Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çok zor cevap yazıyorum çok yavaş site sizdede öylemi acaba CADIARZU:uhm:

arzucum hiç duphaston kullanmadım hep farlutal kullandım adet için.duphaston adet söktürüyor mu?sen de pko musun?

arzucum hiç duphaston kullanmadım hep farlutal kullandım adet için.duphaston adet söktürüyor mu?sen de pko musun?

hayır ben pkolu değilim bende tanımlanamayan adet düzensizliği var ))) çok tanımsızımdır adetim bile öylee ama kızlığımdan beri öyle 2 ayda bir canı istese gelirdi o zamanlar çok ciddeye almıyordum hatta yazları hoşuma bile gidiyordu ohh kesintisiz 2 ay denize girebiliyorum diye ne kadar salaklıkmış ama sonuç olarak yapılacak birşey yok evlendikten sonra hangi doktora gitsem duphaston verdi bana 10 gün içiyorsun en geç ilaç bittikten 10 gün sonra kırmızıları görüyorsun dediğim gibi ilk kez bu ay bana göre çok normal ilaçsız adet oldumm polen sayesinde olmalı bu bile benim için büyük gelişmee duphastonu tavsiye ederim ..

kızlar bakın ne diyeceğim annem 50 yaşında 1yıldır adet olmuyodu yani anlayacanız menepoza girmişti.tabii bunun sıkıntısı onu baya kötü yaptı. bu da tv de duydugu sogan kürünü 3 ay ara vererek yapmış(hiç banada sölemedi tabii)şuan genç kız gibi adet oluyormuş 29 günde hemde simsiyah geliyormuş:)))
gecen gün banada tavsiye ediyo ; düşünebiliyormusunuz

cidddimisinnn ne güzelllll ya ben bu soğan kürünüü hem okudum ama bir türlü yapmaya karar veremedim aslında tadı kötü olsada benim tiksinme huyum falan yokturr acaba yapsammı hem soğan doğal antibiyotiktir derler bi çok bölgeye faydalı olabilirrr (( önce sigarayı bırakıyım sonra yapıyım olurmuu )) alkisalkisalkis :roflol:

ben 1-2 kere denedim ama içemiyorum .çok hasas bi midem var sevmeyerek içtiğim bişeyi aynen çıkarıyorum ya...

sen muhakkak iç tabi hem tiksinmiyormuşsunda ..ne güzel ..önce şu sigaradan kurtul.hem sen anne olacaksın şimdiden bırakmaya çalış Neydi

HERŞEY BEBİŞ için

ben azimle yapmıştım 1 sene önce kadar,hiç bi işe yaramadı

peki 10 günden sonra bi daha ne zaman içliyor?yan etkisi var mı?

peki 10 günden sonra bi daha ne zaman içliyor?yan etkisi var mı?

bu ilacı tabiki doktoruna danışarak alacaksın ama bana hiçbir yan etkisi olmadı adetinin 15. günü içmaya başlamıştım ben belki senin durumuna göre daha erken yada daha geç başlatabilir çünkü genelde ilaç biter bitmez adet oluyordum yani doktor o şekilde ayarlamıştı sakın doktora danışmadan kullanma olurmuu..

tabi canım.ama 1 kez adetim sökülse ,gerisi gelcek eminim.çünkü stresimin %50 sini bu oluşturuyor.dr.lardan da bıktım artıksenağlama

aaaa süper canım alkisalkisalkis bende içemedim içebilsem iyi olcak miyomum için

kızlarrr ben çıktım servis kaçmasınn sibelim iyi haberler ver bize a.s.

