Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn canlarrrr iki canlılarrrrr hepinize hayırlı cumalar durumm duaların kabulll olsunnn inşallahhhh kedersizimmm sanada günaydın canımmm biz akşam eşimle kavga ettikkk ben tek uğraşmaktan bıktım artıkkk ya benimle çabala yada git başımdan dedimm döndü kıçını yattıı yaaa ben sabaha kadar sinirimden uyuyamadım o fosur fosurr uyuduu hala sinirim geçmediii artık ne kür ne doktor hiçbirşey yapmıycamm bananeee yaaaa -tatlicadiarzu-

HERKESE HAYIRLI CUMALAR

Günaydın şekerim canııımmm dişin nasıl olduuuu iyimisinnnnn Şeniza.s.

ahh bu erkeklerrrrklava:klava: canım ya dur üzerine gitme sakinleşsin bu ay şarap içmiştin ya belkim olmuştur canımmmm söyleyecek birşey bulamıyorum arzuuummmmm

akşam hepinize dua ettimm bennn :Saruboceq:a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

evet içtim ama yumurtlama günlerimi boş geçirdikk çok çalışıyo yaaa yoruluyo beyefendii akşam iş yerinden 00:40 ta geldi ve riskli günlerim akşam sona erdii kendiliğinden konmadıysa içime başka türlü olmazz sinirlendikçe düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorummm zaten sabah evden çıkarken akşamada geç gel yoksa bu akşam seni öldürebilirim dedimm gevrek gevrek sırıtttıı yaaa bilse ben ne kadar ciddiydimmmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm: senağlamasenağlamasenağlama

:teselli::teselli::1hug::1hug:

arkadaşlar hepiniz,günaydınnn..............

herkese hayırlı cumalar Durum sen bize bugun bol bol dua et hamişlerin duası kabul olurmuş çünkü bi melek taşıyorsun..

ah Arzucum ahh bende aynı dertten müzdaribim
hep ben uğraşıyom vee sonrada yaptıklarımla dalga konusu oluyorum..yani yanlız deilsin.bende tek başıma savaşanlardanım bir test yaptırması için bir yıl yalvardım.işimiz zor ama Durmak yok yola devam

bende o yüzden diyorum iştee artık çabalamıycammm umrumda değilll protesto ediyorumm ilişki perhizine başlıyorumm hem birşey yapmıycak ama ben kadınlık vazifemi yapıcamm yokyaaaa görürsem söylerimm ya adam olur benim gibi çabalar yada güle gülee umrumda değil vallaa çok sinirliyimmmm ama bi o kadarda kararlıyım birdaha adet olana kadar dokunmak yasakkk akıllanırsa akıllanır akıllanmazsaaa kendi bilirr :jeyyar::jeyyar:

günaydınlarr....herkese hayırlı cumalar...

latsibel kedersiz ve arzu arkadaşlarım bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.. benimkide öyle yapıncada dalgaya alıyor beyefendi.. artık bende çıldırma aşamasındayım..

durum sende durumlar nasıl inşallah senin ve bebişinin sağlığı yerindedir..

Arzum sen baya dolmuşsun...Sıkma canını ya hep kendimize ediyoruz onların yine umurlarında deil... ben şuan yeri geldiği zaman iğneli iğneli lafları oturtuyorum.Bende hiç umdumda deilmiş gibi davranıyorum hiç vitaminini aldın mı diye sormuyorum.Geçen bunun yüzünden kavga ettik bende sen bilirsin dedim.Ama akşam saydım hepsini düzenli içmiş:))))
hiçte çaktırmıyo ha sormadın bugun içip içmediğimi diyo bide ..bende keyfin bilir ister iç ister içme dedim.
annen yine çocuk sormaya başladığında herkesin ortasında sorup durma sorun oğlunda derim dedim...offf keşke demeseydim bizimkisi bir bozuldu senden herşey beklerim demeye başladı

