E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.781
7.yılın şerefine gelecek bak senin bebiş..
annem çok beklesinki çok sevsin diye nazlıyo ya ama 7.yıl sana ugur getirecek bak görürsün naasılsa bu topikde sıraya girdik her ay birimiz hamile çıkıyo sadece biz umudumuz tüketmeden bekleyelim.
canım benim selimina Düğün bayram yapıyo ya
şimdi nerelerde kim bilir belki şu laf söyleyen kacılara haber vermeye gitmiştir.Çatlasınlar patlasınlar
ahh ahhh bende bir hamile kalsam şu eltim g.t olsa kaydirigubbakcemile3 elitimin düşüncesi benim kötü olduğum için ALLAH bana çocuk vermiyormuş beni cezalandırıyormuş mafoldumbencanım benim selimina Düğün bayram yapıyo ya
şimdi nerelerde kim bilir belki şu laf söyleyen kacılara haber vermeye gitmiştir.Çatlasınlar patlasınlar
günaydın canımHerkese günaydınlarrr zemuszemus yeni bir günde yeni bi umutla yolumuza devam ediyoruz.Umudumuzu bitirmeden dualarımız eşliğinde bebeişlerimiz gelecek inşallah delikafaduldendelikafadulden
inşallah canım burda herkes öyle diyor 7 seneden sonra oluyormuş , bilmem geyiklerin 40 mı ne gelmiş üstüme :1ninca:analmıyorum ama inşallah öyledir 7. senemde gelsin artık kuzum
ahh ahhh bende bir hamile kalsam şu eltim g.t olsa kaydirigubbakcemile3 elitimin düşüncesi benim kötü olduğum için ALLAH bana çocuk vermiyormuş beni cezalandırıyormuş mafoldumben
bende senin gibiyim çocuk severim ama uslu durunca sevimlilik yapınca alıp alıp sıkıyorum oralarını buralarını delikafaduldenısırmamak için zor tutuyorum kendimi ama ağladıkları zaman kaka yaptıkları zaman hiç bakmıyorum bile şakkıdıoy yerim kuzum ben seni ya gelcek bu kes de yaramazlıklarından bıkcaz hemde çifter çifter gelcek
alt komşumun 9 aylık kızı:ecrin_bebek: var arasıra annesi bırakıyo iyi hoş 1-2-3 saat oynuyoruzzemuszemus yaramazlık yapmaya başlıyo yok sebepsiz ağlıyosenağlamasenağlama işte ozaman sıkılıyorum..
ozamanda diyorum ki acaba benim bebiş yapmam için daha zaman gelmedimi.bu arada 2 yıl sonra 30 olacağım:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
onun aptallıklarını buraya yazdım bak istersenay inanmıyorum ya bakma sen böle aptallara ...kendisi melek mi acaba?yada yaradanım tarafından haşa haber mi alıyo .Ay bak çok kızdım şimdi .Neler yazmak istiyom ama yazamıyom işte..............................................................................
Sanırım eltinin çocuğu var ama veren allah almasınıda bilir
ahh ahhh bende bir hamile kalsam şu eltim g.t olsa kaydirigubbakcemile3 elitimin düşüncesi benim kötü olduğum için ALLAH bana çocuk vermiyormuş beni cezalandırıyormuş mafoldumben
öbür dünyada ALLAHA nasıl hesap verecek bilmiyorum:sm_confused:ooo eltinin şimdi benim elime verselerrr nasıl evire çevire kafasını duvara vura vura bayıltırım biliyomusunn ya allah onun çocuğunu ona ceza olarak gönderdiysee belki ömür boyu üzüntü yaşayacak çocuğu yüzündenn ...... rabbim sana bebeklerin en güzelinii en iyi huylusunuuu nasip edecek inşallahhhh ömrünce gurur duyacaksın onunlaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
öbür dünyada ALLAHA nasıl hesap verecek bilmiyorum:sm_confused:
diğer topikte yazdıklarını okudumm gerçekten çok zor aynı apartmanda oturuyormuşsunuz ama sen şanslı olansın maaile yaşamıyorsunuz canı gönülden diliyorummm en kısa sürede eşinin aklıda başına gelsin vee artık keçi boynuzumu doktormu herneyse seninle birlikte çabalamasııı vee misss kokulu bebeğine kavuşman eltinin elinde çocuk görünce ne yüreğinin nede yüzünün üzülmemesii çok dua edicem sana çokkkkk :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım nurcancım, kİmsenİn sÖyledİklerİnİ kulaĞına takmaallah en İyİsİnİ bİlİr en gÜzelİnİ sanada en gÜzelİnİ bİzede engÜzelİnİ versİn, senİ ÖmÜr boyu gurulandıracak ÇoÇuk nasİp etsİn.... İÇİnİ ferah tut allaha tevekkÜl et, yırtınsakta, saÇımızı baŞımızı parÇalasakta yÜce rabbİm ol demeden hİÇ bİr Şey olmuyor, o yoktan var edİyor herŞeyİ, bİze yoktan gÖndersİn bebeklerİmİzİ, o gÜzel hazİnesİnden engÜzellerİnİ bİzİm İÇİn seÇsİn ve emantİnİ emanet etsİn kollarımıza... ÖpÜyorum senİ......
Evet arzu hn. Sİzden haber beklİyoruz..............
canım benimmmmmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbenne eltiymiş ya allah düşmanım başına vermesin
inan kendimden önce sizlerin özellikle 1.sıraya Nurcanımı koyuyorum kızlaar darılmayın ha
İnşallah tez zamanda hamile kalırsın memleket havası iyi gelir ordan karnı dolu gelirsin inşallah ..
bu salak eltinide hiç takma kafana herşeyi bi kenara at memleket sana uğurlu gelecek buna inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?