D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.601
Kzlar selam,
BEn bu kürleri uyguladım hamile kaldım demiştim ya :1no2:
Bebişim tutunamadı annesine düşük yaptım senağlamasenağlama
arkadaşlar herkese selammmm
biliyonuzmu bugun arnavutgüzelinin mekanını bastım:)))) pazartesi gelicemi söledim ama eşim kanıma girdi hadi senin arkadaşa süpriz yapalım dedi...
gittim karşımda züppper bi hatun sanki podyumdan inip gelmiş...yüreginin güzelliği yüzüne vurmuş.Eşiylede pek yakışmışlar Allah hep mutlu etsin onları birde bebişle mutluluklarını taçlandırsın inşallah...çooook mutlu oldummmm yaa
iyi geceler herkese
Günaydııınn hepinizeeeee a.s.a.s.
günaydın durum
Dr gittin mi yegenim nasılmış merak ettim ya?
duru anlatsana canım ne dedi dr
canım artık içini ferah tut içi boşmu diye de sakın düşünme ,haftayada kalp atışlarını duyacaksın miniğinin ALLAHIN İZİNİ İLE BEBEĞİN ÇOK SAĞLIKLI OLACAK İÇİME DOĞDU NUT TOPU GİBİDE BİR OĞLUN OLACAKgünaydın tatlıımmm Şeniz gittim cumartesi günü büyümüş dedi haftaya cumartesi gel kalp atışını duymamız gerek dedi bende soruyorum içi boş olabilirmi diye biraz daha beklememiz gerek dedi
oooo arnavutgüzelim çok güzeldir valla manken gibi boyu posu var hamilelik ona çok yakışacak valla :CüvCüv:bende onu resimlerinde gördüm eşiylede çok yakışıoyorlar ALLAH IM BİRDE TONTİŞ BİR BEBEKTE VARDİMİ KUCAKLARINAÇOK GÜZEL BİR ÇEKİRDEK AİLE OLURLAR
canım artık içini ferah tut içi boşmu diye de sakın düşünme ,haftayada kalp atışlarını duyacaksın miniğinin ALLAHIN İZİNİ İLE BEBEĞİN ÇOK SAĞLIKLI OLACAK İÇİME DOĞDU NUT TOPU GİBİDE BİR OĞLUN OLACAK
kedersizim sana şöyle söyliyim......
Kız nikini bilmişte koymuş Arnavutların en güzeli MAŞALLLAH
günaydın tatlıımmm Şeniz gittim cumartesi günü büyümüş dedi haftaya cumartesi gel kalp atışını duymamız gerek dedi bende soruyorum içi boş olabilirmi diye biraz daha beklememiz gerek dedi
oooo Durum süpeer ya büyüyo demek oğlumuz
sen hiç aklına kötü şeyler getirme içindeki bebişin keyfini çıkar...haftaya da pıt pıt kalp atışınıda duycaz hayırlısıyla
a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.skedersizim sana şöyle söyliyim......
Kız nikini bilmişte koymuş Arnavutların en güzeli MAŞALLLAH
merhaba canlarım
bi süredir işlerim yoğun olduğundan size sırnaşamadım,takip de edemedim fazla
durualyacım,inşallah herşey yolunda gider,ki benim içime öyle doğuyo ve içime doğan hep çıkmıştır
arnavutçum çok sevindim senin de iyi olmana,allah bir daha böyle stresler vermesin hiçbirimize inşallah.. kocaman öpüyorum seni
şimdi gelelim benim sorularıma..ben en sonunda farlutalle muradıma erdim..2.gün bal-tarçın-çörekotuna başladım.bunu toplam 10 gün mü yicez,yani 12.güne kadar?ayrıca polen+bal da yiyorum.bunun etkisi mi bilinmez ya da uzun zamandır olmadığımdan olabilir acaip yoğun geliyor..
elma yağını da ne zaman başlayığ ne zaman bitiriyoduk unuttum benÇok üzgünüm çoook
ama yine de seviyom siziiiiiikaydirigubbakcemile3
hayddaaaa bazı topiklerde 2.günden 12.güne gibi bişi diyodu bal-tarçın için ondan karıştı kafam-tatlicadiarzu-canım benim bildiğim kadarıyla bal +çörektu+tarçın bu kürün belirli bir günü yok sanırım 3 ay kullamılması lazımmış arnavutumuz öyle diyor sen daha yeni başlamışsın canım yemeye devam et elmayağınıda adetini 5. günü uyguluyorsun 5 gün boyunca akşam koy sabah çıkarkaydirigubbakcemile3
bizde seni sefiyoz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?