E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.521
canım arkadaşlarım.. ben kısa bir müddet sizlere veda edeceğim.. durucum inşallah kesen büyümüştür.. kedersizim, sibelim. arzum, meyram, sevimsu, arnavutgüzeli, susuz yaz, denizsizada, sevdanehri hakkınız helal edin.. kaç aydır beraberiz sonuçta.. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..
durum dediklerini harfiyen uygulayacam inşallah dönüşüm hem sizin için hemde benim için muhteşem olur.. kendinize iyi bakın.. a.s. a.s. a.s.
kedersiziiimmmm canım tekrar geçmiş olsun iyisindir umarım ayaklarını üşütme bebeğim öpüyorum seni ŞenizŞeniz
sevdanehriiim ve esraaamm canlarım gayet güzel a.s allahım beni size karşı utandırmasın :Saruboceq::Saruboceq: buhardan sonra adaçayıyağı(acıelmayağı) vajinaya koymayı unutmayınn a.s
abbaauuuuuuwwwww arnavutum bu senin konunduuuuu delikafadulden kusura bakma sen yokken anlatmaya çalışıyorum yanlışım olursa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfeeennnnn :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
günaydınn herkese... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hepinize günaydınlar olsuna.s. a.s. a.s. a.s. a.s.Esram, durum ,kedersizim GÜnaydınnn Hayırlı cumalar
hepimiz burdayız yine ne güzel tabii bizim mesai erken başlıyo.sabah sabah sizi burda görmek çok güzel be ya
canım arkadaşlarım.. ben kısa bir müddet sizlere veda edeceğim.. durucum inşallah kesen büyümüştür.. kedersizim, sibelim. arzum, meyram, sevimsu, arnavutgüzeli, susuz yaz, denizsizada, sevdanehri hakkınız helal edin.. kaç aydır beraberiz sonuçta.. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..
durum dediklerini harfiyen uygulayacam inşallah dönüşüm hem sizin için hemde benim için muhteşem olur.. kendinize iyi bakın.. a.s. a.s. a.s.
kızlar dün akşam gittim acile dedim adetim gecikmişti birde merdivenden düştüm dedim kan tahlili yaptırmak istiyorum gebelik için dedim dr ye.dr gitti acilde işlem yapnlara sordu geldi yok dedi kan da gebeliğe bakamayız diğer kan tahlillerine bakabilir dedi.bende diğerlerine bakıyonuzda buna niye bakmıyosunuz dedim bende merdivenden düştüm ya bişe olduysa dedim çatlak dr bana dediki çok acil olursa ancak öle bakarız bu acil bir olay değil yarın sabah gel hastanede yaptır dedi.ayy nasil sinir oldum.hee bide idrarda bakabilir dedi ama ondada daha belli olmaz tmm olsun sen yap dedim yok daha belli olmaz dedi.eşimde zaten devlet hastenesini sevmiyorum ben sana demedimdi gelmeyelim buraya gidelim özele diye dedi.Nese kızlar özele gidecez bakalım eşimin işi olmadiği zman.
allah allah manyakmı bu dr bakması gerkeiyordu neyse özele git bakalım inşallah hamilesin canım :CüvCüv:kızlar dün akşam gittim acile dedim adetim gecikmişti birde merdivenden düştüm dedim kan tahlili yaptırmak istiyorum gebelik için dedim dr ye.dr gitti acilde işlem yapnlara sordu geldi yok dedi kan da gebeliğe bakamayız diğer kan tahlillerine bakabilir dedi.bende diğerlerine bakıyonuzda buna niye bakmıyosunuz dedim bende merdivenden düştüm ya bişe olduysa dedim çatlak dr bana dediki çok acil olursa ancak öle bakarız bu acil bir olay değil yarın sabah gel hastanede yaptır dedi.ayy nasil sinir oldum.hee bide idrarda bakabilir dedi ama ondada daha belli olmaz tmm olsun sen yap dedim yok daha belli olmaz dedi.eşimde zaten devlet hastenesini sevmiyorum ben sana demedimdi gelmeyelim buraya gidelim özele diye dedi.Nese kızlar özele gidecez bakalım eşimin işi olmadiği zman.
canlarım merak etmeyin... kısa bir veda bu en geç 15 güne kadar tekrar aranıza katılacam.. taşınma olayı var bu dönemde sizlerle olamayacağım.. ama işlerimi yoluna koyunca soluğu sizin yanınızda alacam.. beklenmeyen bir durumdu.. bugün belli oldu.. en yakın zamanda tekrar aranıza jet hızıyla döneceğim.. unutmayın beni tamammmı.. hepinizi öpüyorum.. sizleri çok özleyeceğim..
allah allah manyakmı bu dr bakması gerkeiyordu neyse özele git bakalım inşallah hamilesin canım :CüvCüv:
ozaman sana kolay gelsin canımcanlarım merak etmeyin... kısa bir veda bu en geç 15 güne kadar tekrar aranıza katılacam.. taşınma olayı var bu dönemde sizlerle olamayacağım.. ama işlerimi yoluna koyunca soluğu sizin yanınızda alacam.. beklenmeyen bir durumdu.. bugün belli oldu.. en yakın zamanda tekrar aranıza jet hızıyla döneceğim.. unutmayın beni tamammmı.. hepinizi öpüyorum.. sizleri çok özleyeceğim..
evet sibelim bende senin gibiyim galibaa öyle bi yazmışkii gözlerim dolu dolu olduu bide hamileyim diye yazarsa herhalde o anda beni kimse durduramazz senağlamasenağlama
kızlar dün akşam gittim acile dedim adetim gecikmişti birde merdivenden düştüm dedim kan tahlili yaptırmak istiyorum gebelik için dedim dr ye.dr gitti acilde işlem yapnlara sordu geldi yok dedi kan da gebeliğe bakamayız diğer kan tahlillerine bakabilir dedi.bende diğerlerine bakıyonuzda buna niye bakmıyosunuz dedim bende merdivenden düştüm ya bişe olduysa dedim çatlak dr bana dediki çok acil olursa ancak öle bakarız bu acil bir olay değil yarın sabah gel hastanede yaptır dedi.ayy nasil sinir oldum.hee bide idrarda bakabilir dedi ama ondada daha belli olmaz tmm olsun sen yap dedim yok daha belli olmaz dedi.eşimde zaten devlet hastenesini sevmiyorum ben sana demedimdi gelmeyelim buraya gidelim özele diye dedi.Nese kızlar özele gidecez bakalım eşimin işi olmadiği zman.
hepinize günaydınlar olsuna.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
drucum saol canım benim bugün adet sancılarım başladı ya off bilmiyorum her ay umutlanıp tekrar hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum ,:1no2:2_3 gündür göğüslerim şişti uçları ağrıyordu kasık ağrımda olunca biraz umutlanmıştım ama yine bişey yok biliyorum
evet arzucum bi hamileyim derse KK da düğün bayram yaparız artık allahım biran önce göster bu günleri bize.Meyramın dediği gibi Arnavutumu 2+1 yap ne olur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kendimden önce onun hamile kalmasını istiyorum .çünkü çok emek verdi bu yolda ben daha bekleyebilirim
ben canı gönülden inanıyorumm o günler çok yakındaaaa hemde çokkkkk düğün bayram yapıcaz inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?