canım yaa çoz üzüldüm inan, sağlık olsun gülüm kısmet değilmiş demek bundada var bir hayır bak en azından arkadaşlarımında dediği gibi hamile kalabiliyorsun bunada şükür etmek lazım ben 6 senedir evliyim ama hiç yaşamadım o duyguyu mafoldumbenama ne demişler MEVLAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER ALLAHIM en kısa zamanda sana tekrar nasip etsin busefer 9 ay boyunca göbişinden hiç ayrılmaz inşallahKzlar selam,
BEn bu kürleri uyguladım hamile kaldım demiştim ya :1no2:
Bebişim tutunamadı annesine düşük yaptım senağlamasenağlama
canım hoşgeldin aramızavereliniortak burası çok güzel bir topink burdan ayrılmak istemiyeceksin :1closedeyes:merhabalar bede çok anne olmak istiyom ama bir türlü tutmuyo 10 aylık evliyim 4 aydır bıraktım korunmayı
Canlarım benim çok sağolun
Hepinize teker teker tşk ederim
İyi olucak eminim.
Ama doktor bana korun falan demedi. Adetle beraber gidicek dedi
Genede korunmama gerek varmı:1shok:
merhabalar bede çok anne olmak istiyom ama bir türlü tutmuyo 10 aylık evliyim 4 aydır bıraktım korunmayı
ben geldim yine
size doyum olmuyo
diğer kızlarr nerde
kızlar cevap lütfen bu adaçayı yağı adet keser mi ben bi hata yaptım sanırım adetin üçüncü gecesi ve dördüncü gecesi koydum sonra az bi adet ve sonrası yok bilen yazarsa sevinirim
Kzlar selam,
Kzlar selam,
merhabalar bede çok anne olmak istiyom ama bir türlü tutmuyo 10 aylık evliyim 4 aydır bıraktım korunmayı
kızlar cevap lütfen bu adaçayı yağı adet keser mi ben bi hata yaptım sanırım adetin üçüncü gecesi ve dördüncü gecesi koydum sonra az bi adet ve sonrası yok bilen yazarsa sevinirim
Canlarım benim çok sağolun
Hepinize teker teker tşk ederim
İyi olucak eminim.
Ama doktor bana korun falan demedi. Adetle beraber gidicek dedi
Genede korunmama gerek varmı:1shok:
iyi akşamlar herkese arnavut güzeli geçmiş olsun inş. kısa zamanda hamile kalırsın cosmopoli sanada geçmiş olsun ben de düşük yapmıştım iki ay korunma vermişti dr.hamile kalmakta sorun yaşamıyorsun en azından bunu öğrenmiş oldun senin için bu büyük bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?