Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canlarım benim çok sağolun
Hepinize teker teker tşk ederim
ıyi olucak eminim.
Ama doktor bana korun falan demedi. Adetle beraber gidicek dedi
Genede korunmama gerek varmı:1shok:

Kzlar selam,
BEn bu kürleri uyguladım hamile kaldım demiştim ya :1no2:
Bebişim tutunamadı annesine düşük yaptım senağlamasenağlama
canım yaa çoz üzüldüm inan, sağlık olsun gülüm kısmet değilmiş demek bundada var bir hayır bak en azından arkadaşlarımında dediği gibi hamile kalabiliyorsun bunada şükür etmek lazım ben 6 senedir evliyim ama hiç yaşamadım o duyguyu mafoldumbenama ne demişler MEVLAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER ALLAHIM en kısa zamanda sana tekrar nasip etsin busefer 9 ay boyunca göbişinden hiç ayrılmaz inşallah
merhabalar bede çok anne olmak istiyom ama bir türlü tutmuyo 10 aylık evliyim 4 aydır bıraktım korunmayı
canım hoşgeldin aramızavereliniortak burası çok güzel bir topink burdan ayrılmak istemiyeceksin :1closedeyes:
canım sen daha yeni evlisin şimdiden takıntı haline getirme sakın daha balayı aylarındasınız kaydirigubbakcemile kendini beynini rahat bırak çocuk düşüncesini hiç aklına getirme tamammı tatlımŞeniz

SELAM KIZLAR...BEN İĞNLERİME BASLADIM..MENOGON 75LİK GÜNDE 1TANE 10GÜN VURULCAM AMA DOKTOR GREK DUYMAZSA KESECEK İĞNELERİMİ İNAŞALLAAH SONUC ALIRIM SSKDA YOK BİRSÜRÜ MASRAF ETTİK BU KRİZDE...İNŞ BOSA GİTMEZ...KIZLAR PROSPEKTÜSTE NELER YAZIYOR NELER YAN ETKİLERDE ÖDÜM KOPUO:1ninca:
Hafif over hiperstimülasyonun klinik belirtileri gastrointestinal problemler (ağrı, bulantı, diyare), göğüslerde ağrı ile overlerde ve over kistlerinde bir miktar büyümedir. Nadir olarak hayatı tehdit eden over hiperstimülasyon sendromu olur. Bu durum çatlama olasılığı yüksek büyük over kistleri, assit, sıklıkla hidrotoraks ve nadiren de tromboembolik olaylar ile karakterizedir. BAKIN NELER YAZIYOR...KORKUYORUM KIZLAR YAA BİŞE OLMASIN DAMAR TIKANMASI YAPIYORMUS KAN PIHTILAŞMASIYLA TEDAVİME ADAPTE OLAMAMDM YARDIMCI OLUN LÜTFEN..KORKUYORUM DR BİŞE OLSA VERMEZDİ DİME SONUCTA 4AYDIR ONA GİDİYORUM BEN...BÜNYEMİ BİLİYOR ARTIK..KARIN İÇİ KANAMA YAPIYORMUS BİRDE ONU BULAMADIM AMA BEN OKUDUM PROSPEKTÜSÜ BİRDE Bİ ARKADASIM TÜPBEBEK YAPTIRDI ODA İĞNE VURULDU TÜPBEBEK ÖNCESİ AMA İĞNLER AYNI DEĞİL.DOKTORU İĞNENİN 4.SÜNDE CAGIRMIŞ ONU VE 2GÜNDE BİR HORMON TAHLİLİ İSTEMİŞ BENİ İĞNEMİN 5.GÜNÜ CAGIRDI...VE EN SON HORMON TAHLİLİNİ BEN 1AY ÖNCE YAPTIRDIM BU İLAÇ LH VE FSH HORMONU TASIYORMUŞ YAA YARDIM EDİN KIZLAR HİÇ BİLGİNİZ YOKMU..KORKUYORUM HAMİLE KALAN COK KİŞİ VARMIŞ AMA....ACABA SONUC ALIRMIYIZ..İNŞ ALLAHIMMM GÖRÜYORSUN RABBİM YARDIMIZ OLSUN...:Saruboceq::Saruboceq:KIZLAR O ARKADSIN TEDAVİSİ FARKLI BENMKİ FAKLI DİME BENİM DOKTORUM PROF.BİDE ADAM BİLİR DİME OFFF KAFAM COK KARISTI..:1no2::1no2:

İyi olucak eminim.

canııım benim halam da düşük yaptıı ona doktoru mutlaka en azından 1 ay korunun,çünküü rahim kendini toparlarmış,dinlenmesi gerekiyomuuş..o yüzden siz bence bir ay korunmaya çalışıın.ama sen bilirsiiinn..

