Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
h.b iyiyim canım sen nasılsın
eltinin yaptıklarına bakıyodum benim eltim yok hep olsun isterdim artık istemiyorum daha tam okuyamadım ama okuduğum kadarıyla onun yaptığı terbiyesizlik böyle konuşanlara allah akıl fikir versin nedenir başkaki desende böyleleri anlamaz
allahım sana öyle güzel evlat verecekki inş rabbim sen üzülme canım benim bak selimina hamile kalmış dün okudum öyle duygulandımki hem ağladım hemde yazdım çünki benim oğlumda tam hasta olduğumda gelmişti nasıl bir duygudur ii bilirim allahım hiç kimseyi çok üzmeden versin meleklerini inş

amin canım saol rabbim kiseyi evlatsız bırakmasın ALLAHIM en kısa zamanda sanada 2. meleğini gönderir

amin canım saol rabbim kiseyi evlatsız bırakmasın ALLAHIM en kısa zamanda sanada 2. meleğini gönderir

amin canım inş
allahım seninde meleğini en kısa zamanda gönderiri inş rabbim
ben bugün dr gitcem rahim filmi için randevu alacam korkuyorum ama keşke önceden çekselerdi diyorum belkide tüplerde bir problem var hayırlısı artık

korkma canım kendini fazla kasma kasarsan benim gibi acı hisedersin:) rahat bırak kendi çektirmeden 1 saat önce ağrı kesici almayı unutma inşallah bir sorun yoktur

kedersiz seni çok iyi anlıyorum canım
benim oğlum olmadan önce görümcemin kayınvalıdesi görümümün bebeğini alıyodum bana sen tutmayı bilmezsin senin çocuğun yok demişti bende yeğenimi ben büyüttüm korkma bilirim tutmayı dedim ama o elimden aldı çocuğu nasıl üzüldüm ona keyif aldırmamak için belli etmedim ama onlar gidince çok ağladım hiç unutmam ama inan allaha haval edince acısı çıkıyo allahım acele etmiyo ama cezasınıda veri,yo allah kimsye evlatlarından vermesin rabbim verirse kendilerine gelsin çocukların hiç suçu yok
biliyomun o bana öyle dediğindede ben hamileymişim allahım ne güzel adaleti var kimseyi çok üzmez rabbim canım benim güzel arkadaşım inş sende hemen hamile kalırsın

korkma canım kendini fazla kasma kasarsan benim gibi acı hisedersin:) rahat bırak kendi çektirmeden 1 saat önce ağrı kesici almayı unutma inşallah bir sorun yoktur

evet canım dr umda dedi 1 saat önceden ağrı kesici alırsın 2 tane dedi ben ona şöyle söylicem bana ağrı kesici iğne yapın dicem çünki sitres şimdiden başladı benim sinir kalbime vuruyodu geçtiydi yeniden başladı sanırım çok sitres yaptım inş canım sorun olmaz bakalım ne zamana gün verecek adetin 10 günü demişti bugün 4 günü allah hepimizin yardımcısı olsun

düşüncesiz insanlar çok, bence bilerek yapıyorlar bu tür insanlar. ALLAHtan korkuları yok çünkü ALLAH onları cehennemin dibine soksun kötükedihüso

okadar sstres yapmana gerek yok canım çok zor bir işlem değil 5 dk sürüyor rahat ol

okadar sstres yapmana gerek yok canım çok zor bir işlem değil 5 dk sürüyor rahat ol

canım çok sağol herkes senin gibi dese korkutuyolar insanı zorsa bile zor demeseler ne var sanki işte korkutacaklarya insanı.klava:

kızlar ben bi gidiyorum bi geliyorum işteyim çünkü, SEVıMSU geçmiş olsun canım, inşallah iyi çıkacak filmin, buhara falan da otursaydın rahim için iyi geliyormuş adetin 4. günü başlıyorsun damarlar açıkken daha faydalı oluyormuş. buharda şöyle canım: yarım kilo süt, yarım çay bardağı zeyinyağ, bir tutam saplarıyla birlikte maydonoz kaynasın 5 dakika sonra belini büyük bir çarşafla sarıp üzerine otur (altın çıplak olacak yani anladın sen ) öpüyorum sizleri ben buralardayım... Muhasebeci olduğum için bir işe bir size bakıyorum, Rabbim banada hepimize birer tane versin..............

canım çok sağol
ben süt buharını maydonozla birlikde yaptım geçen ay yağı bilmiyodum bu ayd ona başlarım ama kaynar insanın adetini çoğaltmazmı benim adetm 7 gün sürüyor

canım çok sağol
ben süt buharını maydonozla birlikde yaptım geçen ay yağı bilmiyodum bu ayd ona başlarım ama kaynar insanın adetini çoğaltmazmı benim adetm 7 gün sürüyor

canım ozaman hangi gün azalıyorsa akıntın 5. 6. gün o zaman başlarsın. inşallah iyi gelir vitamin takviyeni de unutma ben 3 aydır folic plus içiyorum yakında polen bal çörek otu ve tarçın karşımına da başlıyacağım tatlı bebeklerimiz olur inşallah

canım çok sağol inş allah hepimizin gönlüne göre versin

öğlen yemeği yiyiyoruz
kızlar
görüşürüz....... yemekten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…