Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:teytey: :teytey: :teytey: maşalaaaaaaaaaah ...
çok sevindim çoooook ay ne güzel bir habeeeeerrr.çok şüküüür sizin adınıza çok sevindim allah tamamını erdirsiiiinn.HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN:teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt..AY ÇOK MUTLU DOLUUUUUUM,SABAH SABAAH HARİKA BİR HABEEER ÖNCE ARZUUUM MÜJDELEDİİİİ SAĞOLSUUN :lepi: :sm_cool:

latsibel saol canım benim darısı başına
esramm82 seninde darışı başına çörekotu yağını kasıklarıma sürdüm ve hiç yıkamadım.

arnavutgüzeli bende sana çok teşekkür ederim kürlerin için Darısı tez zamanda başına olur inşallah .tabi ben aynı anda klomen ve pregnly de ve daha birçok ilaç kullandım. Rabbim ol dedi oldu çok Şükür. Ha bu arada düşük tehlikem var şunada da progestan kullanoyorum ve de haftada 1 iğne.

evet canım aynen öle tıp ilerledi ama çağın hastalığı strese çare bulamadı.
Sağol canım benim desteğin için

canım öncelikle hoşgeldin a.s. tebrik ederimmm kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :CüvCüv::ecrin_bebek:

arnavut güzeli burdamısın sana bir kaç soru sormak istiyorum müsade edersen....

ben şimdi bu polen bal karışımına başladım
adetimin 5.günü bugün bu polen bala hep devammı edicem yumutlama döneminde falan bırakmam gerekiyormu?
ayrıca ada çayı yağı aldım ama kullanma konusunda tedirginim
bunu kullandıktan sonrada hamile kalan varmı burada ?
bide ada çayı içiyorum günde bir bardak .... bunlara ilave yapmam gereken bişe varmı?
önerebileceğiniz ?

selam kızlaaaar hayırlı cumalaaaar..bir hamile daha cuma günü niyetine darsı başımızaaa öteki cuma gününe bir hamile daha istiyooom.

zaten teyze olucağım tutmuştuu sağolsuun NEFıCAN beni çok mutlu etti bizede umut olduu...

çok şükür sibelimde atlatı şu doktor stres muhabbetini.ben inanıyorumkiii onun ismini yakında listede görüceez EN KISA ZAMANDAAA..HEPıNıZı ÖPÜYORUUM KUCAKLIYORUM ıYıKı VARSINIIZ KANKAAALARIM BENııM..

HA az kalsın unutuyoduum..ben çarşamaba günü SAFRANBOLUYA GıDıYORUM 4 GÜNLÜĞÜNEE .burda olmiycam gittiğim yerde bilgisayar var amaa girmem büyük bir ihtimal.şimdiden söylim dedim dee merak etmeyin beni topiğim size emaneeeet bacularıııımm,UMUTLANDIRICI MELEKLERıM BENııM..

nekadar guzel...dilerim bebegini sag salim,saglikli bir sekilde kucagina alirsin...darisi bizlerin basina...

insallah hepimiz oteki cumaya kadar hamile kaliriz kaydirigubbakcemile2hihoyyytalkisalkisalkis he he ne guzel olur.....yolun acik olsun senağlamacanimm benimmm:a015:....insallah donuste bir bedende 2 can olarak geri donersin:sm_cool:

ARNAVUT GÜZELı güle güle git güle güle gel canım xxeylulxx e katılıyorum bir bedende 2 can olarak geri dönmen dileğimle :)

canım benim hoşgeldiiin..hayırlı olsun başlamışsııın polene bu demektirkii anneliye bir adım daha yakşaıyosun..sende gördüğün kadarıya 12. hamile ye ulaştık kürler ,arkadaşlarımın pozitifliği ve rabbimin sayesinde..evet adaçayı yağıda bir yardımcı sonuçta..ilthaba iyi gelicektir,olmazsa bile bikereliğine kullan bir tüplerini ferahlat..hiç şüphen olmazsın burdaki herkez kullandı,2-3 damla damlatıp ya pedine ya pamukla vajina girişine yerleştir akşamları sabhta kalktığında çıkar.bişey hisettmezsin sana söz..a.s
poleni en fazla 3 ay kullanman gerekiyo inşallah kerek kalmazdaa:dance:..hiç farketmiyo istediğin zaman başla her gün düzenli kullan yeter..bu vitamin takviyesi gibi düşün..adaçayı iç evet faydalı onun hakkında pek bir bilgim yok ama fazla tüketme düşüğe sebepte olabiliyomuş..genelde adetin ilk haftalarında kullan ..yani hamiş olsan bebeğe zarar vermesin diyeee..bukadar keşke elimden başka bişey daha gelsee:sm_confused:inşallah senin içinde hayırlı uğurlu oluur.seninde adını listede görmemiz dileğilee:1hug: :teytey:sizden tek ricam küre güvenin ve inanın STRES YAPMAYIN eğer bu tekniği uygularsanız emin olun çok hızlı sonuç alırsınıızyerimseniben