merhabalar bede çok anne olmak istiyom ama bir türlü tutmuyo 10 aylık evliyim 4 aydır bıraktım korunmayı

size doyum olmuyo

diğer kızlarr nerde

vereliniortakhoşgeldiiiiiin sevalemreeee:teytey: canııım inşalah ayağın uğurlu gelirsiiin.topiğe gireeeen hamile çıkıyoo ona göree hazırmısıııııın baaaaak:teytey:..
hiiç kafana takmaaa seen varya daha 0 kilometresiiin,sen hemen polenee bala taçına hattaa duru arkadaşımızın yaptığı çörek otunuda ilave et sabahları aç karnınaa bir reçel kaşığı yee tatlıım..(tarçın hariç)tabii onu sonradan ya sıcak suyla balı karıştırıp iç,yadaa sakızın içine bir tutaam dök çiğnee..HADİ BAKALIIM HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUUUN:sm_cool: DİLERİİM EN KISA EN KISA ZAMANDAAA SENİNDE İSMİNİ LİSTEDE GÖRÜRÜÜÜÜZ.
yeterki pozitiiif ol yeterkii inaaaaan..:1hug:ne derdin varsa bizimle paylaaaş.sağolsun arkadaşlarıım sende kötü enerji diye bişey bırakmazlaaaar.hüüüüüüüüüp diye çekerler vallaaa sen hiç canını sıkmaaa bize bırak kendiniiiizemuszemuskaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar herkese arnavut güzeli geçmiş olsun inş. kısa zamanda hamile kalırsın cosmopoli sanada geçmiş olsun ben de düşük yapmıştım iki ay korunma vermişti dr.hamile kalmakta sorun yaşamıyorsun en azından bunu öğrenmiş oldun senin için bu büyük bir umut

kızlar cevap lütfen bu adaçayı yağı adet keser mi ben bi hata yaptım sanırım adetin üçüncü gecesi ve dördüncü gecesi koydum sonra az bi adet ve sonrası yok bilen yazarsa sevinirim

canım onu arnavutumuz cok iib bilir ama zannadersem o adet bitince yapılıor diye hatrlıorum aynlş bilgi vermiim ama bişe olmaz canım bidaha yapmazsn öle..arnavut aydınlatr seni cnm üzülme okadar bişey olmazz:1hug:

kızlar cevap lütfen bu adaçayı yağı adet keser mi ben bi hata yaptım sanırım adetin üçüncü gecesi ve dördüncü gecesi koydum sonra az bi adet ve sonrası yok bilen yazarsa sevinirim

gülaycım adetin 5.günü başlıyorsun...3günü başlamasaydın keske..
adeti kesmedi bende ama bünyeden bünyeye değişir.

Kzlar selam,

...canım ya çok geçmiş olsun..çok üzüldümm
ama sen şanslısın hamile kalabiliyorsun o çift çizgiyi görebildin ..

Kzlar selam,

canim gecmis olsun. bak hamile kalabildigini gördün en azindan. bence hemen dr a danismalisin, düsük yapanlara duruma göre birkac ay korunmalarini öneriyorlar, rahimin kendini toparlamasi icin. insallah yine müjdeli haberlerini aliriz. kendine dikkat et

canim hosgeldin. sen daha yenisin. hemen olumsuz düsünme. 4 ay ne kiii. sen daha yeni oldugun icin stres yapmazsan hemen olur.

düsündüm ki ilk aylarda hemen hamile kalanlar bunu düsünmüyorlar, ilk gece heyecani, yeni evlilik derken bunu düsünmeyince hemen hamile kaliyorlar. keske bizde stressiz olabilsek. güzel haberlerini almak dilegiyle

canim normalde kesmez, hatta erken kullankissin artirir bile belki diye düsünüyorum. insallah bir terslik yoktur. bende agrimi kessin diye bir defa adetin ilk günü koydum birsey olmadi :uhm:

İyi olucak eminim.

cosmocum yeni giridm üzüldüm bebişine ama inşallh en yakın zmanda tekrar anne adayı olursun cnm bbenimm nolur üzüüüüüülllllllllmee......................a.s.

canıım beniim çok teşekürederiiim amiiin inşallaaaah dediğin gibi olsun herşeeey:1hug:..

evet bende öyle biliyorum en az 1-2 ay korunması gereek ammaa işte tam tecrübem yok o yüzden kafasını karıştırmak istemediim.kenid biliiir..evet ne mutlu ona hamile kalabiliyo en azından ben onu bile beceremiyoruummafoldumben

yok tatlım yağla bir ilgisi yok..tamamen bünyeye bağlı denk gelmiştiiirr..ama bidahaki sefere adetin 5.günü yapmaya çalış..geçmiş olsuun tekraar..yerimseniben

kısçeleriim günaydııııın:) nasılsınııız bu sabaaah.umarım hepiniiz sağlıklı,mutlusunuuuz,güzel haberlerle dönün inşallaaaaah.tatilin keyfini çıkarııın..öpüyorum herbiriniziiii.sağlıcakla kalıın..

arkadaşlar herkese selammmm

biliyonuzmu bugun arnavutgüzelinin mekanını bastım:)))) pazartesi gelicemi söledim ama eşim kanıma girdi hadi senin arkadaşa süpriz yapalım dedi...
gittim karşımda züppper bi hatun sanki podyumdan inip gelmiş...yüreginin güzelliği yüzüne vurmuş.Eşiylede pek yakışmışlar Allah hep mutlu etsin onları birde bebişle mutluluklarını taçlandırsın inşallah...çooook mutlu oldummmm yaa
iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…