Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AYYY CANIM BENİM İNŞALLAH ALLAH SESİNİ DUYSUN mafoldumben

arzucum ne oldu son durum alacakmı eŞın testı

amin canım inş vaktimiz var demekki allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin önemli olan o bizide duyacak duyacak :ecrin_bebek::CüvCüv:

iYı GECELER ARKADAŞLAR BEN ÇIKIYORUM EŞıM GELDı BYYYY

bende çıkıyorummmm hepinizeee iyi gecelerrrr ... yarın görüşmek üzereeee

ayyyyy kızlar ne mutlu haber artık haftada bir hamile haberi alıyozzz denizsisada Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir bebişin olsun :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:arzu alemsin ya gece gece güldürdün beni kaç tane test aldınız bu zamana kadar yaaa ben hamile kalınca kaçmam da bu yazıları okumaktan kafayı tırlatacam hiç pc başından kalkmasam ancak yetişirim o zamanda hamile kalamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar naptınız böle ya 400.sayfada kalmıştım.422 gelmişsiniz neyse ben başlayayım okumaya

offf kızlar ne yaptınız böle ya saat 02:00 ye çeyrek var.ben hala Kadınlar kulubunde yazılarınızı okuyorum.
Arnavutum canım benim giremedim kayınvalidemler geldi. bugun yatılı misafirlerimiz.Aklım sizdeydi ama
eşim yanımda yatıyo yatağımdan yazıyorum sibel artık birak şu laptopu kucagından at yat diyo bana:))) bende ne yazıyo bu sayfalarda okumadan yatarsam gözüme uyku girmez dedim.Benim ki bu arada uykunun en derinlerine indi bende yatayım artık yarın iş var 7:30 da ayakta olmak gerek.

DEnizim canım çok sevindim ya allahım ne güzel bi haber bu sağlıklı bi şekilde al kuzunu inşallah kollarına.
Ne mutlu ya herhafta böle haberler alalım inşallah
öpüyorum canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde uykum kaçtı uyuyamıyorum gündüz uyudm herhalde ondan kaçtı uykum gamyoncuiremsu
sibelcim sabah erken uyanacaksı bacumm ne ettin sen bu saate kadar buralarda sen bize bakma:jeyyar:

Nurcanım , yazını sabah kalkınca gördüm en yine pijamalarımla bilgisayar başındayım.
Bağımlı oldum sizlere ya.çok uykum var gözlerim kapanıyo.giyinip bişeyler atıştırıp işe gitmem gerek.

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

Maşallaaaaaaah maşallaaaaaaah

Günaydıınnn kızlaarrrr a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar şimdi aileme haber verecem biraz gec gelebilirim.işte süpriz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hayırlı uğurlu olsun denizsizada biz sana demiştik ama test al hamilesin diye oh be hamilelik haberlerinizi alınca birgün bizde işallah diye umutlanıyorum eşini ve seni tebrik ediyoruz kendine dikkat et...

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 CANLARIMMM GÜNAYDINNNNN ANNE ADAYLARIII GEBİŞLERRR NASILSINI<< BAKALIMM :uhm: fisfisfis BUGÜN GÜNLERİN EN MÜBAREĞİ CUMAA BÜTÜN DUALARINIZIN KABUL OLMASI DİLEĞİ İLE YENİ GÜNE MERHABAA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: BURASI BANA ÖYLE BİR BAĞIMLILIK YAPTIKİ VALLA ÜTÜLER BİRİKTİİ BUGÜN BENİM ÜTÜ VE TEMİZLİK GÜNÜMMM HAFTA SONUNAA MİS GİBİ GİRELİMMM KOCİŞ EVDEYKEN İŞ YAPMIYALIM BOL BOL GEZELİMM HEPİNİZEEE HAYIRLI CUMALARRRRR Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Hayırlı uğurlu olsun denizsizada biz sana demiştik ama test al hamilesin diye oh be hamilelik haberlerinizi alınca birgün bizde işallah diye umutlanıyorum eşini ve seni tebrik ediyoruz kendine dikkat et...

tşk ederim canım benim evt sölemiştiniz ama ben kist olduguna inanıyordum.inşlh dr gittiğimizdede doğrular hamile oldugumu.darısı sizlerin başina cnm benim halen inanamıyorum çok şaşkınım.resmi eklemeyi bilsem eklerdim ama tarif ederseniz ekliyim sizde görün.

işallah canım Allahın izniyle doğrudur hamile olduğun.
valla bende eklemeyi bilmiyorum onu diğer kızlar bilir
kıdemliler tarif ederler yazını okuyunca.

canım benim tşk ederim.darisi sizlerin başina sabah yataktan kalktım hemen sizlere dua ettim.

Günaydın arkadaşlar ,
herkese güzel bir cuma ve iyi hafta sonları diliyorum şimdiden.
Bu mübarek cuma gününde dualarımız kabul olur işallah.
hamile arkadaşlar kendinize dikkat edin ve bize de dua edin.

saol canım benim cok tşk ederim darısı sizlerin başina inşlh.doktarumda olumlu şeyler söyler inşlh da mutluluğum yarım kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…