Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlarrr cok sevindim bir hamisimiz daha var, hayirli olsun bakalimmmm. coook sevindim, darisi basimiza.
sevimsu canim tekrar hosgeldin aramiza. sorunun düzelmesine sevindim
sibel ispartaya, arnavutum da safranboluya gidiyor. güzel vatanimin her yani ayri muhtesem, gezin bakalim. insallah gelince bende gezicem:)

canım h.b sağol sorunum halklodu çok şükür
senin yeni nickin hayırlı olsun
hamile kim

saol canim. evet ufak bi degisiklik yaptim nickim konusunda.

yeni bir hamilemiz var dogru, 12. hamilemiz NEFICAN :teytey:

aah keşkee yakın olsaydı seve sevee..
yaa sorma benim eşime saksı düşü heraldee-tatlicadiarzu-beni de hayatta biryere salmazdı.babaanemle aynı mahallede olmamıza rağmen bir geceliğne bile göndermezdii.zaten sorarkende hiç ümidim yokuu,öylesine söyleyince DÜŞÜNÜRÜZ DEMEZMİİİ:sm_cool:e budaa olumlu demeek..süpoer yaa sağolsuun bitanem o beniim.
aslında işin aslı biz beraber çalışıyoruz üç gün öncede ağladım dükkandaa moralim bozuk ,hatta beklediğim bişey yok bebeğim de olmadı ki kendimi avutayım diyee.ee stres ikimizde de var..hapsetin beni diyerekten ,heralde o sözlerim içini yakmış olucakki tamam git dedii.sağolsun okadar masraf bide amelyatım var..allah ondan razı olsuuunŞeniz:Saruboceq: ona tez vakite çocuk verebilsem bişeycik istemem,çünkü o bunu benden daha çok hakkediyooŞeniz Şeniz:asigim:

saol canim. evet ufak bi degisiklik yaptim nickim konusunda.

yeni bir hamilemiz var dogru, 12. hamilemiz NEFICAN :teytey:

çok sevindim
nefican allah tamamına erdirsin canım....:Saruboceq:
inş bende 13 üncü hamileniz olurum adetime 4 gün kaldı ama hiç göğsümde acıma falan yok

herkese slmmmmmm
arnavut güzeli canım tez zamanda git gel hayırlı yolculuklar seni mçok özlicez canım..:a015:

ayyyyyy vallahi helak oldum yaaa-tatlicadiarzu- bebek bir olsa varya..:hooray:dr'umu tembihliycem esime desinki 9 ay oyunca yasak.:sm_cool:..durum tehlikeli desin:dance: a.s.

çok teşekür ederiim kzılaaar,sağoluuun..a.s.merak etmeyin ne yapar eder girerim ben ordada konuşuruuuz..bende valla size çok alıştııım ekmek su kadar önemli oldunuz:asigim::1hug:

aynen bende o yüzden gidiyorum uzaklaşıcam yanındankaydirigubbakcemile3 ne bu yaa.ben seni özlerim diyo son güne kadar ....biiiiipkaydirigubbakcemile ..bende hamile kalayım yapmıycam diyorum ,yüzünü görmek istemiyorum zuzunun diyoruuumkaydirigubbakcemile3..olmaaz diyoo asıl ozaman seni hayal ediyorum daha güzel olucaksın diyoo lömbür lömbüüürkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3deliiii ne yapsa yeriii:dilcikar:

canım sen inş tez zamanda hamile ol eşin sana dokunmaya kıyanmaz o zaman bence...iki canlı oluyoısun o zaman allah söyletiyo inş beni
kızlar buradan hepimiz birgğün hamileyiz diye bağırırız inş

canım sen inş tez zamanda hamile ol eşin sana dokunmaya kıyanmaz o zaman bence...iki canlı oluyoısun o zaman allah söyletiyo inş beni
kızlar buradan hepimiz birgğün hamileyiz diye bağırırız inş

dimmiii bende öyle diyoruum ama ona beli olmaaz:mymeka:şimdi rahat durmuyoo..erkek olursaa babasını örnek alıcamış:mymeka: kız olursa yapmıycakmııış güyaaaklava: görcez allah o günleri göstersindeee canım beniiim valla yapsada yapmasa önemli değil gerçekteeen:teytey:hayırlısı olsuuun herbirimiz için..
amiiiiin inşallaah bağırıcaz bağırıcaazz ben buna İNANIYORUUUUM yani 2009 da hepimiz hamile olucaaaz siz bana güveniiin..artık seneye tecrübeli anneler olarak yeni gelenlere yardım edicez gene bu opikte toplanıcaazkaydirigubbakcemile5:lepi:

