E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.481
merhaba arkadaşlar ben nefican aranıza yeni katıldım hihoyyyt ama yaklaşık olarak 6 aydır takip ediyorum özellikle arnavut güzelinin açtığı konu başlığını ve adaçayı yapından tutunda çörek otu yağını ve bal tarçın çörek otu karışımını kullandım. ve sonuç şuan 9 cu haftamızdayız ::teytey: pıtırcık geliyor delikafadulden Rabbim size de nasip etsin demek için hayır dualarım sizle demek için forma üye olmaya karar verdim yerimseniben sakın pes etmeyin ben yaklaşık olarak 2,5 yıldır bu anı bekliyordum.
..
Offfff yaaaaaaaaaa bu stres varya butun hormonlarimizi alt ust etti...tip ilerlemis ama hala stresi yok edecek ilac gelistirilmemis((( hic takma kafana bunlar basit seyler ilaclarla gecer,allah buyuktur...git gez eglen takma kafana hicbirseyi , cikar bebek fikrini aklindan.hic ummadigin bir anda bir bakmissinki :cüvcüv:.:1hug:
merhaba arkadaşlar ben nefican aranıza yeni katıldım hihoyyyt ama yaklaşık olarak 6 aydır takip ediyorum özellikle arnavut güzelinin açtığı konu başlığını ve adaçayı yapından tutunda çörek otu yağını ve bal tarçın çörek otu karışımını kullandım. ve sonuç şuan 9 cu haftamızdayız ::teytey: pıtırcık geliyor delikafadulden Rabbim size de nasip etsin demek için hayır dualarım sizle demek için forma üye olmaya karar verdim yerimseniben sakın pes etmeyin ben yaklaşık olarak 2,5 yıldır bu anı bekliyordum.
selam kızlaaaar hayırlı cumalaaaar..bir hamile daha cuma günü niyetine darsı başımızaaa öteki cuma gününe bir hamile daha istiyooom.
zaten teyze olucağım tutmuştuu sağolsuun NEFİCAN beni çok mutlu etti bizede umut olduu...
çok şükür sibelimde atlatı şu doktor stres muhabbetini.ben inanıyorumkiii onun ismini yakında listede görüceez EN KISA ZAMANDAAA..HEPİNİZİ ÖPÜYORUUM KUCAKLIYORUM İYİKİ VARSINIIZ KANKAAALARIM BENİİM..
HA az kalsın unutuyoduum..ben çarşamaba günü SAFRANBOLUYA GİDİYORUM 4 GÜNLÜĞÜNEE .burda olmiycam gittiğim yerde bilgisayar var amaa girmem büyük bir ihtimal.şimdiden söylim dedim dee merak etmeyin beni topiğim size emaneeeet bacularıııımm,UMUTLANDIRICI MELEKLERİM BENİİM..
ben şimdi bu polen bal karışımına başladım
adetimin 5.günü bugün bu polen bala hep devammı edicem yumutlama döneminde falan bırakmam gerekiyormu?
ayrıca ada çayı yağı aldım ama kullanma konusunda tedirginim
bunu kullandıktan sonrada hamile kalan varmı burada ?
bide ada çayı içiyorum günde bir bardak .... bunlara ilave yapmam gereken bişe varmı?
önerebileceğiniz ?
arnavutgüzeli bende sana çok teşekkür ederim kürlerin için Darısı tez zamanda başına olur inşallah .tabi ben aynı anda klomen ve pregnly de ve daha birçok ilaç kullandım. Rabbim ol dedi oldu çok Şükür. Ha bu arada düşük tehlikem var şunada da progestan kullanoyorum ve de haftada 1 iğne.
insallah hepimiz oteki cumaya kadar hamile kaliriz kaydirigubbakcemile2hihoyyytalkisalkisalkis he he ne guzel olur.....yolun acik olsun senağlamacanimm benimmm:a015:....insallah donuste bir bedende 2 can olarak geri donersin:sm_cool:
ARNAVUT GÜZELİ güle güle git güle güle gel canım xxeylulxx e katılıyorum bir bedende 2 can olarak geri dönmen dileğimle :)
canım benim hoşgeldiiin..hayırlı olsun başlamışsııın polene bu demektirkii anneliye bir adım daha yakşaıyosun..sende gördüğün kadarıya 12. hamile ye ulaştık kürler ,arkadaşlarımın pozitifliği ve rabbimin sayesinde..evet adaçayı yağıda bir yardımcı sonuçta..ilthaba iyi gelicektir,olmazsa bile bikereliğine kullan bir tüplerini ferahlat..hiç şüphen olmazsın burdaki herkez kullandı,2-3 damla damlatıp ya pedine ya pamukla vajina girişine yerleştir akşamları sabhta kalktığında çıkar.bişey hisettmezsin sana söz..a.s
poleni en fazla 3 ay kullanman gerekiyo inşallah kerek kalmazdaa:dance:..hiç farketmiyo istediğin zaman başla her gün düzenli kullan yeter..bu vitamin takviyesi gibi düşün..adaçayı iç evet faydalı onun hakkında pek bir bilgim yok ama fazla tüketme düşüğe sebepte olabiliyomuş..genelde adetin ilk haftalarında kullan ..yani hamiş olsan bebeğe zarar vermesin diyeee..bukadar keşke elimden başka bişey daha gelsee:sm_confused:inşallah senin içinde hayırlı uğurlu oluur.seninde adını listede görmemiz dileğilee:1hug: :teytey:sizden tek ricam küre güvenin ve inanın STRES YAPMAYIN eğer bu tekniği uygularsanız emin olun çok hızlı sonuç alırsınıızyerimseniben
arnavut güzelim ben yanacağından falan değilde
allah korusun bi aksilik olmasından korktum kaş yapayım derken göz çıkarmayayım hesabı tamponla kullansam sakıncası olmaz herhelde dimi
ayrıca ben okumadım burada ama tarçınlı su ve çörek otu yağından falan bahsediliyor onlardan bilgin varmı?
ada çayınıda adet bitimine kadar içmeyi düşünüyorum sadece...
tşkkürler cnm inş bnde buraya hamileyim sağlıkla hayırlısıyla yazabilirim...a.s.
amiiiiiiin inşallaaaah DÖNDÜĞÜMDE BANA SÜPRİZ YAPARSINIIIZ sizii inşallah listede görürüüüm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:inşallaaah...:Saruboceq: sositososito
ah nerdee ben zaten adetimi bekliyorum şu an büyük bir ihtimal adetli çıkıcam yolla:çok üzgünüm: o yüzden zannetmiyorum gelincede amelytaım olucak allah kısmet edersee.ama HZ.MEYREM ANNE GİBİ OLURSAM ONU BİLMEM YÜCE RABBİM MUCİZELER YARATABİLİR ondan hiç kuşkum yok.:Saruboceq:..
ağzınız bal yesiiiin siziin tatlı dilli arkadaşlarım beniiim.
eylülüüüm darısı senin başınaa ben döndüğümdeee bana süpriz yap..:CüvCüv:a.s.:teytey:
Canlarım günaydın
Durucum duana tüm içtenliğimle Aminnnnnn:Saruboceq: diyorum
evet kızlar dün akşam dr gittim,:bbo:
eşimde spermde şekil bozuklugu ve hareketlerde bi yavaşlık oldugunu söyledi.Çok basit bi sorun dedi çinko verdi 3 ay kullanacak(bu arada benim eşim sebze ve süt ürünü yemez) yani anlayacanız bizim spermler vitaminsiz kalmış
Gelelim bana;
Bi tane yumurtam var 2cm büyüklüğünde ultrasyona bakarak herşey normal dedi hatta eşin vitamini alsın bidahaki ay gebelik oluşur dedi takiiiii ben adetin 4.yaptırdıgım tahlilleri gösterene kadar, senağlama
Estradiol hormonum 111 bunun 50 ve altında olması gerekirmiş ,,bunun sonucunda bendeki yumurta geçen aydan kalan yumurtaymış,
bu yumurtayla hamile kalmam çok zormuş bu ay tedaviye başladık bunu atmak için 2 tane hap verdi
Merhabalar latsibelcim oncelikle sana cok gecmis olsun.canim durumunda hic bir sey yok.Bildigin gibi hormonlar her an her dakika degisebiliyor.Stres yapma cinko olayina gelince gercekten cok onemli sut bunun icin birebir ayrica kizlar bildiginiz balkabagi ,icinde asiri derecede cinko var.Spermlere cok iyi geliyor hareketliligini sagliyor.Ayrica bizim icinde cok iyi cunku biliyorsunuz ureme icin cinko cok onemli.hadi tatlim bir ,iki aya hamilesin insallah sen ve isteyen hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?