Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yap anacım yeterkii yap vallaha üzülmiyceeeem vallaha baak söz tamam..yani kalmasandaa önemli değil zaten ara vermiyceğin için direeekt doktora gidiceksiin takibeee...kıyamazda hemşerisine dee oyyyyyyy:1hug:

eşimi aradım bana gelirken test alabilirmisin diyeee bana ne dedi biliyonuzmuuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ya arzuuu allah aşkınaaa eczacıı ne çapkın adam heray birini hamile bırakıyoo bıkmadı test almaya diyecekler dedi yaaa :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: anlaşılan benim adamda bıkmışşş halbukii o kadarda test aldırmamıştım benden başkaları içinddemi alıyo yoksaaa lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

canıııııım annelerin güzeliiiiiiii..ooy oyyy mis kokuluu bebişleriiii mi olucakmııış..kuzum beniiim ne mutlu sanaa.allah bizede yaşatsııın bu güzelliği bu şaşkınlığııı..allah razı olsuuun duaların içiin teşekür ederiiiiizz..hamileleriiin dualarıı kabul oluyoo bu aralaaar sağolasıın..
eşinede tebrikler hayırlı uğurlu olsuuuun..allah şimddeen analı babalı büyütmene nasib olsuuun..sen bu gecede uyyamazsııın süreklii karnını dinlersiiin annesiii.allaha emanet ol kuzum beniiiim.:1hug:

GİDECEZ BAKALIM YARIN İNŞLH EŞİM SAAT 3 E KADAR GELİRİM BELKİ DİO GELİNCE YETİŞİRSEK GİDECEZ 4 E KADAR.OLMASSA CUMARTESİ EŞİM TATİL O ZMAN GİDERİZ.KIZLAR CİZGİLER COK KOYU CIKTI AKSAM İDRARIYLA BİLE.VARDIR DEMİ BEBİŞİM:ecrin_bebek:BİŞE OLMAZ DEMİ.

merhaba arkadaşlar
hamile arkadaşımı kutlarım allah kucağına almayı nasip eder inş. :ecrin_bebek:
allah sizlere de nasip eder inş.. :CüvCüv:

ayy ben senin o güzel sözlerini yerim.benimde içime öle doğuyoki sen hemen hamile kalacam bak gör.inanırmısınız her aksam saat 22:00 da uykum geliyodu bugün hepden kaçtı.sabaha kadar otururum gali.

Ben kaçtım gelebilirsem gene gelecem söz.öpüyorum herbirinizi canlarım benim.

hahahahaaaaa ay şimdi bayılıcaam eşimi zor zaptediyoruum illa okuyacak burda ne yazıyooo:mymeka:,kahkalarım ta nereye duyuluyooo..
doğru kıız adamcaaz haklı tamam hadi beklee sen şu 9 günüüü..bende resimlerine bakıyorum şimdii facedeeen hayran hayraaanopuyorumnanaktan..

sen şu eczacıyı bir sorgula bakalıım ne diiiiiy:jeyyar:

KIZLAR YETER YAAA GÜL GÜL BİR HAL OLDUM VALLA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ye beni yeee çünkü bendeee bebişinii ham yapıcaaaam bi doğsuun kısmetseee. vallaaa diyorumyaa keşke yanında olsaydımda otursaydııık. uykun da gelmeez boşuna uğraşmaaa heycandaan.sabah kalktığındada aceba rüyamıydı diyeceksiiin..
canıım inaşşalah be gülüüm inşallaaah bende hamile kalırımda sizde bana dua etmekteeen kurtulursunuuz.helak oldunuuz,mahçubuuum o konuda ama napiiim..

bana daha vaar 9 gün pehrizim devam ediyoo ama sanırsaaaam bu gece bozulacak gibii benim bey kafayı yedii masaj yapıyo bana ön hazırlık yapıyoo,kahve yapıyoo sanki ben anlamıyoruum bişeey sitediğindeen:1closedeyes::mymeka: of ya ne güzeldii şu tatiiiiiilll..

