Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim sanada hayirli ugurlu olsun.Insallh Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Bol bol dinlen kendini sakin yorma.Zaten progestoren aliyormussun.Ne guzel haber verdin mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetine insallah bu sitede isteyen hepimizede Allah nasip eder en kisa zamanda.Kendine dikkat et canim

Guzellerin guzeli Allah yolunu acik etsin saglicakla git gel.Seni ozleyecegiz bunu bil.Senin karisimla bir hamile haberi daha aldik.Sana kucak dolusu sevgiler.

kaydirigubbakcemile3 yyyooh eşimi götürmüyooom kalsın o biraz burda bensiiiz anlasın kıymetimii yataktaa sarılsın yastğımaakaydirigubbakcemile3..
valla beni çok iyi tanımışsıın ,ben ordada duramam gireriim heralde ama uzn takılamam,yoksa merakımdan çatlarım..sizde bana inat herbiriniz hamile kalın kaydirigubbakcemile5..
yokmu safranboluya gidicek olan orda bari görüşseeeek:1no2: :içelim:..

çok özliycem vallaaa kıskardeşlerim gibi oldunuuzsenağlama keşke ceptelefonumdan bağlanabilsem yoldayken yazardım sizee

Guzellerin guzeli Allah yolunu acik etsin saglicakla git gel.Seni ozleyecegiz bunu bil.Senin karisimla bir hamile haberi daha aldik.Sana kucak dolusu sevgiler.

ooyyy :asigim: sağoool sağool allah razı olsuuun ağızın bal yesiiiin:asigim: çok teşekürederiiim..bende sizii özliyceeem.baksanıza bir hafta önce haber veriyorum aklım sizde kalıcak,gözüm arkada kalıcak yemin ederiiim..

abuu beniiim listem 15 kişi olsun inşallah ben dönene kadar paçalarınızı kollarınızı sıvayın HAMİLE KALIIIIIN TE OKAAAsengözlerimebaksanab..hadi bakalım beni özleyen hamile kalsıınyerimseniben sositososito..
mis kokuluuuu öpücükleeeer gönderiyorum sanaaa :asigim: :asigim: :1hug: iyiki varsınız ne mutlu bana :1hug: sizin gibi uzaktada olsa kalpleri Şenizbenimle olan kıskardeşlerim varkaydirigubbakcemile5a.s.

latsibelcim bir oncekinde alinti yapadim galiba cevabim sanadaydi.Malum yeniyizce ogrenecez ablasi

Netse guzeller ben cikiyorum alisverise gitmek zorundayim.Arnavut Guzelim benim tekrar iyi yolculuklar bende seni buralarda kocamannnnnnn opuyorum

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

huuuuuuuhhhhhh tıhgandııııımmmm haaaaaaaaaaaaaaaaa acuk girmedim kaynatmışsınız yawwwwwwwwwww

arnavutum gezmeyemi gidiyon sen GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GEL hava değişimi iyi olur ameliyata gerek kalmadan bebiş gelir :CüvCüv: dikkat et kendine güzelim gez toz benim eşimde diyodu safranboluya gidelim diye bir türlü fırsat olmadı canım bol bol lokum yeee :icecream:öpüyorum canım senia.s.Şeniz

arkadaşlar ben de sizi okuyarak izliyodum ben de bugün adaçayı yağı alcam insallah bi de polan tozu alıyım bende hormon sorunu vardı bu ay düzelmiş 1,5 senelik evliyim bakalım hormon düzeldi bi de adaçayı yağı bi de polen artık nolur bilmem:)tarçını polen tozuyla birlikte mi yiyoruz

hoşgeldin sefalar getirdin canım... hormon sorununu nasıl hallettin aceba.. polen tozunu balla karıştırıp macun gibi yapıyorsun öyle yiyorsun canım.. tarçınıda sakızına döküp çiğneyebilirsin.. veya 3.ünü biranda karıştırıp yiyende var.. nasıl yapabilirsen artık.. inşallah sana şifası olurda biran önce bebişine kavuşursun..

