E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.361
canım hoşgeldin sefalar getirdin ne güzel seni böyle pozitif görmek ben inanıyorum ve hep dua ediyorum allah hepinize hayırlı YAVRULAR nasip etsin inşallah
canımmmm bizde seni çok özledik.. senin yine teyze olasın geldiyse kesin bugünlerde topic yine çarkalanır.. hafta sonları pek yoğun olmuyor burası kimsecikler girmiyo.. pazartesi herkes burda olur artık...
Kızlar selam
Arnavut güzeli ben bu ay adaçayı yağını uyguladım bide polen bal çörek otu yedim sabahları
Veee sonuç su an hamileyim hemde tek tüple...
Zamanımı geldi, senin adaçayı yağınmı işe yaradı bilmem ama senden Allah razı olsun demek istedim
Çok teşekkür ederim.
Bi kaç güne bi topic açıp ordan duyurucaktım ama dayanamadım
Şeniz Şeniz
Kızlar selam
Arnavut güzeli ben bu ay adaçayı yağını uyguladım bide polen bal çörek otu yedim sabahları
Zamanımı geldi, senin adaçayı yağınmı işe yaradı bilmem ama senden Allah razı olsun demek istedim
Çok teşekkür ederim.
Şeniz Şeniz
esraaaaaaam teyze olsam geldi ya hani geçeeen OLDUUUM GENE OLDUUUUUUUUM ŞÜKÜRLER OLSUUUUUUUUUNNhihoyyyt sositososito sositososito sositososito
:teytey: canlarııııım geldim geldiiiiiim şüküüür kavuşturanaaa:teytey:nasılsınııııız??çok özlediim siziiii.:asigim::1hug:Umarım herşey yolundadııırrr.
ben bugün saat 8 de vardım yolculuk ve tatiliiim harikaydııııııııııı süperdiiii:dance: allah kocamdan razı olsuuun beni gönderip sevaba girdiği içiiinŞeniz..1 yıllık şarzımı depoladım geldiiim vallaaa:)bana çok iyi geldiii:sm_cool: kaydirigubbakcemile2..
Amelyatım malesef gene ertelendii.keşke biran önce olsamda çıksa aradana.s..
Gene sizlerleyiiim:teytey: aklım hep sizdeydii.safranboluda yaşayan ve topiği takip eden çok hoş bir bayanla karşılaştım ..allah onunda yüzünü güldürsüüünn:Saruboceq:çok mutlu oldum keşke herbirinizle fırsatım olsaa da görüşebilseeekkaydirigubbakcemile5
Kızlar selam
Çok teşekkür ederim.
Şeniz Şeniz
Kızlar selam
Çok teşekkür ederim.
Şeniz Şeniz
herkese günaydın...a.s. a.s. a.s. a.s. gününüz aydın olsun...hihoyyyt hihoyyyt canım arkadaşlarım benim Şeniz
günaydın esraammmm Şeniz poleni yiyosun dimii bugünden itibaren incir yemeyi unutma sakıııınnnn sositososito
Kızlar selam
Çok teşekkür ederim.
Şeniz Şeniz
polen+bal+tarçın+çörekotu yiyorum.. bugün hastalığımın 3. günü.. incire 3. günden itibarenmi başladın birtanesi..
Esra --- Duru ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım ...
:teytey: canlarııııım geldim geldiiiiiim şüküüür kavuşturanaaa:teytey:nasılsınııııız??çok özlediim siziiii.:asigim::1hug:Umarım herşey yolundadııırrr.
ben bugün saat 8 de vardım yolculuk ve tatiliiim harikaydııııııııııı süperdiiii:dance: allah kocamdan razı olsuuun beni gönderip sevaba girdiği içiiinŞeniz..1 yıllık şarzımı depoladım geldiiim vallaaa:)bana çok iyi geldiii:sm_cool: kaydirigubbakcemile2..
Amelyatım malesef gene ertelendii.keşke biran önce olsamda çıksa aradana.s..
Gene sizlerleyiiim:teytey: aklım hep sizdeydii.safranboluda yaşayan ve topiği takip eden çok hoş bir bayanla karşılaştım ..allah onunda yüzünü güldürsüüünn:Saruboceq:çok mutlu oldum keşke herbirinizle fırsatım olsaa da görüşebilseeekkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?