Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla durum hamileysende mekiklerin yüzünden düşüreceksin.. bir dur bir bekle bakalım noluyo ondan sonra 500 tanemi çekiyon 700 tanemi çekiyon çek yanii..kaydirigubbakcemile2

herkese iyi günler kızlar hızınıza yetişmek ne mümkün okumaktan yazacak halim kalmıyor:1shok:bence her ay hamileyim diye hareketleri kısıtlamamak lazım hergün strese gireriz ayrıca bebek dünyaya gelecekse sen ne yaparsan yap yinede gelir

DURUALYA sen rahim filmini ne zamn cektirdin? canin cok acidimi ?insallah rahim filmine gerek kalmadan bebis gelir:Saruboceq:

rahim filminde verilen ilaç bazılarında iltihaptan sonra tıkanan kanalları açıyor o yüzden hamile kalınıyor bende çektirmiştim 3 sene önce inşallh sende filmden sonra hamile kalırsın

haklısın ama avrupa yakasındaysan sana sigorta geçen ve ilk muayene ücretsiz olan bi tüp bebek merkezi tavsiye edebilirim.

merhaba bana da mesajla atar mısın tüp bebek merkezinin adını

canım sana şiddetle katılıyorum..eger o dünyaya gelecekse sen ne yapsan nafile...teyzem 4.hamileydi(tabii yanlışlıkla)kürtaj olmak istedi ama 3ayı geçmiş diye yapmadılar.Peki neden beklemiş okadar ay diyeceksiniz.bu garibim menepoza girdim sanmış. okadar yükseklerden hopladı.en zor sporları yaptı.hergün tonlarca şey kaldırdı,düşsün diye ama nafile çok sağlık bişekilde dünyaya geldi ve çokda zeki.

rahim filminde verilen ilaç bazılarında iltihaptan sonra tıkanan kanalları açıyor o yüzden hamile kalınıyor bende çektirmiştim 3 sene önce inşallh sende filmden sonra hamile kalırsın

sagol everest insallah oyle olur...cok istiyorum mutlu yuvama nese katan bir bebek istiyorum ama olmuyor...

valla durum hamileysende mekiklerin yüzünden düşüreceksin.. bir dur bir bekle bakalım noluyo ondan sonra 500 tanemi çekiyon 700 tanemi çekiyon çek yanii..kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol:kızzz o kadar çekemem -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

coştuk walla şu polen sağolsunn insana enerji veriyor:icecream:cokacimcoookcokacimcoook

DURUALYA sen rahim filmini ne zamn cektirdin? canin cok acidimi ?insallah rahim filmine gerek kalmadan bebis gelir:Saruboceq:

canım ben 2007 yılında galiba çektirdim benim acı eşiğim çookk düşük olduğu için benim çok ağrıdı adet ağrısı gibi anestezi yapmadılar birde çok hızlı verirlerse acırmış ama bünyeye göre değişir mesela hiç zorlanmayanlar var inşallah çektirmene gerek kalmaz canım

annemde bana hamileyken babamla doktora gitmiş aldırmak için babam istiyormuş doktorla anlaşmış anneme bir iğne yapmış düşcek diyekaydirigubbakcemile3 meğer vitamin iğnesi yapmış kaydirigubbakcemile3 annem şimdi gülerek anlatıyor iyiki doğurmuşum diyorrrrŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın ama avrupa yakasındaysan sana sigorta geçen ve ilk muayene ücretsiz olan bi tüp bebek merkezi tavsiye edebilirim.

merhaba bana da mesajla atar mısın tüp bebek merkezinin adını

gönderdim canımm sağlıcakla kall..

annemde bana hamileyken babamla doktora gitmiş aldırmak için babam istiyormuş doktorla anlaşmış anneme bir iğne yapmış düşcek diyekaydirigubbakcemile3 meğer vitamin iğnesi yapmış kaydirigubbakcemile3 annem şimdi gülerek anlatıyor iyiki doğurmuşum diyorrrrŞeniz[/QUOTE]

afferin o doktora
evet ya bende annene katılıyorum iyiki dogurmuş yoksa biz ne yapardık
:))))))

afferin o doktora
:))))))[/QUOTE]

bu anneler hep bizi aldırmakmı istemiş yaaa bende aynı ama benimki hamile olduğunu farketmemiş üstüne görmüş yanii 3 aydan fazla olunca doğurmak zorunda kalmış ama eski kadınlarr hani ceket atsa hamile kalan türden oldukları için önemli değildi herhalde :))))biz parçalıyalım kendimiziii..klava:klava:

afferin o doktora
:))))))[/QUOTE]

:asigim::asigim:

selam fıstıklar,sabahtan işlerim çok yoğundu giremedim
maşşallah sayfalar alıp yürümüş yarım saattir okuyomkaydirigubbakcemile3
ya ben bu bebek stresinden altüst olmuş durumdayım,her dakika kafamda bu var,burada biraz unutuyorum.ama napmam lazım?adet bile göremiyom artık bu stresten ,pkoluyum ama yine de er geç oluyodum.ama artık bu takıntıdan ötürü sanırım beynim reddediyo,çıban çıkarttım valla ya-tatlicadiarzu-

afferin o doktora
:))))))

bu anneler hep bizi aldırmakmı istemiş yaaa bende aynı ama benimki hamile olduğunu farketmemiş üstüne görmüş yanii 3 aydan fazla olunca doğurmak zorunda kalmış ama eski kadınlarr hani ceket atsa hamile kalan türden oldukları için önemli değildi herhalde :))))biz parçalıyalım kendimiziii..klava:klava:[/QUOTE]

hee benim annemde ilk ay üstüne görmüş anlamamış saklanmışımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyosun arzummmm yırtınıyoruz ilaçdı kürdü klava:

ahh dilaram ahhhh zaten kafadan attıkmı olcakda :bbo: belki yazın patlama yaşarız :teytey::dance::lepi::ecrin_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkis

merhaba aynı sorun bendede vardı doktor bana duphaston vermişti ve adetimin 15 günü içiyordum ilaç bitince mutlaka enn ennn geç 10 gün içinde adet oluyordumm ilk kez bu ay içmedim polendenmidir bilmiyorum 5 gün gecikme ile geldi yoksa üstünden 1 ay geçiyordu ilaç içmeden mümkün değil adet olamıyordum eğer böyle bir ilaç kullanmıyorsan doktoruna danış ve hamile kalmaya engel değil hamile bile kalmış olsan bebeğe zararlı bir ilaç değil boşuna sıkıntı yaşama bencee ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…