Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım preseedin içinde tarifi var zaten a.s ilişkiden 15 dakika önce sıkıyorsun alkisalkisalkis

tarif:
1 tüp presedi içine döküyorsun
15 dk bekliyorsun
işini yapıp gerisini düşünmüyorsun
aklına başka bişey getiriyorsun

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

durum tarife ek bişey varmıı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:abbbaaauuuwwwwwwwww kısss kaldır ayaklarınııııııııııııı daya duvara altınada haifi bir yastık koy ki yol alsın tüplere doğru sperm ve preseeedddd kal öyle yarım yada bir saat sonra kıvrıl cenin pozisyonuuuuuuuuuu öyle yatttt sakın duş alma ertesi gün allll

ayyyyy bide düşün tatiliiiiii deniz kum güneş gezmek tozmak piknik yapmak alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayyyyy bide düşün tatiliiiiii deniz kum güneş gezmek tozmak piknik yapmak alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tam o sırada ne düşünülür ama..:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
deniz kum güneşşşş

.............................

Son düzenleyen: Moderatör:

"işini yapıp"derkennn?????delikafadulden

tam o sırada ne düşünülür ama..:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
deniz kum güneşşşş

kısssssssss esra cadısııııııııııııı o zaman sende pencereyi aç gökyüzüne bak geceyse yıldızlara yıldızları sayyyyy:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım duru arkadaşımız bu ay preseed kullanmıştı değeride
253.09 çıkmış

kedersizim sağol cevapladığın için alkisalkisalkisalkisalkisalkis internet sayfaları açılmıyor bide işim oluyooo açık bırakıyorum bilgisayarı yetişemedim :1no2:

cevam vermiyorum zanedecek kızlar :1no2:

kısssssssss esra cadısııııııııııııı o zaman sende pencereyi aç gökyüzüne bak geceyse yıldızlara yıldızları sayyyyy:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yıldızlar haa.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

duru arkadaşım tebrik ederim. allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

bende bu topikten okuyup maydonoz buharı kürünü yaptım. ama süt kullanmadım su ile yaptım. birde ilişkiye girmedim. çünki adetten sonraki 3 gün yumurtalamayacağım için gerek duymadım imkansız diye. yanıldımmı bilmiyorum. bu ay 7. ayımız denemeye başlayalı. hiçbir sorunumuz yok çok şükür. eşiminde tetstleri yapıldı. onunda sorunu yok. ama zamanı gelmedi sanırım.

eğer kür bende işe yararsa mayıs 30 da belli olcak bakalım hayırlısı.

senin adına çok sevindim durucum. darısı tüm bekleyenlerin başına

evet bugün sitede sorun var galiba sayfalar çok geç açılıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…