- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.441
meyram hoşgeldin biraz daha iyisindir inş. bugün takvim yapma günü bende yaptımmm oyala kendini sende yap unut kırmızıları hihoyyyt
meyram hoşgeldin biraz daha iyisindir inş. bugün takvim yapma günü bende yaptımmm oyala kendini sende yap unut kırmızıları hihoyyyt
esmerim için içinnnn ölürüüüm içim içiiiim....wüüüüş hatunlaaaaar maaşallaaaaah maşallaaaaaah tü tü tüüüü popomuda kaşıdııımm.anaam duruuuum yeğenimin güzel annesiiiiiiiiii:))nihayeeet gördüüüm senii oh beeee..sesin kadar güzel yüzüün vaaarr..
kedersiziiim güzel gözlüüüüümm türkan şorayııııım...rabbiim ben sana gene diyceeeem SENDE ANNE SURATI VAR vallaahaa baak az kaldııı benim içimede öyle doğuyoo..topiğimiiz güzeller bastııııı misafirleeeerrr..
yaa yeni katılan arkadaşlarımızaaa hoşgeldiniiiiizzz,sefalar getirdiniiiiiz ne güzeeeeeel yaaa çok mutlu olduum..
kedersiziim ben sana ne demiştiiim BİR MİSAFİR ÇIKAAR BİR MİSAFİİR GELİİİİİR..
duru kiz daha bi güzel olmussun, bebis seni güzellestirmis. oglu olacak olanin güzelligi artarmis, kizi olan cirkinlesirmis kizina verdigi icin güzelligini. haberin olsun bak
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan eeeeeh daha çekcem benim koca bana noldun bu ara resim merakı aldı seni diyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse benden bu kadar kızlaarrrr
ben 15 dk sonra çıkıyoruuummmm öptüm hepiniziiiii şimdilikkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
temizlikde yapmis zaten o arzuuuu. neyse balkonun keyfini cikarsin burda hava buz gibiiii
arnavutum üzülmeee, eskilerle idare et biraz, burda hava soguk ya ben aliyim ikimize birer adet ucuzundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?