Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ArnavutGüzeli, cananisa, latsibel, nazanım, Sevimsu, _arzu_ kızlar ne yapıyosunuz hiç konuşan yok ben haziran ünde başlayacağım çalışmalara başlıyacağız. sizde durumlarlar nelerdir.

günaydıın kızlaaaar nasılsınıııız??isimler ortaya çıkmıışkaydirigubbakcemile3 ay ne güldüüüümm...benimkini bari söylemeyiiin :dilcikar:

KedersiiiiiZiiimm yerim laa ben o eltiniiicokacimcoook..aaaahh şu eltiler yokmuuuu..kıskançlar fesatlar GOMPLEKSLİLEEERR:mymeka:..sen onu ne kafana takıyosun kiii ,kimki oo önemli birimide önemseyip alıyosuun.HIH ÜZÜLMEYE DEĞER BİRİMİİ:mymeka:.
baK benim eltimi size anlatsam varyaaa ooofff anaam gider eltinizi boynuna sarılırsınızz ne iyi kadınmışsın meğer beterin beteri vaaaar..iyiki kötüler vaar bizim günahlarımızı kim alıcaak..:dilcikar: siz siz oluun sakın üzüldüğünüzü belli etmeyiin sakııın umursamaz tavırda takılııın ORTADAN ÇATLAAR YA ÇATLAAAAR..AMA KURBAN OLDUĞUM RABBİİİM BENİ ÖYLE KORUYOKİİİİ SİZDE RABBİNİZE DUACI OLUN BIRAKIN HERŞEYİ ONAA..ALLAHIN PARMAĞI YOKKİ GÖZÜNE SOKSUUN ONUDA HİÇ UMMADIĞI BİR ANDAAA vuracaktııır..SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN ALLAH UNUTMAAAZ ÇIKARIR ONUN ACISINII ..
...

rabbim sana HAYIRLIIII EVLAT VERSİİN ,en önemlisi ooo inan..ilerde evlatların büyüyüp okul okuduklarında,evlendiklerindee sen gurur duuuy inşallaah..çocuklarını parmakla göstersinleerrr..o duygu sana rabbim yaşatıcaaak gör bak beni hatırlarsın bir güün.:1hug:

ArnavutGüzeli, cananisa, latsibel, nazanım, Sevimsu, _arzu_ kızlar ne yapıyosunuz hiç konuşan yok ben haziran ünde başlayacağım çalışmalara başlıyacağız. sizde durumlarlar nelerdir.

canıııım iyiim bendee sağool..antalya sıcağındaaa boğuluyoruuzz.ve been marketteyim denize giremedim düşüün..sezonu herzaman mart ayında açan ben bu sefer en son ben giricem galibaa:1no2:..
Bende polene ,çörek otunu başladım acayip şekilde iştahım açıldıı göbeşim hamile gibi çıktııı,bikini giyemeeem:1no2:kafamçokkarıştı..malesef ..
birde tarçın içiyoruuum koca bir bardaaak affedersiniiiiizz amaaa parmak kadar kalın ilthab döküyoruum,tabi ilaçlarında etkisi vaaar am görmezsem inanamazdıım..resmen parça geliyo içimdeeen çektikçe geliyoo-tatlicadiarzu-..düşünsenizee ben amelyat olmasaymışıım dahaa çok bebek için uğraşıcakmışıııımm.allahtan son andaa laporoskopiden histeroskiye döndüüm avuç avuç iltahblar çıkarmışş doktoruumm.yaa paylaşmak istedim sizinlee yani bişeyim yok demiycekmişsiiiinnn..:çok üzgünüm:

abbaauuwwww kıssss deniz felan deme öyle canım çektiiiiiii:roflol::roflol:
canıııııımmmmm başladınmı polene ye güzelim yeee olsun varsın çıksın göbişin eritir bizi yumurcaklar bak ben kilomu takıyomuyum hiççç -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:roflol:
ohhh temizlensin içinn demekki bebişimiz en kısa zamanda aramızdaaaa:ecrin_bebek::teytey::teytey:

selammmm ben geldim, naber arkadaslar?
yasemin hanimmmm adinda kendin gibi güzel:)

ayyy insallah bizde senye tatile gideriz. malum ekimde denize girilmez donariz valla. ama kizilcahamam daki tesis kisin da cok güzel. havuzu spa merkezi harikaydi gecen sene. ekimde ne olursa olsun gidecem insallah. canim acayip tatil cektiii:)

kızlar nasılsınız, arnavut güzeli tarçını sulandırıpta mı içiyorsun anlatırmısın bitanem, bugün bende polan aldım inşallah iyi gelir sabahları bir çay kaşığı ve bir çay kaşığı bal yiyeceğim değil mi başka birşey eklememe gerek yok öptüm

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
SadeceMeyra, aysefilizkol, gulayyusuf, nazanım

e hani nerdesinizzzz

meyracım burdayız canım, ben sabahtan beri burdayım fakat işler anlarsın ya

arkadaşlar keçiboynuzu pekmezinide aktardan bulabilirmiyiz

bulabirlirsin tabiki ama, kendin için mi eşin için mi? Keçiboynuzunu Dr. İbrahim saraçoğlu keçiboynuzunu bütün olarak alın diyor, ve keçiboynuzu kürü var onuda yazdım sana aşağıda,

Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

bu şekilde kullanırsan daha faydalı olurmuş yineden sen bilirsin, benim eşim tutturdu kabız yapıyor diye ancak 15 gün dayanabildi sonrada yaptırmadı....

keciboynuzu pekmez haline gelmk icin cok kaynatiliyor ve etkisini kaybediyormus kizlar. suyu olmaliymis yani

kimse kalmamış bende gideyim artık yarın görüşürüz. hepinizi öpüyorum

aysefilizkol, cananisa merhabalar ben ilk kez girdim ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu ve soğan suyunun faydasını görenler var mı? bildiğiniz

canıım beniiiim TARÇINI BİR ÇAY KAŞIĞININ YARISINI BAK ÇOK AZ KOOY ONU SICAK SUYLA KARIŞTIR ÇOK AZDA BAAL,ÇÜNKÜ HALİYLE TARÇININ ACILIĞI ÇIKIYO SUYAA.ÖYLE İÇ ILIK ILIK..o çok iyii bana bir mail gelmiştii sibel onu bilir meselaa.okadar faydalıymışki gerçekteeen mundar etmişiz biz onu sütlaçlara dökücez diyeee.kaydirigubbakcemile3..günde bir yada 2 bardak içmeye çalıışş..vucudundak,i damarlara kadaar ilthabı döküyo idrar yollarındakinidee...
birde dün okudum kızlar çok basitt iltahbı olan kisti olan.250 gr brokoliyi 1 litre suya 15 dk haşlayıp içilicekmiş..gerçekten ben dün aldım yarın yapar içeriiim çok faydalıymıışş..
birde poleni bir çay kaşığı değilde bir reçel kaşığı koy çörek otunuda ilave et duru arkadaşımız gibiii..öyle balla karıştır macun kıvamında onu ye sabahları üstünede su iç tıkarsaa...hadi tez haberlerini alalım inşallaaaahhihoyyyt

UZAYLI ZEKıYEEEEEM meyraam nerdesiiin kız seeen:))sesin çıkmıyo senin hiiç bu aralaaaar??taşınma telaşına mı girdiniz kii??

arnavutum canim yok biraz mesgulüm. karnaval-festival tarzi birsey organize etmeye calisiyoruz hafta sonuna ins. onunla ugrasiyorum. ama aklim hepppp sizdeeee. sizi özlüyorum valla. bu arada tasinma olayi ekime kaldi((( canim SIKKIN. hemen dr a gitmeyi planliyordum ama olmadi. hayirlsii dedik bekliyoruz bakalim. hafta sonu gecsin festival bitsin, hep sizinleyim insallah

günaydın akide şekerleriiiimmmm a.s.a.s.a.s.

meyram hayırlısı belli olmaz ekim dersin temmuzda gelirsin takma kafana tatlım benima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…