E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.401
cosmopoli tebrikler..rabbim sag salim kucagina almayida nasip eder insallah...darisi biz bekleyenlerin basina..(*aminnnnnnnnnn)
:1hug: canlarıııımm nasılsınııııızzz.ağzınızdan gene bal damlamıış giremedim topiğeeeeee:teytey: kaydirigubbakcemile5..nur yüzlülerim beniiiim.güzel anne adaylarııımmm.hayırlısı ileee hepiniziii listeyeee yerleştiricem siz hiiç merak etmeyiiiinkaydirigubbakcemile5 allah izniyleee:Saruboceq: ona kurban olduğum benii hiç yanıltmadıııı..
hepiniz görün bakın 1-2.3 ay içinde hepiniz o listede ben dahil olucaaaaam :dance: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
size söööööz
..harika şeyler keşvettik kaç yıl bebe hasreti çeken anne adayları hamile kaldı sizde kalıcaksınıız.hamişlerin duaları kabul oluuuur :teytey:
ben iyim çok şüküüür yarın kesiin gidiyoruz allahın izniyleee..
evet kızlar ayağım uğurlu geldi teyze olasım gelmiş hisettim vallaaaa.zaten yazmıştıım..
asıl sizsizniz benim uğur böcekleriiiiiiiiim siz benim akümsünüüüz benii şarz ediyosunuuuuzzz..:1hug: hamile kaldıktan sonra ben bu topiğ bırakamaaam çok fenaa bağımlılık yaptınız banaa. :asigim:..YENİ LİSTEMİİİİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUUUUUUUUUN SÜPER OLMUUŞ RABİİM BANAAAAA BUNU GÖSTERDİ YAAA YEMİN EDERİİİM 15 KERE HAMİLE KALMIŞ KADAR SEVİNDİİİİİMM.ŞÜKÜRLER OLSUNKİİİ BEBİŞİM OLMADIDA BİRSÜRÜ KİŞİDEN GÜZEL DULARA ALDIM SİZİ TANIDIM..EEEE ARTIK BENDE Bİ HAMİLE KALAM YAA ZAMANI GELDİ DİMİİİİ..BÜTÜN ÇAKRALARIMI AÇTIIM YAKINDA MÜJDELERİİİİİİİM:içelim: :teytey: sositososito sositososito
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar
1-BSKK..................... :CüvCüv:
2-Ebrum.................... :CüvCüv:
3-Roka....................... :CüvCüv:
4-arzu38.................... :CüvCüv:
5-Zeynomh................ :CüvCüv:
6-asu1984................. :CüvCüv:
7-destna.................... :CüvCüv:
8-sevdiceğim............. :CüvCüv:
9-Cemre822.............. :CüvCüv:
10-nehir67................ :CüvCüv:
11-papatyaaa........... :CüvCüv:
12-nefican..................:CüvCüv:
13-durualya.................:CüvCüv:
14-Sudennnaz............:CüvCüv:
15-cosmopoli..............:CüvCüv:
:1hug: canlarıııımm nasılsınııııızzz.ağzınızdan gene bal damlamıış giremedim topiğeeeeee:teytey: kaydirigubbakcemile5..nur yüzlülerim beniiiim.güzel anne adaylarııımmm.hayırlısı ileee hepiniziii listeyeee yerleştiricem siz hiiç merak etmeyiiiinkaydirigubbakcemile5 allah izniyleee:Saruboceq: ona kurban olduğum benii hiç yanıltmadıııı..
hepiniz görün bakın 1-2.3 ay içinde hepiniz o listede ben dahil olucaaaaam :dance: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
size söööööz
..harika şeyler keşvettik kaç yıl bebe hasreti çeken anne adayları hamile kaldı sizde kalıcaksınıız.hamişlerin duaları kabul oluuuur :teytey:
evet kızlar ayağım uğurlu geldi teyze olasım gelmiş hisettim vallaaaa.zaten yazmıştıım..
