K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.441
neden olmasın umutsuzum neden olmasın hee ALLAH büyük canım sen ALLAH tan ümidini kesme yeter herşeyin bir zamanı var güzel ALLAHIM sevdiği kullarını sınarmış bizde sabırlı olacaz ve herzaman yaradanımıza şükür edecez bu sınavımız güzel sonuçlanacakevet canımm öle benm agzımdan cıktı ya öle umutlandmm heraldeeee öle askımmm allahımm nasip etsin inş..kızzzzz sence varmı
sanada selamlar olsun arnavudum ....ohhhh iyi yapmışsın güle güle eskit ..kaydirigubbakcemile5.kimbilir şimdi ne çok yakışmıştır selvi boyuna sositososito........valla kıss arasaydın keşke sedayı belki başkalarınada vesile olurdun:CüvCüv:selaaaam kızlaaar bidenecik dostlarım beniiim :1hug: kaydirigubbakcemile5..bu gün nasılsınıııızz?*gördüğüm kadarıyla gene kaynatmışsınııızz.valla ben bugün sosyete pazarındaydıııım neler aldım neleeer,harika yazlıklar gelmiiş hepisi markalı bidee..bi gezdimbi gezdiiiim,öyle şeylerki hem hamileyken bile giyilebiliir..:CüvCüv:hihoyyyt
demek poleni bırakıp ŞARABA BAŞLIYOSUNUUZ HAA arzuu???şakkıdı:)))bugün inşallah görmüşsünüzdür seda sayanın programında POLEN TOZUNU öve öve bitiremedileeer :hooray:.özeliklede erkeklere ,spermlere çok iyi geliyomuş sengözlerimebaksanabMUCİZE BESİN DİYE BAHSETTİLER HEPa.s..aslında bende bağlanıcaktım telefonla benim 11 tane hamile :CüvCüv:arkadaşım kaldı bu polen sayesindee.dedim şimdii boşveeerr bide sedaa peşimekaydirigubbakcemile düşermiiş ünlü olurmuşuuuum:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3..
aaa umutsuzuum bende senin gibii 1 yıla yakın saçımı siyaha boyattım hamile kalırımdaa hiç saçımla uğraşmam diye,tek renk..ama olmadı,sonra dişlerimi yaptırdıım kalsiyum aldım ,ama nerdeee..ha bide en salakça yaptığım şey kışın denize girmiştiim yaza hamile kalırda canım çekerse giremem diyeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ..çok düşünceliyiz yaa al şimdiiii-tatlicadiarzu-..illaaa şubat ayında günde üç kez ilişkiye girerdik NEYMİŞ EFENDİM EKİM AYNIDA DOĞURİMKİİİİ TERAZİ BURCU OLSUN,SICAKLARDAN PİŞİK OLMASINMIIŞ..yaaw ben kimimki RABBİMİN OL DEMESİYLEYMİŞ ONU ŞİMDİ ÖĞRENDİİİM:a015: