D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.521
:roflollacagini bilsem hersabah hersabah ama yok bir senedir yatiyoruz yok kalkiyoruz yoksenağlama olan bana oluyorsenağlama ama ah bir hamile kalayim allahim duy sesimi ben kocisime dunyanin kac bucak oldugunu gostermezmiyim :roflol::dance:delikafadulden 40 gunde dogumdan sonra yasak ohhhhh sen buna 1 sene de delikafadulden:dance:
:jeyyar:yerimseniben
her ay bekliyossss geliyomu gelmiyomuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:
sevimsu aşkııımmmm yoksun sennnnn kaç gün nerdesiin guzuuuuuummmmmmmmmma.s. nasıl gidiyor yumoşlar nasıl
papatya falı gibi oldu valla.. bir değişiklik var ama seviyo sevmiyo değil
geliyo gelmiyo geliyo gelmiyo geliyo gelmiyo
papatya falı bugünde gelmiyo dedi delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım benim netde problem vardı mesajlarınızı göremiyodum şimdi hallodu giriyorum ama sizleri çokkkkk özledim
ayyyyyy vallahi helak oldum yaaa-tatlicadiarzu- bebek bir olsa varya..:hooray:dr'umu tembihliycem esime desinki 9 ay oyunca yasak.:sm_cool:..durum tehlikeli desin:dance: a.s.
aabbooooooooo servisi kaçırcammmm siz yazın evden eşlik ederim sizeee öptüüümmmmmmmmmmmmm
kızlar birşey sorcam
incir kürünü kaç gün yapıyoduk ve adet gününe kaç gün kala bırakılıyo bilen varsa cevap yazabilirmi
İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.
ibrahim saraçoğlu sitesinden alıntıdır canım.. inşallah işine yarar..
kızlar 4 günüm kaldı ama hala adet belirtilerim yok inş bu ay olur bebek
inşallah canım inşallahh... allahım sen sevimsu arkadaşımın bu güzel günün hatrı hürmetine bizlere 4 gün sonra müjdeli haber vermesini nasip et.. hasta olmasın hayırlı haberler versin bize..
kızlar 4 günüm kaldı ama hala adet belirtilerim yok inş bu ay olur bebek
umarım o belirtiler hiç gelmezde hamilelik haberini burda bizimle paylaşırsınnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canlarım ben şimdi ıspartaya ailemin yanına gidiyorum pazar akşam gelicem hepinizi öpüyorum
iyi haftasonları geçirmeniz dileklerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?