D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.601
:roflol::roflol::roflol: ayyy alemsinizzzz çok güldüm yaaa ben abime aynı şeyi yapsam kızım bakırköy yakın sizee bi gidin der vallaaa :roflol::roflol::roflol: çok yaşa emiii bu ay ben herşeyi kestimm ama dün pikniğe gittikk 2 bardak şarap içtimm sırnaşık şeysırnaşık şey hani oluryaaa zaten hatırlamıyomm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bünye alışık değil yadırgadıı herhalde bu ay müjde veririm belkii a.s.a.s.
arzucum naber tatlim? sigarayi biraktin mi? insallah birakirsin. destekliyorum seni. yanindayim ben mücadelende. dumansiz hava sahasi istioz. :enbuyukkk:
sağol canım iyiyim ben inatçı keçinin tekiyim yaa 4 gün olacak ben sigara içmiyorum demek isterdim ama dün sadece piknikte 1 tane içtimm ama yinede ben bu durumdan çok memnunumm herşey bebeğim içinn diye düşünerek sigaradan tiksindiriyorum kendimii ama bazenn çok canım istiyor hemen iş buluyorum kendime azimliyim sigarayı hayatımdan tamamen çıkartıcamm :lepi::lepi:
arzucum naber tatlim? sigarayi biraktin mi? insallah birakirsin. destekliyorum seni. yanindayim ben mücadelende. dumansiz hava sahasi istioz. :enbuyukkk:
sağol canım iyiyim ben inatçı keçinin tekiyim yaa 4 gün olacak ben sigara içmiyorum demek isterdim ama dün sadece piknikte 1 tane içtimm ama yinede ben bu durumdan çok memnunumm herşey bebeğim içinn diye düşünerek sigaradan tiksindiriyorum kendimii ama bazenn çok canım istiyor hemen iş buluyorum kendime azimliyim sigarayı hayatımdan tamamen çıkartıcamm :lepi::lepi:
arzuum benim bir arkadaşım hamile kaldı bu arada bebek düşünmüyokendelikafadulden sigara içiyordu hamile olduğunu öğrendi aniden bıraktı üstelik doğum yaptı aradan kaç yıl geçti hala içmiyor a.s
biz de kocamla sigarayı bırkıcaz,almayı çok istediği bişey vardı,onu ödemek için sigaraya harcadığımız parayı kullancazkaydirigubbakcemile2
ayy ne kaaa ayıp ettimm kendimi anlatmaktan sen nasılsın bile dememişimmayıp bana yaa SEN NASILSIN CANIM herşey yolundadır umarımmm kaydirigubbakcemile5
Allah yardimcin olsun, insallah birakirsin, 3 arkadasima biraktirdim ben. yanimda olsaydin sana da 2 seans yapmistim kurtulmustun simdiyeee. ben inaniyorum insan istedikten sonra neler yapiyor
:lepi:
oooo herkes burda maşallah.. valla bende sizle aynı durumdayım eşim hiçbişey içmiyor.. bu arada durum sanada çok güldüm ha.. Allah iyiliğini versin emi.. arzucum senide tebrik ediyom 4 günde tek bir sigara süper bir gelişme bence..:lepi: :lepi:
biz de kocamla sigarayı bırkıcaz,almayı çok istediği bişey vardı,onu ödemek için sigaraya harcadığımız parayı kullancazkaydirigubbakcemile2
hem hamile kalmamızı da engelliyor sigara:)
meyraammmmm bende sana seansa gelsem hamile kalmam için walla bak kaç paraysa verririiimm haaaaaaaaaaaQUOTE]
ayy canim bebek seansi yapmiyorum prensip olarak:) kelin ilaci olsa hesabi...
saol canim, hersey yolunda. kürleri biraktim, saldim kendimi. ne ayaklarimi dikiyorum amuda kalkiyorum ne kür yapiyorum. sadece dernek isleri ve kocisle ilgileniyorum. nasil olsa türkiyeye dönünce dr a gidecem diye kendime birza zaman verdim. bebek aklima gelince hemen kalkip baska isler yapiyorum, kendi kendime seans yapiyorum, bebek düsüncesini birakma seansi. buraya da size bekmaya girdim simdi. yeni ev dösemeleri, koltuklar halilar bakiyorum. yeniden evleniomusum gibi:) bunlar beni mesgul etmeye yetiyor. :icecream:
vay sahtekarlarnaniknanikbak bu çok doğru dr hem bana hem eşime sormuştu biz içmiyoruz demiştik oooooo süperrrrr işimiz kolay demişttiiiiiii ama nerdeeeeeeeeeeeeee-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
düşünsene o 2paket içiyo,ben1 toplam min.10 lira ayda 300 lira ennnnazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?