L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.381
Esra --- Duru ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım ...
evet esramm ilaç gibi düşün yumurtaları büyütsün incirin üstündeki beyazlığı yıka sakın arkasından su içme ishal olursun canım hayırlı haber gelcek inşallaaaaaaaaaaaahhhhalkisalkisalkis
Herkese selamlarr bugün yine kalabalığızz maşalahhh.
cosmopoli çok çokk tebriklerrr canım allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinnn ve darısı bütün çocuk isteyenlerin başınaaa yani bizeee
Bende birkaç şeye başladım polen+tarçın+çörekotu+bal karışımını yaptım başlıyorum ona,eşim de 2 gündür keçiboynuzuna başladı,dün incir yemeye başladım reglim bitince de 5 gün sonra felan süt maydonozu yapıcam inşallahh.
[
sibeliiiimmm aşkııımmmm günaydın canııımmmmm kontrole ne zaman gideceksin inşallah iyi haberler gelcek walla ben çoookk ümitliyim alkisalkisalkis
Herkese selamlarr bugün yine kalabalığızz maşalahhh.
cosmopoli çok çokk tebriklerrr canım allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinnn ve darısı bütün çocuk isteyenlerin başınaaa yani bizeee
Bende birkaç şeye başladım polen+tarçın+çörekotu+bal karışımını yaptım başlıyorum ona,eşim de 2 gündür keçiboynuzuna başladı,dün incir yemeye başladım reglim bitince de 5 gün sonra felan süt maydonozu yapıcam inşallahh.
sanada günaydın güzeller güzeller sibelim.. çok şükür iyiyiz.. kırmızı kartı sayenizde unuttum şimdi yeniden kürlere başladım.. inşallah seninde kırmızılar gelirde sende tedavine başlarsın biraz önce.. a.s. a.s. a.s.
tamam öğretmenim söylediklerinizi harfiyen uygulayacam inşallah sonucunuda pozitif olarak burda herkesler paylaşırız.. ilgin için çok teşekkür ederim.. a.s. a.s. a.s.
durum sen nasılsın.. kontrol ne zamandı.. varmı uyku miden bulantısı felan bişeyler... topicin güzel yardımsever annesii..
[
sibeliiiimmm aşkııımmmm günaydın canııımmmmm kontrole ne zaman gideceksin inşallah iyi haberler gelcek walla ben çoookk ümitliyim alkisalkisalkis
canım benim ilacım biteli bugun 3.günüm (duphaston içiyordum) adetin 2.günü gel bakıcaz dedi Drum. daha adet olmadım .bu ilacı kullanan varmı aranızda ne zman olcam acaba
:1shok: aaaaa ne güzeel birrrr habeeeeeer :teytey: çok sevindiiiiiim tabiki öncelikleee rabbim vesile olmuştuuuuur:Saruboceq: ona şükürler olsuuun..çok sevindiiiim hayırlı uğurlu olsuuuuuun:sm_cool: allah kucağına sağ sağlim almana nasib etsiiiiin inşallaaaaaah:Saruboceq::dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytçok sevindiiim çooook ..
benim gidişim de güzeel olduuu geri dönüşümde MUHTEŞEM OLDUUUUUUUUU:teytey::CüvCüv:alkisalkisalkis
tebrik ederim canimm cok sevindim. bu topik ne zaman durgunlassa hamile cikio. arnavutumun ayagida ugurlu geldi. insallah kendisinde tadar bu duyguyu, bu kadar kisiye vesile olduktan sonra. alkisalkisalkis
çok tebrik ederim darısı hamile kalmak isteyen herkesin başına işallah..
tebrikler canım.. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..:1hug:
tebrik ederriiiimmmmmm :teytey: :teytey: allah analı babalı büyütsün kucağına almayıda nasip etsiinn:teytey::teytey::ecrin_bebek:alkisalkisalkis:CüvCüv:a.s.a.s.
:teytey: :teytey: :teytey: Tebrikler canım allah sağlıcaklı bi şekilde kucağınada almayı nasip ede inşallah :teytey: :teytey: :teytey:
Darısı bizlerin başına
:teytey: canlarııııım geldim geldiiiiiim şüküüür kavuşturanaaa:teytey:nasılsınııııız??çok özlediim siziiii.:asigim::1hug:Umarım herşey yolundadııırrr.
ben bugün saat 8 de vardım yolculuk ve tatiliiim harikaydııııııııııı süperdiiii:dance: allah kocamdan razı olsuuun beni gönderip sevaba girdiği içiiinŞeniz..1 yıllık şarzımı depoladım geldiiim vallaaa:)bana çok iyi geldiii:sm_cool: kaydirigubbakcemile2..
Amelyatım malesef gene ertelendii.keşke biran önce olsamda çıksa aradana.s..
Gene sizlerleyiiim:teytey: aklım hep sizdeydii.safranboluda yaşayan ve topiği takip eden çok hoş bir bayanla karşılaştım ..allah onunda yüzünü güldürsüüünn:Saruboceq:çok mutlu oldum keşke herbirinizle fırsatım olsaa da görüşebilseeekkaydirigubbakcemile5
Kızlar selam
Arnavut güzeli ben bu ay adaçayı yağını uyguladım bide polen bal çörek otu yedim sabahları
Veee sonuç su an hamileyim hemde tek tüple...
Zamanımı geldi, senin adaçayı yağınmı işe yaradı bilmem ama senden Allah razı olsun demek istedim
Çok teşekkür ederim.
Bi kaç güne bi topic açıp ordan duyurucaktım ama dayanamadım
Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?