Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canim yaaaa cok tembel bunlar yaaa alkisalkisalkis,soyleme onlara aramizda kalsin...allahim topikteki herkeze en kisa zamanda bebek nasip et,insallah evinizde bebekten dolayi yatacak yer kalmaz :sm_cool:delikafadulden amin....:roflol:a.s:dance:

Kızlar sayfaların hepsini okuyamasamda azminize hayran kaldım.Bende temmuzda hamile kalmayı düşünüyorum ama anladım ki hamiile kalmak gerçekten zor.Bakın uzmanlar hep diyor aklınıza ilişkide sakın bebiş getirmeyin diye çünkü eşininz getirse spermleri ölüyormuş siz getirseniz yumurtalar görevini yapamıyormuş.Allah size en kısa zamnda hayırlı haberler almayı nasip etsin.

Burayabebişiniz olduğunu yazarsınız inşallah:teselli:

GÜNAYDINNN elma şekerleriii gününüz aydın ürününüz bereketli olsunnnn kucağınız çifter çifter bebişlerle dolsunnnnn emiiiiiii

sanada gunaydin canimmmm..guzel dilegin icin amin canim insallah...allah yardimcimiz olsun,kucaklarimizi bebislerle doldurur insallah...kaydirigubbakcemile3

ağzına yüreğine nefesine sağlık bir tanem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: aynı dert hep varr bende çok sıkılıyoruummm düşünmüyoruz şimdilik diyorumşakkıdı

GÜNAYDINNN elma şekerleriii gününüz aydın ürününüz bereketli olsunnnn kucağınız çifter çifter bebişlerle dolsunnnnn emiiiiiii

günaydın Arzum;
ne güzell dilekler bunlar böyle ; kafiyeside süper olmu:)

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

kahorihama hoşgeldin canım bak 11 tane hamilemiz varr inşallah devamı gelecek :teytey::lepi:a.s.

hoşgeldin canım doktorlara kalsa herşeyi söylüyorlarda benim ilişki esnasında bebeği aklımdan geçirmemek için narkoza fala ihtiyacım olur herhaldee yada çok sarhoş olmalıyımm yani mümkün değilll evet belki daha az takıntı yapmaya başladım ama o düşünce hiç olmadık yerde benim aklıma giriyorr doktorlar düşünmeme çaresinide bulsunlar bencee yapmayın demekle olmuyoo senağlamasenağlama bu akşam düşünmemeye çalışırım

çok iyiyim eylülcüm
bugun ilk defa bebek düşüncesiyle dr gidicem dua edin bana

hadi hayırlısı olsunnn umarımm hiçbirsorun çıkmaz ve ilk ayda yapılan tedavi sonucunda bebğini kucapına alırsınn :Saruboceq::Saruboceq:

bak sarhoş olmak dedinde benim bir arkadaşım muayene olurken bile çok zorlanıyooo ve korkuyo diyim şarap içmiş o ay hamile kaldı anlamamış nasıl olduğunu :ecrin_bebek:

bak sarhoş olmak dedinde benim bir arkadaşım muayene olurken bile çok zorlanıyooo ve korkuyo diyim şarap içmiş o ay hamile kaldı anlamamış nasıl olduğunu :ecrin_bebek:

:dance::dance: bu ay poleni bırakıp şarabamı başlasak acabaaa hihoyyythihoyyyt

çok iyiyim eylülcüm
bugun ilk defa bebek düşüncesiyle dr gidicem dua edin bana

dualarim seninle,allah yardimcin olsun...insallah hicbir problem cikmaz....hormon tahlili falan sen daha once hic yaptirmamismiydin?

EYLÜL,ARZU,DURUALYA .....ve diğer arkadaşlar çok sağolun dualarınız için akşam sonucu yazarım dr randevum 18:00 de çünkü.
eylülcüm daha önce hiç tahlil yaptırmadım.adetin 4. günü yaptırdım.bugunde yumurtlama günüm bakalım ne diyecek:

hayirlisi olsun canim..

ben iki aydir hic takmiyorum,dusunmuyorum ama yinede olmuyor...anladimki benim bebis dogal yolla olmayacak o yuzden umursamiyorum...tup bebekte cok pahali suan icin imkan yok gibi....devletin dr larida oyaladikca oyaliyor biraz daha bekleyip rahim ffilmi cektirmeyi dusunuyorum allah izin vrirse..ardindan guzel ve ozel bir dr bulup adim adim ilerlemek istiyorum...herseyin hayirlisi tabiki nasibimde kismetimde varsa olur...

haklısın ama avrupa yakasındaysan sana sigorta geçen ve ilk muayene ücretsiz olan bi tüp bebek merkezi tavsiye edebilirim.

hayırlısı olsun canım.. geçmiş olsun.

:dance::dance: bu ay poleni bırakıp şarabamı başlasak acabaaa hihoyyythihoyyyt

bana arkadaşıım dene diye söyleniyoo:içelim:

canım hormon tahlili adetin 2.ci yada 3. günü yaptırılıyor seninki 4. günde :uhm:
yumuşlara bak bakalım kaç cm olmuş :ecrin_bebek:iyi haberlerini bekliyoruz :lepi:a.s.

rahim filminden sonra hamile kalanların sayısı oldukça iyi seninde tüpe gerek kalmadan gelir bebiş alkisalkisalkis bende çektirmiştim ama yok hala :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…