merhaba arkadaşlar
hamile arkadaşımı kutlarım allah kucağına almayı nasip eder inş. :ecrin_bebek:
allah sizlere de nasip eder inş.. :CüvCüv:

HOŞGELDıN ARAMIZAvereliniortak SEFALAR GETıRDıNbuyrunnnnnnnnn
AMıN CANIM ıNŞALLAH SENDEMı BEBEK HASRETı ÇEKENLERDENSıN YOKSSA

MASAJLARI YAPIYORSA KORK ONDAN BENİMKİDE ÖYLE YAPIYOkaydirigubbakcemile3

HOŞGELDİN ARAMIZAvereliniortak SEFALAR GETİRDİNbuyrunnnnnnnnn
AMİN CANIM İNŞALLAH SENDEMİ BEBEK HASRETİ ÇEKENLERDENSİN YOKSSA
teşekkür ederim hoşbuldum
amin canım benim bi tane var şükür ama ikincisi olmuyor 5 senedir allah isteyen herkese versin ...

ooo o çizgi hayal gibi çıksa bile pozitif seninki kopkoyu çıkmış dediğine göre
valla resmini koyabilseydin keşke bizde baksaydık :)

teşekkür ederim hoşbuldum
amin canım benim bi tane var şükür ama ikincisi olmuyor 5 senedir allah isteyen herkese versin ...
[sıze="2"]allah bağışlasın canım sorun nedirki belki stersten olabilir senin ..çokmu sıkıntı yapıyorsun bişeyleri çokmu takıyorsun kafana[/sıze]

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben eczacıya gidimm bi sorgulayımm ben kocişime bu akşamm bii küseyimm senağlama senağlama senağlama senağlama şaka bir yanaa canım faceten gördüm yorumunuu burdanda teşekkür ederimmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
düşünsenee bide o resimlerdee minnacık bir bebeğin olduğunuuu başımda kırmızı kurdaleee ne güzel olur dimiii mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kısçeleeer ben kaçıyoruum hem belim koptuu hemde karnım kas yaptıı gülmekteen..ben gidiyoruuuum bitiim ben bititiiiiiim.((

sağol
belki streste vardır ama çikolata kisti var dı şimdi yok nasip bekliyoruz belki vardır bi zamanı

kısçeleeer ben kaçıyoruum hem belim koptuu hemde karnım kas yaptıı gülmekteen..ben gidiyoruuuum bitiim ben bititiiiiiim.((
HADİ SANA KOLAY GELSİN kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

sağol
belki streste vardır ama çikolata kisti var dı şimdi yok nasip bekliyoruz belki vardır bi zamanı
[sıze="2"]inşallah en kısa zamanda allahım çocuğuna bir kardeş nasip etsin

benimde nerdeyse 6 sene olacak hiç olmadı bebeğim benim sorun eşimde maalesef
[/sıze]

GÜLE GÜLE GİT AMAA PERHİSİ BOZMAYIN BE CANIMM YA ZARARLI OLURSAA AZ DAHA SÖYLE YARAMAZ KOCANA SIKSIN DİŞİNİİİ NOLURR ÇABALARIN BOŞA GİTMESİNN BOŞUNA VERMEMİŞLERDİR O GÜNÜÜÜ

[sıze="2"]inşallah en kısa zamanda allahım çocuğuna bir kardeş nasip etsin

benimde nerdeyse 6 sene olacak hiç olmadı bebeğim benim sorun eşimde maalesef
[/sıze]

teşekkür ederim inş.
topiği okudukça ümidimi kaybetmiyorum umutla bekliyorum allah sizede yaşatacak bu güzel duyguyu içime doğdu sıra sizde :CüvCüv::Saruboceq:

ve topikteki arkadaşlarda :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:nice 16 , 17 ,18 ,18 ,19 20liste uzayıp gidecek inş. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…