hiç üzülme iyikide demişsinn o sana senden herşey beklerim dediği için üzüldümü acaba onlar istemese biz o şekilde konuşurmuyuzz bak demişsin sonra vicdanın sızlamışş işte biz kadınlar aman kırılmasın aman üzülmesin aman şöyle olmasın diye hep çabalamaktan kendimizden başka herkesi düşünmekten bu duruma geliyoruz gerçekler acıdır yüzüne vurulduğundada insanı hırçınlaştırıyor benim eşimde işine gelmeyen bir konu olduğunda konuyu kapatmaya bayılıyor bende artık yolunu buldum yan odadan bağırıyorum yanımda olsa ağzımı kapatım öpmeye başlıyoo mecbur susuyorum artık susmamak için taktik buldum :tomato::tomato::tomato:

Herkese hayırlı cumalr arkadaşlar bu mübarek günde hepimizin duaları gerçek olur inşallah.
Benim eşim allahtan beni dinliyo ben ne dersem o yönde gidiyos tedavide.Ama sizlere sabır diliyorum umudunuzu kaybetmeden bence devam edin eşlerinizi bence birazda kızdırın yapabilecekleriniz konusunda...ve tabiki tavrınızı koyun anlasınlar bakalım nasıl oluyomuş arkadaşlar.ınşallah düzelirler bu şekilde ümidinizi kaybetmeyin

BUNLAR ADAM OLMAZ ARZUCUM SİNİRLENMEEEEEEEEEEEEEE
BUNLARA BİŞEYLER YAPMAK LAZIM VALLA KAFA KAFAYA VERİP DÜŞÜNELİM PLANLAR YAPALIM HEE NE DERSİNİZkaydirigubbakcemile5 BENİM AKLIMA ŞİDİLİK BİŞEY GELMİYORCADIARZU

BAZEN ÇILDIRMA NOKTASINA GELİNCE İSTEMEDEN ÜZÜYORUM ONU:çok üzgünüm: BAZEN KAVGA SIRASINDA ERKEK OLSAN BÖYLE YAPMAZDIN DİYE ÇOK ÜZÜLÜYOR ÖYLE DEDİĞİM ZAMAN AMA 2 DAKK SONRA ÖZÜR DİLİYORUM fisfisfis

of ya evet söledikden sonra çok üzüldüm. Niye böle bişey söledimde canını sıktım diye ama ne yapayım bazen oda damarıma çok basınca dayanamıyorum.

sen tekniği bulmuşsun yan odadan bagırmak ha ilahikaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah dualarımız kabul olur..

ne güzel işte berbar çabalayınca daha bi güzel oluyo..inşallah tez zamanda gelir bebeişin

günaydın canımmmmmŞenizŞeniz akşam ettim hepinize 2 rekat şükür namazı ile allah kabul etsinnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahım sen bu mübarek günün hatrı hürmetine bizleri sevindir.. kucaklarımızı boş bırakma.. Rabbim sen bizleri sevindir eşlerimizi sevindir..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlarr bırakın şimdi eşlerii ben bugün küsümmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 az önce annem aradı kadın korka korka kızım bişey diycem ama kızma olurmu diyo üst katta hani 4 yıldır çocuk yapmaya çalışan komşumuz varya o hamileymişşş. eee ben bunun nesine kızıcamkii ne güzel işte dedim dee yok dedi hamile olmasına değil hamile kalmak için uyguladığı yönteme kızma bu kadınn sargı bezine sımsıkı ip bağlamış ve bezi rakıyla ıslatıpp akşamda rahime kadar koymuş sabah çıkırmışş sonra hamile kalmışşş ... kızlarrr bunu ben ilk kez duydum artık çaresizlikten midir ne acabamı diye düşünmeye başladımmm siz böyle bişey hiç duydunuzmuuu CADIARZU

arzuuummm ben böyle bişi duymadıımmm :1no2: ama rakı içenleri duydummm aynı şarap gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…