Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım arzunun yazdığı gibi hamile kalıncaya kadar hangi aşamaları uyguladın bize anlabilirmisin?

resmi yüklemeye caliştim arnavut güzeli gecmiş sayfalarda anlatmiş yazısını buldum yapmaya caliştim ama bakalım olmuşmu?

resmi yüklemeye caliştim arnavut güzeli gecmiş sayfalarda anlatmiş yazısını buldum yapmaya caliştim ama bakalım olmuşmu?

gayettee güzel olmuşşşş dahaa ne olsunnnn mis gibideee kopkoyuuu çizgiler gözüküyorrr :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

denizsizadam canım wallaha çok net çıkmış çizgin bende bu kadar değildi maşallahhh canııımmmmm

arzuuuuummmm bırak işi yawwwww belki hamişsindir ağır bişi kaldırmaaaaa

Canım arzunun yazdığı gibi hamile kalıncaya kadar hangi aşamaları uyguladın bize anlabilirmisin?

tabi canım anlatırım.çünkü bende hamile kalan insanlardan bunları duymayı cok istiyordum.

ben bu temmuzda 2 yıl olacam evleneli.ilk zamanlar eşim istemedi biraz gezelim diye.1.5 yıl oldu ben dedim neden olmuoy acaba cünkü arada kaçiyodu.daha sonra ciddi ciddi kendime dert etttim kıştan beri.dr gittim kist var dediler ilaç verdiler gitti sonra gene oldu.adetlerim gelmemeye başladı.hap yuta hap yuta geliyordu.nasil sıkıldım bilemessin.bana dediler soğan suyu bende dedim onu ben hayatta içmem.annem yalvardı yok dedim içmem nese bigün dayanamadım buraya girdim ibrahim saracoğlunun sitesine girdim yapanlar hep yazmiş hamile kaldık diye.birden gaza geldim yaptım içtim.tabi aynı anda dr ye gittik.klomen vermşti.kistim gitti diyer kontrol de sonra catlatma iğnesi verdi.bu aradada incir kürü yaptım suyunu ictim.folik plus ictim.eşime keci boynuzu yaptım.fındık ,badem falan yedik eşimle birlikte duru arkadaşimiz yiyin demişti.sonrada işte bu an yani nisan 25 den bu güne.ben hep kist dedim, iltihap oluşmuş sanırım dedim akıntılarımdan dolayı ama değilmiş.allahın izni ile doğru yapmişimdır testide dr de olumlu şeyler söyler sormak istediğiniz sorular olursa daha cvb veririm.

arzuuuuummmm bırak işi yawwwww belki hamişsindir ağır bişi kaldırmaaaaa

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey yok canım çok ağır iş yapmıycamm zaten 5 dakika iş yapıp 10 dakika oturuyorum belim ağrıyor bugün mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir sende mekik çekmiştin ama işte olcaksa zaten oluyorda dikkat etmektede yarar var vereliniortak vereliniortak vereliniortak

kızlar size birşey danışıcam biz bu ay doktora gidicez ilk defa sorun varmı yokmu öğrenmek için.
istanbul avrupa yakasında (av.yakasında oturuyorum) özel hastane olacak ama mümkünse ssk anlaşmalı ve makul fiyatlı ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum o kadar çok hastane ve doktor var ki aklım karışıyor.

denizsizada kullanıcısından alıntı
kızlar şimdi aileme haber verecem biraz gec gelebilirim.işte süpriz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebrik ederim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.......... Allah analı bablı büyütsün bi tanemmmmmmmmmmmmmmmmmm :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

amin canım darisi sizlerin başina inşlh.

canlarım günaydın .herkese hayırlı cumalar .

güzel haberler duymak üzere.

Arzucum kendini yorma ..Adet olcam diyenler hamile çıkıyo ona göre dikkat et kendine
ben gelirim sana temizliğe:)))))))))))))))

daha nasıl olsun resmen annecim ben burdayım diyor

ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ÇACUK HASRETİ ÇEKEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE ALLAHIM ....ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…