ayyyy sen bendende acımasızmışsınn yaaa ama eşin dahada acımasızz ilacı kızınamı yedirecekttiii :)))) blöff yapıyodur muhtemelenn ilaç olsa hemen alırsın diye peki o günden sonra değiştimii olmadı bende uyku ilacı veriyim kendi ilacımdan sana verdim derimmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tabiki blöff yapıyodu ilaçlı olsa ben hemen alırdım tabağı ama anladı biraz değişmiş gibi göründü bir ara, sonra biz tedaviye devam edildi enson laparoskopi oldum hiç bişey yok dedi dr sonra izmire geldik (daha önce istanbuldaydık )bir daha dr gitmedim ama hala bitkisel tedaviye devam kocamın hiç umurunda değil ben böyle iyiyim diyo ama bir gerçek varki erkeklerde bizim kadar istiyor ama erkekler ya, renk vermiyorlar siz kızmayın azimle yola devam :Cbakın duruya , diğerlerine :CüvCüv:
ayyy valla hepiniz alemsiniz haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bir rakı eksikti oramızdankaydirigubbakcemile3 amannn valla ben hiç duymadım olacağını bilsem bile denemem başka yolumu yok bunun yaa acaba kullanan kadın kimden duymuş yada bu rakı işi ilk kimin aklına gelmiş :uhm:allahım sen bizim aklımızı koru bizi kötü yola düşürme kaydirigubbakcemile3
AYYY CANIM BENİM YAA GEZMEDE BİLE UNUTMADIN BİZİ VALLA HELAL OLSUN SANA kaydirigubbakcemile5bitaneleriiiiiiiiim nasılsınııııızzz?özlediiim haaa siziii.. ben şu an safranboludayım kahve içiyoruz kuzenlerlee,sizlerin yazılarını okuyduuum:))beni çok güldürdünüüüüz..
herşey yolunda gördüğüm kadarıyla yanlız şu pre-seedi daha soranınız var galibaa.ben hiç durmayın derim vallaaa..
duruum sen nasılsııın ?bebiişimiz nasııl?kendini nasıl hissediyosuun??
kızlaaar çok teşekür ederiiiim dualarınız hep benimleydi onu hissetim resmen kaç kere kaza anlarını geçirdiiik..biliyomusunuz yolda bütüüün mevsimlerii yaşadım hem kar vardı yolda hem yağmur hem güneş hemdee sisss:))sibeliiim,kedersiziiim,arzuum,umutsuzuum,meyraaam,sevimsuu çalışmalara başlayıııın dödüğümdee güzel haberlerlee karşılayın beniii:))çok özledim herbiriniziii..fazla yazamıyoruum kusura bakmayıın çok çok öpüyorum sizii,allaha emanet olun sağlıcakla kalıııın..bilgisayar açık durucak bişey lazımsam sorun gene okmuuu:))
sibelcim sen ne yaptın dün ovulasyon testlerine bakıyordun.. Istedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?