Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese günaydınlarrr zemuszemus yeni bir günde yeni bi umutla yolumuza devam ediyoruz.Umudumuzu bitirmeden dualarımız eşliğinde bebeişlerimiz gelecek inşallah delikafaduldendelikafadulden

inşallah canım burda herkes öyle diyor 7 seneden sonra oluyormuş , bilmem geyiklerin 40 mı ne gelmiş üstüme :1ninca:analmıyorum ama inşallah öyledir 7. senemde gelsin artık kuzum

canım benim selimina Düğün bayram yapıyo ya

şimdi nerelerde kim bilir belki şu laf söyleyen kacılara haber vermeye gitmiştir.Çatlasınlar patlasınlar

Bencede gitsin gitsin oda onları rencide etsin o gıcık insanlarıı pişman etsin söylediklerine... klava:

canım benim selimina Düğün bayram yapıyo ya

şimdi nerelerde kim bilir belki şu laf söyleyen kacılara haber vermeye gitmiştir.Çatlasınlar patlasınlar
ahh ahhh bende bir hamile kalsam şu eltim g.t olsa kaydirigubbakcemile3 elitimin düşüncesi benim kötü olduğum için ALLAH bana çocuk vermiyormuş beni cezalandırıyormuş mafoldumben

Herkese günaydınlarrr zemuszemus yeni bir günde yeni bi umutla yolumuza devam ediyoruz.Umudumuzu bitirmeden dualarımız eşliğinde bebeişlerimiz gelecek inşallah delikafaduldendelikafadulden
günaydın canım

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım burda herkes öyle diyor 7 seneden sonra oluyormuş , bilmem geyiklerin 40 mı ne gelmiş üstüme :1ninca:analmıyorum ama inşallah öyledir 7. senemde gelsin artık kuzum

oy yerim kuzum ben seni ya gelcek bu kes de yaramazlıklarından bıkcaz hemde çifter çifter gelcek

alt komşumun 9 aylık kızı:ecrin_bebek: var arasıra annesi bırakıyo iyi hoş 1-2-3 saat oynuyoruzzemuszemus yaramazlık yapmaya başlıyo yok sebepsiz ağlıyosenağlamasenağlama işte ozaman sıkılıyorum..
ozamanda diyorum ki acaba benim bebiş yapmam için daha zaman gelmedimi.bu arada 2 yıl sonra 30 olacağım:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ahh ahhh bende bir hamile kalsam şu eltim g.t olsa kaydirigubbakcemile3 elitimin düşüncesi benim kötü olduğum için ALLAH bana çocuk vermiyormuş beni cezalandırıyormuş mafoldumben

ay inanmıyorum ya bakma sen böle aptallara ...kendisi melek mi acaba?yada yaradanım tarafından haşa haber mi alıyo .Ay bak çok kızdım şimdi .Neler yazmak istiyom ama yazamıyom işte..............................................................................
Sanırım eltinin çocuğu var ama veren allah almasınıda bilir

bende senin gibiyim çocuk severim ama uslu durunca sevimlilik yapınca alıp alıp sıkıyorum oralarını buralarını delikafaduldenısırmamak için zor tutuyorum kendimi ama ağladıkları zaman kaka yaptıkları zaman hiç bakmıyorum bile şakkıdı

onun aptallıklarını buraya yazdım bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/274913-eltiler-kotu-eltimisiniz-8.html

ooo eltinin şimdi benim elime verselerrr nasıl evire çevire kafasını duvara vura vura bayıltırım biliyomusunn ya allah onun çocuğunu ona ceza olarak gönderdiysee belki ömür boyu üzüntü yaşayacak çocuğu yüzündenn ...... rabbim sana bebeklerin en güzelinii en iyi huylusunuuu nasip edecek inşallahhhh ömrünce gurur duyacaksın onunlaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öbür dünyada ALLAHA nasıl hesap verecek bilmiyorum:sm_confused:

öbür dünyada ALLAHA nasıl hesap verecek bilmiyorum:sm_confused:

diğer topikte yazdıklarını okudumm gerçekten çok zor aynı apartmanda oturuyormuşsunuz ama sen şanslı olansın maaile yaşamıyorsunuz canı gönülden diliyorummm en kısa sürede eşinin aklıda başına gelsin vee artık keçi boynuzumu doktormu herneyse seninle birlikte çabalamasııı vee misss kokulu bebeğine kavuşman eltinin elinde çocuk görünce ne yüreğinin nede yüzünün üzülmemesii çok dua edicem sana çokkkkk :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım nurcancım, kımsenın sÖyledıklerını kulaĞına takmaallah en ıyısını bılır en gÜzelını sanada en gÜzelını bızede engÜzelını versın, senı ÖmÜr boyu gurulandıracak ÇoÇuk nasıp etsın.... ıÇını ferah tut allaha tevekkÜl et, yırtınsakta, saÇımızı baŞımızı parÇalasakta yÜce rabbım ol demeden hıÇ bır Şey olmuyor, o yoktan var edıyor herŞeyı, bıze yoktan gÖndersın bebeklerımızı, o gÜzel hazınesınden engÜzellerını bızım ıÇın seÇsın ve emantını emanet etsın kollarımıza... ÖpÜyorum senı......
Evet arzu hn. Sızden haber beklıyoruz..............

canım benim allah senden razı olsun senağlama allahım senin gönlüne göre versin
o eltimin cahhliği işte halbuki bir bilse ALLAH sevdiği kullarını sınadığını anlamıyor işte onun düşüncesi hep öyle birinin başına bişey gelsin olur tabi diyor o kadar garezki ondan ALLAH böyle getiriyor başına akılsız benim eltim akılsız

ne eltiymiş ya allah düşmanım başına vermesin
inan kendimden önce sizlerin özellikle 1.sıraya Nurcanımı koyuyorum kızlaar darılmayın ha
ınşallah tez zamanda hamile kalırsın memleket havası iyi gelir ordan karnı dolu gelirsin inşallah ..
bu salak eltinide hiç takma kafana herşeyi bi kenara at memleket sana uğurlu gelecek buna inan

teşekkür ederim canım
uzun zaman atamadım üstümden antidepresan ilaçlar kullandım sesi kulağımdan çıkmıyordu şimdi iyiyim ama onun suratını gördüğüm zaman tekrar hatırlıyorum ALLAHA havale ediyorum onu başkada bişey demiyorum

canım benimmmmmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bişey diyemiyorum arkadaşlar kapatalım artık bu konuyumafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ALLAH bildiği gibi yapsın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…