selam kızlarr nasılsınızzz bugun endedim biliormusunuzz saclarıma röfle ttırmıştım dedimki ben sclarıma siyaha boyayamdm buay kalcak böle hamile kalcam bole kalcak saclarım hep akcak dedimmm AYYY KIZLAR AZIMDAN CIKTI YAAA OFF YİNE ÜMİTLENDİMMMkafamçokkarıştı

arzucum ben ve eşim 1 mayısta sigarayı bıraktık şimdi hiç aramıyorum darısı başına biraz azim kendimi çok iyi hissediyorum yerimseniben ben düzenli olarak dört ay soğan kürü yaptım ocakta ayında başladım bende adet düzensizliği yoktu ama pko demişti dr belki faydası olur dedim ama maalesef ama sen dene o kadarda kötü değil

umut fakirin ekmeğidir umutsuzum bende ilk hamileliği düşünmeye başladığımda yirmilik dişlerimi cektirmeye başlamıştım hamile kalırsam rahatsız etmesin diye ahhh ahhh

umut fakirin ekmeğidir umutsuzum bende ilk hamileliği düşünmeye başladığımda yirmilik dişlerimi cektirmeye başlamıştım hamile kalırsam rahatsız etmesin diye ahhh ahhh

AH AH CANIM AH BİLİORM FOS CIKCAK BUAYDA BİŞİİ YOK KENDİKENDİME KONUŞUORMMM İŞTE...BİŞİİ OLDUGUNDAN DEGİL BENM DAHA CIKMADIDA YİRMİLK DİŞLERİM:)19YASINDAYIM:):)kaydirigubbakcemile2 SEN HAMİLEMİSİN YADA HİÇ COCUGUN VARMI:1hug:

selaaaam kızlaaar bidenecik dostlarım beniiim :1hug: kaydirigubbakcemile5..bu gün nasılsınıııızz?*gördüğüm kadarıyla gene kaynatmışsınııızz.valla ben bugün sosyete pazarındaydıııım neler aldım neleeer,harika yazlıklar gelmiiş hepisi markalı bidee..bi gezdim bi gezdiiiim,öyle şeylerki hem hamileyken bile giyilebiliir..:CüvCüv:hihoyyyt

demek poleni bırakıp ŞARABA BAŞLIYOSUNUUZ HAA arzuu???şakkıdı:)))bugün inşallah görmüşsünüzdür seda sayanın programında POLEN TOZUNU öve öve bitiremedileeer :hooray:.özeliklede erkeklere ,spermlere çok iyi geliyomuş sengözlerimebaksanabMUCİZE BESİN DİYE BAHSETTİLER HEPa.s..aslında bende bağlanıcaktım telefonla benim 11 tane hamile :CüvCüv:arkadaşım kaldı bu polen sayesindee.dedim şimdii boşveeerr bide sedaa peşimekaydirigubbakcemile düşermiiş ünlü olurmuşuuuum:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3..
aaa umutsuzuum bende senin gibii 1 yıla yakın saçımı siyaha boyattım hamile kalırımdaa hiç saçımla uğraşmam diye,tek renk..ama olmadı,sonra dişlerimi yaptırdıım kalsiyum aldım ,ama nerdeee..ha bide en salakça yaptığım şey kışın denize girmiştiim yaza hamile kalırda canım çekerse giremem diyeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ..çok düşünceliyiz yaa al şimdiiii-tatlicadiarzu-..illaaa şubat ayında günde üç kez ilişkiye girerdik NEYMİŞ EFENDİM EKİM AYNIDA DOĞURİMKİİİİ TERAZİ BURCU OLSUN,SICAKLARDAN PİŞİK OLMASINMIIŞ..yaaw ben kimimki RABBİMİN OL DEMESİYLEYMİŞ ONU ŞİMDİ ÖĞRENDİİİM:a015:

evet canımm öle benm agzımdan cıktı ya öle umutlandmm heraldeeee öle askımmm allahımm nasip etsin inş..kızzzzz sence varmı

canım benim ooohhhhhhhh iyi yapmışsın gez tabiii güle güle giy aldıklarını yakışır sana a.s.

ohooooooo biz biliyoduk zaten polenin faydalarını arnavutum sağolsun paylaştı bizimle geç kalmış onlarkaydirigubbakcemile3bu 11 tane hamilemiz nasıl oldu :teytey::dance::sm_cool:

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

işte ispatııııııı:sm_cool::dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…