hoşgeldin canım ben yardımcı olmaya çalışayım bazı arkadaşlarımız polen + bal kullandılar bazı arkadaşlarımız ise polen+bal+çörek otu+tarçın kullandılar
hepsini yiyemezsen polen+bal ye tarçının çayınıda içebilirsin umarım yardımcı olmuşumdur

safranboluya dogru yola cikmisken bir istanbul turu yapsan fena olmazdi...bu vesile ile

hepimiz tanismis olurduk.....ne guzel senin esin seni yalniz biryerlere yolluyor benim

ki......:1no2:asla yollamam sensiz yatamam diyor kaydirigubbakcemile3 sanki bensiz

yatsa ne olacak:sm_cool:beraber yatiyoruzda ne oluyordelikafadulden cocuk bile olmuyor

kaydirigubbakcemile2 yapa yapa -tatlicadiarzu- helak olduk artik yaaaaaa....... degisiklik yapalim birbirimizi biraz ozleyelim diyorum...:1no2: yok yok ...sanki bugune kadar ben vardim demi yani...annemleri bile 9 aydir gormemisim yaaaasenağlama

arnavutgüzelim yolun açık olsun güle güle git güle güle gel inşallah.. arada bir gir cik de tekrar git canım... özletme kendini merakta bırakma bizi.. artık bağımlılık oldunuz valla.. sabah ilk iş hemen topice girip yazdıklarınızı okumak oluyo.. öylesine alıştımki size uzaktayız ama gönül bağlarımız oldu birbirimizle.. kendine çok dikkat et hayırlı yolculuklar

valla eylülüm benimkide öyle yaa.. hiçbiryere yollamıyor yanlız başıma... sıkıldım artık yaa... sanki beraber yatıyosda noluyokaydirigubbakcemile Şeniz yap yap banada kal geldi

valla eylülüm benimkide öyle yaa.. hiçbiryere yollamıyor yanlız başıma... sıkıldım artık yaa... sanki beraber yatıyosda noluyokaydirigubbakcemile Şeniz yap yap banada kal geldi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:heeeee yatıyozda ne oluyooo olmuyoo olmuyooooo:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:heeeee yatıyozda ne oluyooo olmuyoo olmuyooooo:roflol::roflol:

:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: kaydirigubbakcemile Şeniz -tatlicadiarzu- :jeyyar: :1shok: DURUM ANLADIN SEN ONU

herkese slmmmmmm
arnavut güzeli canım tez zamanda git gel hayırlı yolculuklar seni mçok özlicez canım..:a015:

ayyyyyy vallahi helak oldum yaaa-tatlicadiarzu- bebek bir olsa varya..:hooray:dr'umu tembihliycem esime desinki 9 ay oyunca yasak.:sm_cool:..durum tehlikeli desin:dance: a.s.

:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: kaydirigubbakcemile Şeniz -tatlicadiarzu- :jeyyar: :1shok: DURUM ANLADIN SEN ONU

:jeyyar:yerimseniben
her ay bekliyossss geliyomu gelmiyomuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:

herkese slmmmmmm
arnavut güzeli canım tez zamanda git gel hayırlı yolculuklar seni mçok özlicez canım..:a015:

sevimsu aşkııımmmm yoksun sennnnn kaç gün nerdesiin guzuuuuuummmmmmmmmma.s. nasıl gidiyor yumoşlar nasıl

:roflollacagini bilsem hersabah hersabah ama yok bir senedir yatiyoruz yok kalkiyoruz yoksenağlama olan bana oluyorsenağlama ama ah bir hamile kalayim allahim duy sesimi ben kocisime dunyanin kac bucak oldugunu gostermezmiyim :roflol::dance:delikafadulden 40 gunde dogumdan sonra yasak ohhhhh sen buna 1 sene de delikafadulden:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…