E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.561
[/COLORMERHABA KIZLAR turkbayragiYENİ SMİLEY ÇOK HOŞUMA GİTTİ turkbayragi
BUGÜN YİNE BAŞ AĞRIMDAN GİRMEDİM SİTEYE PAZARA GİDİNCE HEP ÖYLE OLUYOR KALABALIK ORTAMLARI BEYNİM ALMIYOR -tatlicadiarzu-NEYSE KENDİMİ BİRAZ İYİ HİSSEDİP BİR UMUTLA AÇTIM SİTEYİ BELKİ GÜZEL HABERLER VAR DİYE AMA KİMSEDEN HABER YOK DENİZSİZADA YAZMAMIŞ BİŞEY TESTE GİDECEKTİ BUGÜN UMARIM GÜZEL HABERLERLE DÖNER BİZE:CüvCüv:
MERHABA KIZLAR turkbayragiYENİ SMİLEY ÇOK HOŞUMA GİTTİ turkbayragi
BUGÜN YİNE BAŞ AĞRIMDAN GİRMEDİM SİTEYE PAZARA GİDİNCE HEP ÖYLE OLUYOR KALABALIK ORTAMLARI BEYNİM ALMIYOR -tatlicadiarzu-NEYSE KENDİMİ BİRAZ İYİ HİSSEDİP BİR UMUTLA AÇTIM SİTEYİ BELKİ GÜZEL HABERLER VAR DİYE AMA KİMSEDEN HABER YOK DENİZSİZADA YAZMAMIŞ BİŞEY TESTE GİDECEKTİ BUGÜN UMARIM GÜZEL HABERLERLE DÖNER BİZE:CüvCüv:
[/COLOR
geçmiş olsun kedersiz bende dış kulak iltihabı oldum doktora gittim bir sürü ilaç verdi kulak ağrısı acayip ya düşmanıma vermesin.
Bu aralar bizim topik çok sessiz bu sessizliğin arkası hamilelik patlaması gibi ::ecrin_bebek:
CANIIIMM NASILSIN YAAA? AL SANA YENI SMILIDEN O ZAMAN turkbayragi turkbayragi turkbayragi
BAK BIDE NE VAR YENI BENDE YENI GÖRDÜM vereliniortak
herkese iyi hafta sonları diliyorum bugün yine sessiz burası galibaaaa yine birileriiii :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
durucum bugün dr a gidecektn canım umarım herşey yolundadır güzel haberlele döneceğinden eminim :içelim:
arnavutgüzelim sen nasılsın hayatım ağrın sızın yok dimi .benim baş ağrım herzman oluyor tansiyonum yükseliyor genelde kalabalık ortamlarda olunca oluyor dün pazara çıkmıştım güneş çarptı herhalde ondan oldu başağrım-tatlicadiarzu-haa bide adetim yaklaşınca çekiyorum bu ağrıyızemuszemus
saol canım iyi olmana sevindim dur bakalım bende yapacam bu histeroskopi denilen ameliyatı ama aydında ypılmıyormuş izmirde yapılıyor ne zaman başlarsak tüpbebk tedavisine ozaman baktırırz diyor eşim... eşim demişken yok anacım hiç bişey yapmıyor sanki sorun bendede ben kendimi yiyip bitiriyorum bari dr a git diyoum tamam tamam gidecem diyor ama :sm_confused:şimdide tatil olsun öyle gidecem diyo beyefendiÇok üzgünüm çoookcanııım beniiim geçmiş olsuuun tatlııım.senin o güzel gözlerine nazar değdiriyolar kesiiiin.boncuk tak da git kalabalık ortamlarda mutlaka dua okuu:1hug:.
banada olur bazen kalabalık yerlerden çıktımmı başlar ağrılaar..
ben çok iyiim bitaneem hattaa hiç amelyat olmamış gibiyiim inaan.keşke hepiniz yaptırsanız aslında.biliyorum ismi bile ürkütüyo insanı amaa çok güzel tehşiz konuluyoo,içiniz temizleniyoo..
senin eşin naptı yiğomu fındıkları,pekmeziiiklava: ..
canım beniim rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasib eylesiiiinn..:Saruboceq:
evet gene sesizleştiii ,dur bakalıııım:dance: neler olucak bu haftaaa süprizler çıkıcak sanırsaam liste taşıcak taşıcaaaak kedersiziiim:teytey::dance:
Duruuuum hayırlı haberlerle dön inşallaah kuzuuuuum:Saruboceq:..sabırsızlıkla bekliyoruuuuz yeğenimizden haberler:ecrin_bebek:..
[/COLOR][QUOTE=susuz yaz;7162680][QUOTE=cosmopoli;7162611]Kzlar selam,
BEn bu kürleri uyguladım hamile kaldım demiştim ya :1no2:
Bebişim tutunamadı annesine düşük yaptım senağlamasenağlama
Aynen öyle canım Şer haberin hayrı burda gizli
En azından hamile kaldığımı kalabileceğimi gördüm
Bunada şükür.
Bu sabah tekrar başladım polenli karışımıma
Adetimin son gününde de adaçayı yağına başlıcam tekrardan
Durmak yok yola devam
[/COLOR
][/COLOR][/COLOR]
bende 8 aydır korunmamamıza hamile kalamıyorum şuan regliyim bitince hemen doktora gidicem artık ağlama krizlerim çoğaldı bu aralar herkese moral veriyorum ama benimde bu durumdan dolayı psikolojim bozulmak üzere ama yine de kendimi tutmaya çalışıyorum şükür diyorum buna da şükür
Kzlar selam,
Kzlar selam,
merhabalar bede çok anne olmak istiyom ama bir türlü tutmuyo 10 aylık evliyim 4 aydır bıraktım korunmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?