Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meyram hoşgeldin biraz daha iyisindir inş. bugün takvim yapma günü bende yaptımmm oyala kendini sende yap unut kırmızıları hihoyyyt

esmerim için içinnnn ölürüüüm içim içiiiim....wüüüüş hatunlaaaaar maaşallaaaaah maşallaaaaaah tü tü tüüüü popomuda kaşıdııımm.anaam duruuuum yeğenimin güzel annesiiiiiiiiii:))nihayeeet gördüüüm senii oh beeee..sesin kadar güzel yüzüün vaaarr..

kedersiziiim güzel gözlüüüüümm türkan şorayııııım...rabbiim ben sana gene diyceeeem SENDE ANNE SURATI VAR vallaahaa baak az kaldııı benim içimede öyle doğuyoo..topiğimiiz güzeller bastııııı misafirleeeerrr..
yaa yeni katılan arkadaşlarımızaaa hoşgeldiniiiiizzz,sefalar getirdiniiiiiz ne güzeeeeeel yaaa çok mutlu olduum..
kedersiziim ben sana ne demiştiiim BıR MıSAFıR ÇIKAAR BıR MıSAFııR GELıııııR..

ben biraz daha burda oyalanırsam yemek yapamıcam kocam beni boşicek hiç çocuk yamamıcaz:a015::a015: bak ben yokken fazla yazmayın okumaktan gözlerim pörtlüyo heekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

BEN ÇARŞIYA ÇIKTIM GELDıM KIZLAAAR BıKıNı ALICAKTIM KENDıMEEEEE..amanııın bir görüün mütiiş yaaa moralim bozuldu geri döndüüm anacım hepiside 100 tl biraz yazın ortasını bekliycem bendeee ozaman indirim başlıyoo..siz naptınız başkaa..yarın tatil çalışanlaraa..oh ne güzeel dinlenin gezin kocişlerlee ..
burda hava çok sıcaaak sizin oralar nasıııl??

arzuuum banada insan bir kahve yapar yaa ,hiç sormuyosun içen varmı yokmu,hep kendine heeep....

valla oyalaniyorum ya o bile bana yeter, yoksa agriya takinca kafayi agliyasim gelioo

meyram hoşgeldin biraz daha iyisindir inş. bugün takvim yapma günü bende yaptımmm oyala kendini sende yap unut kırmızıları hihoyyyt

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan eeeeeh daha çekcem benim koca bana noldun bu ara resim merakı aldı seni diyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse benden bu kadar kızlaarrrr
ben 15 dk sonra çıkıyoruuummmm öptüm hepiniziiiii şimdilikkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

temizlikde yapmis zaten o arzuuuu. neyse balkonun keyfini cikarsin burda hava buz gibiiii

arnavutum üzülmeee, eskilerle idare et biraz, burda hava soguk ya ben aliyim ikimize birer adet ucuzundan

duru kiz daha bi güzel olmussun, bebis seni güzellestirmis. oglu olacak olanin güzelligi artarmis, kizi olan cirkinlesirmis kizina verdigi icin güzelligini. haberin olsun bak

burda öğleden sonra bir yağmur yağdıkiiii hiç sormayıınnn şimdi ise günlük güneşlikkkkkk
güya gidiyorum yazmasam çatlarııımmmm kaydirigubbakcemile3

duru kiz daha bi güzel olmussun, bebis seni güzellestirmis. oglu olacak olanin güzelligi artarmis, kizi olan cirkinlesirmis kizina verdigi icin güzelligini. haberin olsun bak

bende duymuştuummm benim kocişte erkek diyooo bakalım ne olcakkkk hayırlısı

eeee liste yine kaybolduuuuuuuu kopyalayın bakiiimmm

kızlar çıktım bennnn şimdilikkkkk eve gidiyoruumm

tamaaaam canikooom git sen hadii bizde seni öpüyoruuz.kendne çok iyi baaak..

Niran77 kullanıcısından alıntı
selam arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim siteyi incelerken sizi gördüm

hoşgeldin sefalar getirdinnnnnnnnnnnnnnn .. vereliniortak ..........

aysefilizkol, ArnavutGüzeli, durualya, yakamoz82

nasılsınız. birazdan işten çıkıyorum kızlar tatile cumartesi pazar,

hepinizin yazılarını okuyorum hangisine cevap yazayım şaşırıyorum... hepinizi çok seviyorum.....

iyi akşamlar pazartesi görüşürüz. işlerim var canımmmmmmmmmm

temizlikde yapmis zaten o arzuuuu. neyse balkonun keyfini cikarsin burda hava buz gibiiii

arnavutum üzülmeee, eskilerle idare et biraz, burda hava soguk ya ben aliyim ikimize birer adet ucuzundan

alcenmii gııı???vallahamıııkaydirigubbakcemile5

sağol tatlım yaa öyledee işte ne bilim canım istediii alasım geldiii.eşimde diyoki sen biraz zor giyersiiin bikiniyi bu yaz bebiş gelirseekaydirigubbakcemile3 bananne yaa ben göbeğimi açıp güneşlenceeem..
biz burda pişiyoruuuuz sıcaktaaan asvalt eridi beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…