Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diğer topige yazmış selimina ama neyse :ecrin_bebek:

herkese iyi günler cosmopoli tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah, arnavut güzeli enerji yüklenip gelmişsin ne güzel bizlerinde ihtiyacı var aslında enerjiye, ameliyatın başarılı olur inş. bende hem laparoskopi hemde histeroskopi olmuştum bişey yok dediler kolay oluyor bide sen sadece histeroskopi olcakmışsın rahim filmi gibi bişey, bak bizim kırmızılar geldi yine durunun yapamadığı keki böreği biz yapalım acımasız kırmızılara bu arada sevimsu test yaptımı acaba günü geçmişti ya

Sevimsu dan haber yok canım hala test yapmadı sanırım.Biraz daha beklemek istiyodu.ınşallah ondan da güzel haberler alırız.Hamişlerrr çoğalıyo ne güzel yaaa darısı bizlerin başına :Saruboceq:

cnmmm allah kucagıada almayı ansip etsn cok cok sevndm...darısıı basımızaa......tebrk edrm:1hug:

:1hug: canlarıııımm nasılsınııııızzz.ağzınızdan gene bal damlamıış giremedim topiğeeeeee:teytey: kaydirigubbakcemile5..nur yüzlülerim beniiiim.güzel anne adaylarııımmm.hayırlısı ileee hepiniziii listeyeee yerleştiricem siz hiiç merak etmeyiiiinkaydirigubbakcemile5 allah izniyleee:Saruboceq: ona kurban olduğum benii hiç yanıltmadıııı..
hepiniz görün bakın 1-2.3 ay içinde hepiniz o listede ben dahil olucaaaaam :dance: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
size söööööz
..harika şeyler keşvettik kaç yıl bebe hasreti çeken anne adayları hamile kaldı sizde kalıcaksınıız.hamişlerin duaları kabul oluuuur :teytey:
ben iyim çok şüküüür yarın kesiin gidiyoruz allahın izniyleee..
evet kızlar ayağım uğurlu geldi teyze olasım gelmiş hisettim vallaaaa.zaten yazmıştıım..
asıl sizsizniz benim uğur böcekleriiiiiiiiim siz benim akümsünüüüz benii şarz ediyosunuuuuzzz..:1hug: hamile kaldıktan sonra ben bu topiğ bırakamaaam çok fenaa bağımlılık yaptınız banaa. :asigim:..YENİ LİSTEMİİİİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUUUUUUUUUN SÜPER OLMUUŞ RABİİM BANAAAAA BUNU GÖSTERDİ YAAA YEMİN EDERİİİM 15 KERE HAMİLE KALMIŞ KADAR SEVİNDİİİİİMM.ŞÜKÜRLER OLSUNKİİİ BEBİŞİM OLMADIDA BİRSÜRÜ KİŞİDEN GÜZEL DULARA ALDIM SİZİ TANIDIM..EEEE ARTIK BENDE Bİ HAMİLE KALAM YAA ZAMANI GELDİ DİMİİİİ..BÜTÜN ÇAKRALARIMI AÇTIIM YAKINDA MÜJDELERİİİİİİİM:içelim: :teytey: sositososito sositososito

canımmmmm hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun diliyoruuummmmm a.s.bak benim eşiminde hissi kuvvettli bi bende tutmadı ya neyse :roflol::roflol: eşime dedimki arnavutum histereskopi olcak o da dediki bence yaptırmasın gerek yok onun bebeği olcak deddiiiiiii :ecrin_bebek:

Maşallaaaaaaaaaaah

ne güzel yazmışsınnn alkisalkisalkis inşallah o müjdeyi bekliyos artık zamanı geldi sen çoktan hakettin bunu rabbim büyük inşallah güzel şeyler ola:CüvCüv:cak

:asigim: oy eniştemin ellerinden öperiiiiim allah onaaa bebişini sağ sağlim eline almayı nasib etsiiiin inşallaaaaah amiiiiiiiiin:Saruboceq:..
canım beniiim kısmet artık 3 kere ertelendii kaçışım yok onu biliyorumdaa inşallah oduktan sonra olucak bende inanıyorum bakalım artık..

teşekür et güzel temenileri için öyle demesi bile yeterde artar bileee..yerimsenibenalkisalkisalkis
ben gene polene başlıyorum bakalım hayırlısıı :Saruboceq: yeterince gezdiim ..safranboluya gidip gezemek varmııışşş:) ben allahıma şükretiim iyiki rabbim bana herşeyi zamanında hayırlısını veriyo gerçekten artık isyan etmiyoruum hiç birşey umrumda değil rabbim zamanını biliyo yaa kurban olurm ben onaaa yeğenlerimi gönderdiği içindeee..
ayrıca sen hiç merak etmeeee bebişin mis kokulun sana sımsıkı tutunucaak allahın izniylee.bizim dualarımız yeterr.gerçii allah benden bıktıııı resmeeen yaniii hissediyorum yeteeeer diye bağırıyoduur...sırf ben onu usandırmayım diye habire hamile kalıyolaaar:)okadar çok isityorumkii benii sizlerle avutuyo resmeen.ben çaktııııımkaydirigubbakcemile3

ne güzel yazmışsınnn alkisalkisalkis inşallah o müjdeyi bekliyos artık zamanı geldi sen çoktan hakettin bunu rabbim büyük inşallah güzel şeyler ola:CüvCüv:cak

