebişe bilmemmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın günaydın her yeni gün(eş) size umut huzur mutluluk getirsin a.s
GÜNAYDINNN elma şekerleriii gününüz aydın ürününüz bereketli olsunnnn kucağınız çifter çifter bebişlerle dolsunnnnn emiiiiiii
okudum canımm hemde o kadar yürekten dileyerek okudum kiii allahım yüzümüze önümüze eğdirmesin inşallahhhh dualarımızı kabuş etsin başımız dimdik olsunnn hep bunu istedimmm .. çünkü ben artık arkadaşlarımın yanına gidince bebek ne zaman diye sormalarından çok sıkıldım ama sabırrr biliyorummm dualarım kabul olacakkkkk :Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv::CüvCüv:
GÜNAYDINNN elma şekerleriii gününüz aydın ürününüz bereketli olsunnnn kucağınız çifter çifter bebişlerle dolsunnnnn emiiiiiii
iyiyiz latsibelim umarim sende iyisindir....a.s.
Kızlar sayfaların hepsini okuyamasamda azminize hayran kaldım.Bende temmuzda hamile kalmayı düşünüyorum ama anladım ki hamiile kalmak gerçekten zor.Bakın uzmanlar hep diyor aklınıza ilişkide sakın bebiş getirmeyin diye çünkü eşininz getirse spermleri ölüyormuş siz getirseniz yumurtalar görevini yapamıyormuş.Allah size en kısa zamnda hayırlı haberler almayı nasip etsin.
Burayabebişiniz olduğunu yazarsınız inşallah:teselli:
çok iyiyim eylülcüm
bugun ilk defa bebek düşüncesiyle dr gidicem dua edin bana
çok iyiyim eylülcüm
hoşgeldin canım doktorlara kalsa herşeyi söylüyorlarda benim ilişki esnasında bebeği aklımdan geçirmemek için narkoza fala ihtiyacım olur herhaldee yada çok sarhoş olmalıyımm yani mümkün değilll evet belki daha az takıntı yapmaya başladım ama o düşünce hiç olmadık yerde benim aklıma giriyorr doktorlar düşünmeme çaresinide bulsunlar bencee yapmayın demekle olmuyoo senağlamasenağlama bu akşam düşünmemeye çalışırım
bak sarhoş olmak dedinde benim bir arkadaşım muayene olurken bile çok zorlanıyooo ve korkuyo diyim şarap içmiş o ay hamile kaldı anlamamış nasıl olduğunu:ecrin_bebek:
çok iyiyim eylülcüm
EYLÜL,ARZU,DURUALYA .....ve diğer arkadaşlar çok sağolun dualarınız için akşam sonucu yazarım dr randevum 18:00 de çünkü.
eylülcüm daha önce hiç tahlil yaptırmadım.adetin 4. günü yaptırdım.bugunde yumurtlama günüm bakalım ne diyecek:
ben iki aydir hic takmiyorum,dusunmuyorum ama yinede olmuyor...anladimki benim bebis dogal yolla olmayacak o yuzden umursamiyorum...tup bebekte cok pahali suan icin imkan yok gibi....devletin dr larida oyaladikca oyaliyor biraz daha bekleyip rahim ffilmi cektirmeyi dusunuyorum allah izin vrirse..ardindan guzel ve ozel bir dr bulup adim adim ilerlemek istiyorum...herseyin hayirlisi tabiki nasibimde kismetimde varsa olur...
EYLÜL,ARZU,DURUALYA .....ve diğer arkadaşlar çok sağolun dualarınız için akşam sonucu yazarım dr randevum 18:00 de çünkü.
eylülcüm daha önce hiç tahlil yaptırmadım.adetin 4. günü yaptırdım.bugunde yumurtlama günüm bakalım ne diyecek:
:dance::dance: bu ay poleni bırakıp şarabamı başlasak acabaaa hihoyyythihoyyyt
ben iki aydir hic takmiyorum,dusunmuyorum ama yinede olmuyor...anladimki benim bebis dogal yolla olmayacak o yuzden umursamiyorum...tup bebekte cok pahali suan icin imkan yok gibi....devletin dr larida oyaladikca oyaliyor biraz daha bekleyip rahim ffilmi cektirmeyi dusunuyorum allah izin vrirse..ardindan guzel ve ozel bir dr bulup adim adim ilerlemek istiyorum...herseyin hayirlisi tabiki nasibimde kismetimde varsa olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?