asıl sizsizniz benim uğur böcekleriiiiiiiiim siz benim akümsünüüüz benii şarz ediyosunuuuuzzz..:1hug: hamile kaldıktan sonra ben bu topiğ bırakamaaam çok fenaa bağımlılık yaptınız banaa. :asigim:..YENİ LİSTEMİİİİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUUUUUUUUUN SÜPER OLMUUŞ RABİİM BANAAAAA BUNU GÖSTERDİ YAAA YEMİN EDERİİİM 15 KERE HAMİLE KALMIŞ KADAR SEVİNDİİİİİMM.ŞÜKÜRLER OLSUNKİİİ BEBİŞİM OLMADIDA BİRSÜRÜ KİŞİDEN GÜZEL DULARA ALDIM SİZİ TANIDIM..EEEE ARTIK BENDE Bİ HAMİLE KALAM YAA ZAMANI GELDİ DİMİİİİ..BÜTÜN ÇAKRALARIMI AÇTIIM YAKINDA MÜJDELERİİİİİİİM:içelim: :teytey: sositososito sositososito
canımmmmm hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun diliyoruuummmmm a.s.bak benim eşiminde hissi kuvvettli bi bende tutmadı ya neyse :roflol::roflol: eşime dedimki arnavutum histereskopi olcak o da dediki bence yaptırmasın gerek yok onun bebeği olcak deddiiiiiii :ecrin_bebek:
ne güzel yazmışsınnn alkisalkisalkis inşallah o müjdeyi bekliyos artık zamanı geldi sen çoktan hakettin bunu rabbim büyük inşallah güzel şeyler ola:CüvCüv:cak
ooooo arnavut guzeli hos geldin canimmmmmm.tatilinin guzel gecmesine cok sevindim...ameliyatin ertelenmis oylemi? olsun tatlim gec olsun temiz olsun..ameliyat sonrasi hamile kalman dilegimle....Şeniz
selam hoşgeldin topiğe sensiz olmuyodu :)
teşekkür ederim sende çok cana yakın ve sevimlisin bana güvenip geldiğin için teşekkür ederim yine beklerim ve inş.kucağın dolu gelirsin:Saruboceq::CüvCüv: :ecrin_bebek: ameliyatında inş. iyi geçer sonucunu en kısa zamanda alırsın canım seni tanıdığıma :1hug:memnun oldum
[COLOR="Magenta"]Allah allah histeroskopi da ne ki hiç duymadım...
canım gözün aydın allah tamamınada erdirsin rabbim bizimde yüzümüzü güldürsünKızlar selam
Arnavut güzeli ben bu ay adaçayı yağını uyguladım bide polen bal çörek otu yedim sabahları
Veee sonuç su an hamileyim hemde tek tüple...
Zamanımı geldi, senin adaçayı yağınmı işe yaradı bilmem ama senden Allah razı olsun demek istedim
Çok teşekkür ederim.
Bi kaç güne bi topic açıp ordan duyurucaktım ama dayanamadım
Şeniz Şeniz
umutsuzum nasılsın gülom adet olmadın daha dimi inşallah gelmez adetin bize müjdeli haberini sende veririsin :Saruboceq:cnmmm allah kucagıada almayı ansip etsn cok cok sevndm...darısıı basımızaa......tebrk edrm:1hug:
arnavutgüzelim asıl senin ağzından bal damlıyor tatlım inşallah hepimiz o listede olacaz allahın izni ile:1hug: canlarıııımm nasılsınııııızzz.ağzınızdan gene bal damlamıış giremedim topiğeeeeee:teytey: kaydirigubbakcemile5..nur yüzlülerim beniiiim.güzel anne adaylarııımmm.hayırlısı ileee hepiniziii listeyeee yerleştiricem siz hiiç merak etmeyiiiinkaydirigubbakcemile5 allah izniyleee:Saruboceq: ona kurban olduğum benii hiç yanıltmadıııı..
size söööööz
canım korkacak hiçççç bişey yok zaten qanestezi alacaksın hiç bişey hissetmiyeceksin kötü tarafı ne biliyormusun anesteziden uyanınca olur olmaz saçma sapan laflar ediyorsun ben öyleydimde
:asigim:inşallah canıım olucaz olucaaz az kaldıııısositosositohihoyyytyerimseniben..
evet aslında heycanlıyıım beni ne beklediğini bilmediğim içiin çok tedirginiiim.anesteziden sonra uyanınca nolucaaak-tatlicadiarzu-:bbo:..arkadaşım olucak yanımda sağolsuuun o gelmek istediii.meğerse benim pıtırcığı merak ediyomuuuşkaydirigubbakcemile3arnavutlarınki nasılmış bi görim dediiikaydirigubbakcemile3 şaka tabiiii o tecrübeli bu tür konulardaaa da o yüzdeen.sağolsuun Sibelimde gelmek istediiiiii amaa onun piskolojisini bozamaam allah korusuuun o daha çok yeniii bu şeylerde görmesini istemeeem:1no2:..
senin o hissini yerim yeriiiiiiiiiiiiim canım arkadaşıııııım güzel gözlüüüm..inşallaah gülüüm.sanada hayırlı olsun facebooka kayıtlı olmuşsuuun süpersiiin.seni daha fzala görebilceeem ordaaa hihoyyyt:teytey::1hug:
canım korkacak hiçççç bişey yok zaten qanestezi alacaksın hiç bişey hissetmiyeceksin kötü tarafı ne biliyormusun anesteziden uyanınca olur olmaz saçma sapan laflar ediyorsun ben öyleydimdebak burda anlatmışım bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/276749-hi231-kadar-utanmam305351t305m-178.html
canım test yaptınmı merak ediyoruz seni güzel bir habero zman eşim gelsin aydına göreve gitti.sonra tmm derse gideriz.bende diyeyimki ordakilere karnım kasıklarım ağryor.yat iğne yapalım derlerse napcam ben. 25 nisan 25 mayıs cıkar demi bugün kanda.ona göre gidem sonra kandanda olmayem :) alttan bakmazlar demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?