çok sağol çok teşekürederiiiiiim.hepimiz hakketiiik hepimiiz hamile kalıcaaaz az kaldııı az sabır azıcııık:teytey: :dance: :1hug:

ooooo arnavut guzeli hos geldin canimmmmmm.tatilinin guzel gecmesine cok sevindim...ameliyatin ertelenmis oylemi? olsun tatlim gec olsun temiz olsun..ameliyat sonrasi hamile kalman dilegimle....Şeniz

amiiiiiiiiiin amiiiiiiiin HEPBİRLİKTE HEPBİRLİKTEEEE...teşekürederiiiiim duanı eksik etmee nur yüzlüüüm güzel arkadaşıııım:1hug:

lalehan dimiiii??:1hug: hoşgeldin sende tekraaar..seni tanıdığıma gördüğüme çok memnun olduum..benle olmazsa bile ablamla görüşmenizi çok isterim kopmayalım diyee:1hug:..
eveet herşeye rağmen geldiim korka korkaa,biliyosuunyerimseniben ama iyiki gelmişiiim..:1hug:
amiiin canııım güzel temenilerin içiiin amiin senideee öyle görmek dileğilee..güzel oğluşunaa güzel bir kardeş vermen dileğileeee..

bende seni tanıdığımaaaa:1hug: resim çekinmeyi unuttuuuuum biliyomusuun:çok üzgünüm: hatıra kalırdı ne güzeeel.neyse bidaki seferee okmuu kucağındaa kızınlaayerimseniben :CüvCüv: hihoyyyt

[COLOR="Magenta"]Allah allah histeroskopi da ne ki hiç duymadım...

inşallah ne olduğunu hiç öğrnmeden hamile kalırsııın,bende hep araştırdıım ne araştırdıysam başıma geldii:1no2:[/QUOTE]
[/COLOR]

ben sorup merak etmemiş olayım sende araştırmadın başına gelmemiş olsun farzet ki...[/QUOTE]

:1hug: :asigim: a.s.

canım gözün aydın allah tamamınada erdirsin rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün

cnmmm allah kucagıada almayı ansip etsn cok cok sevndm...darısıı basımızaa......tebrk edrm:1hug:
umutsuzum nasılsın gülom adet olmadın daha dimi inşallah gelmez adetin bize müjdeli haberini sende veririsin :Saruboceq:

arnavutgüzelim asıl senin ağzından bal damlıyor tatlım inşallah hepimiz o listede olacaz allahın izni ile
yarın büyük gün senin için nasıl heyecan varmı şimdiden geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır bak benim içimden bir his bu ameliyat sana uğur getirecen yani bir melek getirecek bak demedi deme

arnavutgüzelim asıl senin ağzından bal damlıyor tatlım inşallah hepimiz o listede olacaz allahın izni ile
yarın büyük gün senin için nasıl heyecan varmı şimdiden geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır bak benim içimden bir his bu ameliyat sana uğur getirecen yani bir melek getirecek bak demedi deme
[/QUOTE]

:asigim:inşallah canıım olucaz olucaaz az kaldıııısositosositohihoyyytyerimseniben..
evet aslında heycanlıyıım beni ne beklediğini bilmediğim içiin çok tedirginiiim.anesteziden sonra uyanınca nolucaaak-tatlicadiarzu-:bbo:..arkadaşım olucak yanımda sağolsuuun o gelmek istediii.meğerse benim pıtırcığı merak ediyomuuuşkaydirigubbakcemile3arnavutlarınki nasılmış bi görim dediiikaydirigubbakcemile3 şaka tabiiii o tecrübeli bu tür konulardaaa da o yüzdeen.sağolsuun Sibelimde gelmek istediiiiii amaa onun piskolojisini bozamaam allah korusuuun o daha çok yeniii bu şeylerde görmesini istemeeem:1no2:..
senin o hissini yerim yeriiiiiiiiiiiiim canım arkadaşıııııım güzel gözlüüüm..inşallaah gülüüm.sanada hayırlı olsun facebooka kayıtlı olmuşsuuun süpersiiin.seni daha fzala görebilceeem ordaaa hihoyyyt:teytey::1hug:

canım korkacak hiçççç bişey yok zaten qanestezi alacaksın hiç bişey hissetmiyeceksin kötü tarafı ne biliyormusun anesteziden uyanınca olur olmaz saçma sapan laflar ediyorsun ben öyleydimdebak burda anlatmışım bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/276749-hi231-kadar-utanmam305351t305m-178.html

arnavutgüzelii inşallahhh en kısa zamanda hamile kalırsın...

eveet bilmemmiii rahim filminide çekerken anestezi istemiştiiiiim.orda bileee saçmalamışım zaten çok komik..kotumun düğmesini ben yaparım tamam ben hallederim diyomuşum ama kapatamıyomuşuuum:))))))kaydirigubbakcemile3 sonra halam gelmiş tamam ben hallederim diyinceee tamam diyip boynumu bükmüşüm...tabi sonra anlattılaar..

canım test yaptınmı merak ediyoruz seni güzel bir haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…