Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[

sibeliiiimmm aşkııımmmm günaydın canııımmmmm kontrole ne zaman gideceksin inşallah iyi haberler gelcek walla ben çoookk ümitliyim alkisalkisalkis[/QUOTE]

canım benim ilacım biteli bugun 3.günüm (duphaston içiyordum) adetin 2.günü gel bakıcaz dedi Drum. daha adet olmadım .bu ilacı kullanan varmı aranızda ne zman olcam acaba

Herkese selamlarr bugün yine kalabalığızz maşalahhh.

cosmopoli çok çokk tebriklerrr canım allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinnn ve darısı bütün çocuk isteyenlerin başınaaa yani bizeee

Bende birkaç şeye başladım polen+tarçın+çörekotu+bal karışımını yaptım başlıyorum ona,eşim de 2 gündür keçiboynuzuna başladı,dün incir yemeye başladım reglim bitince de 5 gün sonra felan süt maydonozu yapıcam inşallahh.

Esra --- Duru ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım ...

sanada günaydın güzeller güzeller sibelim.. çok şükür iyiyiz.. kırmızı kartı sayenizde unuttum şimdi yeniden kürlere başladım.. inşallah seninde kırmızılar gelirde sende tedavine başlarsın biraz önce.. a.s. a.s. a.s.

tamam öğretmenim söylediklerinizi harfiyen uygulayacam inşallah sonucunuda pozitif olarak burda herkesler paylaşırız.. ilgin için çok teşekkür ederim.. a.s. a.s. a.s.

hadi kürlerin hayırlı olsun.. beraber başladık inşallah beraberde sonuç alırız..delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ınşallahh canım yaa kaydirigubbakcemile3
polen için biraz geçiktimmi bilmiyom ama olsun buay bi başlimde bikaç ay aynen devamm bu arada kıslar devamlımı kullanıcaz polen ve inciri

[

sibeliiiimmm aşkııımmmm günaydın canııımmmmm kontrole ne zaman gideceksin inşallah iyi haberler gelcek walla ben çoookk ümitliyim alkisalkisalkis

canım benim ilacım biteli bugun 3.günüm (duphaston içiyordum) adetin 2.günü gel bakıcaz dedi Drum. daha adet olmadım .bu ilacı kullanan varmı aranızda ne zman olcam acaba[/QUOTE]

canım inşallah ilaç iyi gelmiştir..ben o ilacı hiç kullanmadım ....arkadaşlardan DUPHASTON'u kullanan vardır belki

sevdanehrim hayırlı olsun şimdiden :teytey: pes etmek yoookkkk sakııınnnn:lepi:

esramm inşallah pozitif olacak ben inanıyorum zaten hep inandııma.s topic patlayacak yine inşallaaaahhhhh alkisalkisalkis:dance::teytey:

durum sen nasılsın.. kontrol ne zamandı.. varmı uyku miden bulantısı felan bişeyler... topicin güzel yardımsever annesii..

durum sen nasılsın.. kontrol ne zamandı.. varmı uyku miden bulantısı felan bişeyler... topicin güzel yardımsever annesii..

canııımmmm iyiyim çok şükür Şeniz bir tek yorgunluk ve uyku var mirmirmirmir ama sizin enerjiniz bana geçiyor o zaman uykuda kalmıyora.s

[

sibeliiiimmm aşkııımmmm günaydın canııımmmmm kontrole ne zaman gideceksin inşallah iyi haberler gelcek walla ben çoookk ümitliyim alkisalkisalkis

canım benim ilacım biteli bugun 3.günüm (duphaston içiyordum) adetin 2.günü gel bakıcaz dedi Drum. daha adet olmadım .bu ilacı kullanan varmı aranızda ne zman olcam acaba[/QUOTE]

sibelcim ben duphaston kullandımm ilaç bitiminden en geç 10. güne kadar hastalanıyorsun zaten olmazsa gebelik testi yaptıracaktır doktorun çünkü ben ilaç bitiminden 7 gün sonra gitmiştim en geç 10. gün eğer hastalanmazsan gel test yapalım demişti .. ben 8. gün oldum tabii :1no2::1no2:

canım benim ilacım biteli bugun 3.günüm (duphaston içiyordum) adetin 2.günü gel bakıcaz dedi Drum. daha adet olmadım .bu ilacı kullanan varmı aranızda ne zman olcam acaba

sibelcim ben duphaston kullandımm ilaç bitiminden en geç 10. güne kadar hastalanıyorsun zaten olmazsa gebelik testi yaptıracaktır doktorun çünkü ben ilaç bitiminden 7 gün sonra gitmiştim en geç 10. gün eğer hastalanmazsan gel test yapalım demişti .. ben 8. gün oldum tabii :1no2::1no2:[/QUOTE]

sağol arzucum.Normalde yarın olmam lazım adet günüm yarın ama..ilaçtan dolayı kayma olabilir diye sordum.biliyosun ilk defa ilaç kullanınca vücut nasıl bi tepki verecek bilinmiyo..peki sanada diğer dönemden kalan yumurtaları atmak için mi vermişti bu ilacı

Canım benim çok sağol
Darısı isteyen tüm anne adaylarının başına artık...:Saruboceq:

İnşallah canım inşallah
Pes etmek yok çalışmalara devam :içelim:
tebrik ederim canimm cok sevindim. bu topik ne zaman durgunlassa hamile cikio. arnavutumun ayagida ugurlu geldi. insallah kendisinde tadar bu duyguyu, bu kadar kisiye vesile olduktan sonra. alkisalkisalkis

Amin canım çok sağolun.Şeniz
Allah hepinize versin hemide bi sürü :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:teytey: :teytey: :teytey: Tebrikler canım allah sağlıcaklı bi şekilde kucağınada almayı nasip ede inşallah :teytey: :teytey: :teytey:
Darısı bizlerin başına

ooooo arnavut guzeli hos geldin canimmmmmm.tatilinin guzel gecmesine cok sevindim...ameliyatin ertelenmis oylemi? olsun tatlim gec olsun temiz olsun..ameliyat sonrasi hamile kalman dilegimle....Şeniz

Selimina hoşgeldin iyi olmana sevindimm daha da iyi olacaksın eminim. hepimiz belirli bi dönemlerden geçiyoruz maalesef sabır isteyen bi yol allah hepimize sabır versin.Allah kocişlerimizle aramızı bozmasın mutluluğumuz hep daim olsun.yalnız bizler değil unutmayın eşlerimizde sıkıntılarda bizim gibi yeterki birlikte olalım huzurlu olalım.
bu site valla hepimize çok iyi geliyo iyi ki varsın :enbuyukkk:

cosmopoli tebrikler..rabbim sag salim kucagina almayida nasip eder insallah...darisi biz bekleyenlerin basina..(*aminnnnnnnnnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…