kızlar an önce yine test yaptım sonuç negatiffff daha var demekkiiiii adetime

kızlar an önce yine test yaptım sonuç negatiffff daha var demekkiiiii adetime

canım en son ne zaman adet oldun yani normalde gecikirmii yada kan tahlili yaptırsannn belki vardırda daha testte çıkması için erkendirr olamazmııı :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

haklısın canım birgün bizde anne olacağız inşallah bana fallarda 2009 annelik

görülüyor hayırlısı benim incir işe yaramadı günüme 5gün varken kırmızılar geldi hiç gelmeyeyim demiyor valla inşallah hepimiz hamile kalırız

canım üzülme ne olur rabbim kullarının çok üzülmesine dayanamaz sen ona dua et ne olur inş tez zamanda senide ve bütün bebek isteyenleride sevindirecektir ben buna bütün kalbimle inanıyorum
demekki zamanına var gelmek için bebeklerimizi zamanını bekliyorlar ben öyle düşünüyorum..Gelecekler en kısa zamanda annesi.....:ecrin_bebek:

ALLAH BAGSLASN CNMM YAAA İNŞ.OLUR ÜZÜLMEEEE NEGÜZEL BİRTANE VAR...İNŞ.2İDE OLACCAKTIR ÜZÜLME...:1hug:
BURADA HAMİŞİİMİİZ VARMIŞŞ CNM ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİİNNN...KÜRLERİ NASI UYGULADN ANLATRSAN SVİNİRİM... a.s. MAŞŞAALLAAAHHH...BUARADA BEN UMUTLAR İÇİNDE YÜZÜYORUM AY SONUNNDA BOĞULMAZSAMMMM İİ OLURRRRRRdelikafaduldendelikafadulden FECİİ UMUTLDNDM GÖGS UCLARM SIZLIORRR KASIGIMA İĞNLER BATIOO HAFİF HAFİF ADETİME 12GÜN VARRRRR COKK ABARTIORUM DİME DAHA COOOKK VARRRR AMA BUNLAR NEYİN NESİİİİİİİ

Bacaklarımda, burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batma
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra, Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma, ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı, adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme, pembe 1-2 damla, 2 gün üst üste.
Mide bulantısı, şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı, gün boyu.
Kirpik karışması, alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi, adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi, göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği, adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk, halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme, ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı, hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi, adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı. BUNLARI NETTEN BULDUMMM KIZLARR BELKİ ARADA BAKARSINIZ İŞİMİZİ GÖRÜRRRRsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın kızlar... iyi hafta sonları diliyorum.. malesef özel sektörde çalıştığım için cumarteside çalışıyorum ve ben işyerindeyim...

HERKESE GÜNAYDINN esramm özel sektörde 10 yıl çalıtımm cumartesi çalışmanın ne zor olduğunu çok iyi bilirimm allah kolaylık versinnnn ..

canım inş ikinciside olur
benimde 8 yaşında oğlum var okulda siteleri var oraya yazmış en büyük hayalim kardeşim olması diye
bende onu sevindirmek istiyorum kendimde çok istiyorum allah verirse olmazsada napalım allah çocuklarımızın ömrünü uzun ve hayırlı etsin
bende maydonozo süt buharı ve polen birde incir kürü yaptım bu ay bakalım allah nasip eder inş
isteyen herkesin bebeği olsun rabbim...:Saruboceq:...:Saruboceq:

selaaaam kızlaaar ..:teytey:
nasılsınıız bugün?hafta sonu hemde inşallah yaşadığınız yerde hava güzeldirde çıkar gezersiniiz biraz stresten uzaklaşırsınızkaydirigubbakcemile2..güneş ışığı çok faydalı d vitamini yükleyn vucudunuza..yerimseniben.
kimsecikler yok kimsecikler yazmamış bugüüün :dilcikar:,ya ben daha safranboluya gitmedimkii:sm_confused:,ohooo demek ben yokken böyle kayataracaksınız haa..a.s

umarım herşey yolundadır,umarım güzel haberler verirsiniiz banakaydirigubbakcemile5sağlıcakla kalıın kucaklıyorum hepiniziii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…