bende çok teşekür ederim bize inandığın içiin..ŞİMDİ SEN KENDİNE ÇOK DİKKATTET KENDİNE bol bol yat ilk 3 ay çok önemlii.allahın izniyle onu atlattınmı bebişin sana sımsıkı tutunucaktır.DUALARIMIZ SENİNLE OLUCAK YEĞENİMİN GÜZEL ANNESİİİİ:CüvCüv: :asigim:..bu mübarek gündee sendee bana ve arkadaşlarıma dularını esirgeme nolur..sağlıcakla kal..güzel dileklerin için AMİİİİİN çok teşekürleeer:1hug:

insallah hepimiz oteki cumaya kadar hamile kaliriz kaydirigubbakcemile2hihoyyytalkisalkisalkis he he ne guzel olur.....yolun acik olsun senağlamacanimm benimmm:a015:....insallah donuste bir bedende 2 can olarak geri donersin:sm_cool:

ARNAVUT GÜZELİ güle güle git güle güle gel canım xxeylulxx e katılıyorum bir bedende 2 can olarak geri dönmen dileğimle :)

amiiiiiiin inşallaaaah DÖNDÜĞÜMDE BANA SÜPRİZ YAPARSINIIIZ sizii inşallah listede görürüüüm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: inşallaaah...:Saruboceq: sositososito
ah nerdee ben zaten adetimi bekliyorum şu an büyük bir ihtimal adetli çıkıcam yolla:çok üzgünüm: o yüzden zannetmiyorum gelincede amelytaım olucak allah kısmet edersee.ama HZ.MEYREM ANNE GİBİ OLURSAM ONU BİLMEM YÜCE RABBİM MUCİZELER YARATABİLİR ondan hiç kuşkum yok.:Saruboceq:..
ağzınız bal yesiiiin siziin tatlı dilli arkadaşlarım beniiim.

eylülüüüm darısı senin başınaa ben döndüğümdeee bana süpriz yap..:CüvCüv:a.s.:teytey:

arnavut güzelim ben yanacağından falan değilde
allah korusun bi aksilik olmasından korktum kaş yapayım derken göz çıkarmayayım hesabı tamponla kullansam sakıncası olmaz herhelde dimi
ayrıca ben okumadım burada ama tarçınlı su ve çörek otu yağından falan bahsediliyor onlardan bilgin varmı?
ada çayınıda adet bitimine kadar içmeyi düşünüyorum sadece...
tşkkürler cnm inş bnde buraya hamileyim sağlıkla hayırlısıyla yazabilirim...a.s.

yazarsıın yazarsııın ,buraya giren hamiş çıkıyo zatenkaydirigubbakcemile3 sen hiiç merak etmeee..sakınan göze çöp batarmış bunu biliyosuun dimiii,o yüzden sakın aklında soru işareti kalmasın.eskiler hep adaçayı yağını şeylerinin içine kadar sokup aylarca çıkarmazlarış.sen istersen adaçayı yağının önce bir özeliğini araştır..ben burda yazarsam çok uzun..onun mikrop öldürücüü özelliği var aynı zamanda..hiç korkmadan kullanyerimseniben..
tarçınıda rahmin için rahmin güçlensin,ilthab söküc özeliği de var rahmini de uyarıyo yani kasılmasına sebep olucaktır,yani ilerde spermleri vakumlayarak tüplere daha hızlı yollayacaktır TARÇIN.
tarçını ister sakızına bir tutam dök çiğne istersen de bir su bardağı sıcak suya bir çay kaşığı tarçın bide bal karıştır iç..

ister tamponla yap,ister yuvarlak pamuğun ucuna dök koy bir kısmı dışarda kalması şartıyla tabi,istersen pedine dök ama o çoook uzak kalıcak yanii şeyinden..sen nasıl isterseen..çörek otundan bir bilgim yok onu kullanan arkadaşlara sorabilirsin..

tamam bilgiler için çok tşk ederim saol seninde herşey gönlünce olsun.....

ben esinle gidiyorsun sandim :))) kaydirigubbakcemile3amin canim amin...kaydirigubbakcemile3 erken gel tamammi kaydirigubbakcemile3:1hug:cok ozletme kendinisenağlama ama ben biliyorum sen bizsiz yapamazsin gunde 1 defada olsa nete ugrar slm verir kaydirigubbakcemile3cikarsinkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…