K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.201
AYYY CANIM BENİM İNŞALLAH ALLAH SESİNİ DUYSUN mafoldumbenteşekkür ederim inş.
topiği okudukça ümidimi kaybetmiyorum umutla bekliyorum allah sizede yaşatacak bu güzel duyguyu içime doğdu sıra sizde :CüvCüv::Saruboceq:
ve topikteki arkadaşlarda :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:nice 16 , 17 ,18 ,18 ,19 20liste uzayıp gidecek inş. hihoyyyt
kızlar şimdi aileme haber verecem biraz gec gelebilirim.işte süpriz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı uğurlu olsun denizsizada biz sana demiştik ama test al hamilesin diye oh be hamilelik haberlerinizi alınca birgün bizde işallah diye umutlanıyorum eşini ve seni tebrik ediyoruz kendine dikkat et...
tşk ederim canım benim evt sölemiştiniz ama ben kist olduguna inanıyordum.inşlh dr gittiğimizdede doğrular hamile oldugumu.darısı sizlerin başina cnm benim halen inanamıyorum çok şaşkınım.resmi eklemeyi bilsem eklerdim ama tarif ederseniz ekliyim sizde görün.
offf kızlar ne yaptınız böle ya saat 02:00 ye çeyrek var.ben hala Kadınlar kulubunde yazılarınızı okuyorum.
Arnavutum canım benim giremedim kayınvalidemler geldi. bugun yatılı misafirlerimiz.Aklım sizdeydi ama
eşim yanımda yatıyo yatağımdan yazıyorum sibel artık birak şu laptopu kucagından at yat diyo bana:))) bende ne yazıyo bu sayfalarda okumadan yatarsam gözüme uyku girmez dedim.Benim ki bu arada uykunun en derinlerine indi bende yatayım artık yarın iş var 7:30 da ayakta olmak gerek.
DEnizim canım çok sevindim ya allahım ne güzel bi haber bu sağlıklı bi şekilde al kuzunu inşallah kollarına.
Ne mutlu ya herhafta böle haberler alalım inşallah
öpüyorum canlarım
ayyyyy kızlar ne mutlu haber artık haftada bir hamile haberi alıyozzz denizsisada Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir bebişin olsun :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:arzu alemsin ya gece gece güldürdün beni kaç tane test aldınız bu zamana kadar yaaa ben hamile kalınca kaçmam da bu yazıları okumaktan kafayı tırlatacam hiç pc başından kalkmasam ancak yetişirim o zamanda hamile kalamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?