Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heeeeeee mekik çekmiştiiimmmm -tatlicadiarzu- bak bu bel ağrısı şaşırtmasın benimde hep ağrırdı ama o zaman bir ağrımak bir ağrımak anlamadım yaniii inşallah bebiş vardııırrrrrrrrrrr:ecrin_bebek:

canım ben bilmiyorum ama KK'da doktor tavisyeleri bölümleri var oraya bir bak istersen

kızlar doktor önerisi yapmıyonuzmu bana?
durucum sen hangi doktora gidiyorsun?

durum sen kaç haftalık oldun?

canııımm benimki geç döllenme olduğu için çok küçüktü dolayısı ile doktor adet tarihinden itibaren hesapladığında küçük diyodu yumurtlama gününde hangi gün yaptın diye sordu bende not almadım dedim yumurtlama gününden sayacaktı o yüzden kan tahlili net bilgi veriyor yumurtlama gününden sayarsam herhalde 6 haftalık olmuştur yarın doktora gidecem bakalım hayırlısı

AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
yazıdan alıntı yapıyoruz ya onun yanında MQ var oraya basıp yazıyosun ok

tmm şekerim tşk ettim.

bencede öle benimde öle oluyodu cünkü sağ tarafımın arka tarafı ağriyordu halende agrıyor.bide ben iltihap vardıda ondan bulanıyo içim sanıyordum.çünkü bi kere orası gene agrımişti iltihap varmişmiş.bide idrarım sap sarı olmuştu. camaşirimi hergün değiştiriyorum ama o koku yok mu akıntı geldikce öle oluyo.

HERKESE güNAYDINLAR

SİBELCİM EVET BU ARALAR ERKEN UYANIYORUM SEBEBİNİ BENDE BİLMİYORUM AMA SANIRIM MEMLEKTE GİDECEM DİYE HEYECAN YAPIYORUM delikafadulden

SUSUZYAZ CANIM ÜSTÜSTE ALINTI YAPMAK İSTİYORSAN MESAJLARIN ALTINDA NO YAZAN YERE TIKLIYORSUN EN SON CEVAP YAZACAĞIN MESAJIDA ALINTI YAPIYORSUN BU KADARyerimseniben

DURUCUM NASILSIN CANIM NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK VARMI BİR AĞRIN FALAN CANININ ÇEKTİĞİ BİŞEY VARMI SÖLE HEMEN ARKADAŞLARLA YAPIP GÖNDERELİM:))

ARZUCUM CANIM KENDİNİ YORMADAN YAP İŞLERİNİ HÇ BELLİ OLMAZ BELKİDE HAMİŞSİN KENDİNE DİKKAT ET İNŞALLAH MEYRAMLA BERABER BİZE GÜZEL HABERLER VERİRSİNİZ İNŞALLAH:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:CüvCüv: :CüvCüv:

hmm o zman benim netten hesaplamalarıma göre 5+6 falan ama.catlatma iğnesi oldum ben 36 saat sonra ilişki yani ayın 6sinda falan ilişkiye girmiştik mayısın o tarihten mi hesaplamam lazım yani

ağrım yok çok şükür sadece midem karışıyooo arada bir o fena işte hiçde yemek yemek istemiyorumm yarın doktora sorcammmm bırde benim bugün boğazım acıyooo gibi burda herkes hapşırıyoo
abbaauuwwww kısss göndermeyin SİZ GELİİİİİNNNNNNNNNbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

hmm o zman benim netten hesaplamalarıma göre 5+6 falan ama.catlatma iğnesi oldum ben 36 saat sonra ilişki yani ayın 6sinda falan ilişkiye girmiştik mayısın o tarihten mi hesaplamam lazım yani

o zaman mayısın 6 sıysa 5 haftalık görünüyor maşallahhhhhhh

kedersizim allahım o güzel dualarını kabut etsin inşallahhh çok güzel yazmışsınn tüylerim diken diken oldu okurken :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merak etmeyin yormuyorum kendimii şimdi tül yıkadım acaba assammı asmasammı diye düşünüyorum yaa heray bunu yapıyorum iştee yine hüsrana uğrıycam biliyorum daa sonra adet olcam bu sefer bütün evi kaldırıp temizlik yapıcamm o aradada hep aklımda ya sütüne gördüysem diye düşünecem uma uma ummacık olcam korkarım :roflol: :roflol: :roflol:

geçmiş olsun durucum dikkat et ne olur hatta dr sana rapor versin bir kaç gün evde dinlen iyi gelecek sana

canım keşke hepimiz aynı şehirde olsaydıkta birbirimizi görseydik valla ne güzel olurdu dimi

arzucum asma tülü bırak öyle kalsın eşin gelince takıversin otur oturduğun yerde :mymeka:
bu işler hiç belli olmuyor arzucum hamile kalanların hepsi senin gibi konuşuyordu ayy yok benim kistim var bu ay olmaz ayy yok benim adetlerim düzensiz bu ay kesin adet olacam ama sonuç :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: belki sıra sendedir bu ay ne dersinyerimseniben

geçmiş olsun durucum dikkat et ne olur hatta dr sana rapor versin bir kaç gün evde dinlen iyi gelecek sana

canım keşke hepimiz aynı şehirde olsaydıkta birbirimizi görseydik valla ne güzel olurdu dimi

canııımmm allahtan cumartesi pazar evdeyim dinlenirim bu arada avatarına bayıldım

heee süper olurduuu wallaaa a.s

Herkese selamlarr hayırlı cumalar bu öübarek günde dualarımız kabul olur inşallah..
Valla kızlar bu ne hız yetişemiyom sizlere alkisalkisalkis sayfalar çoğaldıkça çoğalıyo okumaktan yazamıyom

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
KEDERSıZ, aysefilizkol, denizsizada, durualya+, patuli, sevdanehri, susuz yaz, _arzu_+

misafirlerde olmak üzere herkes burada:)

bencede bırak arzuuummmm eşin assın ser koltuklara kırışmazzzz otur yat dinlennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…