L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.241
ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ÇACUK HASRETİ ÇEKEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE ALLAHIM ....ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin)
AMİN ALLAHIM bu güzel dualarını kabul eder inşllah
MAŞALLLAH MAŞALLAH
Allahım bizlere göster bu tabloyu
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey yok canım çok ağır iş yapmıycamm zaten 5 dakika iş yapıp 10 dakika oturuyorum belim ağrıyor bugün mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir sende mekik çekmiştin ama işte olcaksa zaten oluyorda dikkat etmektede yarar var vereliniortak vereliniortak vereliniortak
ya şöyle bir sürü soruya alt alta nasil cvb veriliyor?
kızlar size birşey danışıcam biz bu ay doktora gidicez ilk defa sorun varmı yokmu öğrenmek için.
istanbul avrupa yakasında (av.yakasında oturuyorum) özel hastane olacak ama mümkünse ssk anlaşmalı ve makul fiyatlı ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum o kadar çok hastane ve doktor var ki aklım karışıyor.
durum sen kaç haftalık oldun?
ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ÇACUK HASRETİ ÇEKEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE ALLAHIM ....ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin)
yazıdan alıntı yapıyoruz ya onun yanında MQ var oraya basıp yazıyosun ok
heeeeeee mekik çekmiştiiimmmm -tatlicadiarzu- bak bu bel ağrısı şaşırtmasın benimde hep ağrırdı ama o zaman bir ağrımak bir ağrımak anlamadım yaniii inşallah bebiş vardııırrrrrrrrrrr:ecrin_bebek:
canııımm benimki geç döllenme olduğu için çok küçüktü dolayısı ile doktor adet tarihinden itibaren hesapladığında küçük diyodu yumurtlama gününde hangi gün yaptın diye sordu bende not almadım dedim yumurtlama gününden sayacaktı o yüzden kan tahlili net bilgi veriyor yumurtlama gününden sayarsam herhalde 6 haftalık olmuştur yarın doktora gidecem bakalım hayırlısı
HERKESE güNAYDINLAR
SİBELCİM EVET BU ARALAR ERKEN UYANIYORUM SEBEBİNİ BENDE BİLMİYORUM AMA SANIRIM MEMLEKTE GİDECEM DİYE HEYECAN YAPIYORUM delikafadulden
SUSUZYAZ CANIM ÜSTÜSTE ALINTI YAPMAK İSTİYORSAN MESAJLARIN ALTINDA NO YAZAN YERE TIKLIYORSUN EN SON CEVAP YAZACAĞIN MESAJIDA ALINTI YAPIYORSUN BU KADARyerimseniben
DURUCUM NASILSIN CANIM NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK VARMI BİR AĞRIN FALAN CANININ ÇEKTİĞİ BİŞEY VARMI SÖLE HEMEN ARKADAŞLARLA YAPIP GÖNDERELİM:))
ARZUCUM CANIM KENDİNİ YORMADAN YAP İŞLERİNİ HÇ BELLİ OLMAZ BELKİDE HAMİŞSİN KENDİNE DİKKAT ET İNŞALLAH MEYRAMLA BERABER BİZE GÜZEL HABERLER VERİRSİNİZ İNŞALLAH:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:CüvCüv: :CüvCüv:
hmm o zman benim netten hesaplamalarıma göre 5+6 falan ama.catlatma iğnesi oldum ben 36 saat sonra ilişki yani ayın 6sinda falan ilişkiye girmiştik mayısın o tarihten mi hesaplamam lazım yani
geçmiş olsun durucum dikkat et ne olur hatta dr sana rapor versin bir kaç gün evde dinlen iyi gelecek sana
canım keşke hepimiz aynı şehirde olsaydıkta birbirimizi görseydik valla ne güzel olurdu dimi
kedersizim allahım o güzel dualarını kabut etsin inşallahhh çok güzel yazmışsınn tüylerim diken diken oldu okurken :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
merak etmeyin yormuyorum kendimii şimdi tül yıkadım acaba assammı asmasammı diye düşünüyorum yaa heray bunu yapıyorum iştee yine hüsrana uğrıycam biliyorum daa sonra adet olcam bu sefer bütün evi kaldırıp temizlik yapıcamm o aradada hep aklımda ya sütüne gördüysem diye düşünecem uma uma ummacık olcam korkarım :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?