Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nirancim takvimindeki kiz sen misin ne tatlisin öyle yaaa:)

verirsin insallah, bak arkadaslar azimle sigaryi biraktilar. sende verirsin. hele bebis olsun

kızlar ben de çıkayım kociş gelmeden azıcık uzanayım bilgisayardan gözlerim ağrıdı kendinize iyi bakın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

kızlar ben de çıkayım kociş gelmeden azıcık uzanayım bilgisayardan gözlerim ağrıdı kendinize iyi bakın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

bende takvim yaptım arkadaşlar kıskandım sizden oldumu acep bakın bakalım

acemilik işte idare eder biraz çalışıp daha iyisini yaparım sonra

oh sonunda evimegeldim mutfakta bir taraftan yemek yapıyom arasırada size bakıyom gelen giden varmı diye
denizcim gittin mi DR ne dedi?

Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler sefalar getirmişler..
YAsemincim bu arada ben görmedim seni merak ediyorum ona göre

preseed topiginden badem arkadasi arayip böyle demisler kizlar. hayirli olsun

canlarım geldim doktordan keseyi gördük minnacık bişe yaa.6 haftalıkmiş.3 tane ilaç yazdı.otomatiğe bağlamiş gibi anlatti anlattı gecti.neler yememi söledi.denize girebilirsin dedi fazla acılmamak şartıla dedi.resmini cekim de koyimm bakalım benim mercimeğin teyzoşlarıda görsün.

ayyy heyecan yaptim simdi hadi bakalim mercimegine

arzuuu gülme sekerim, deki kocise tr ye bile geliomus de, saglikli olmasa bu kadar yaygin olmaz de. termal kameradan bakip öyle izin veriolarmis deeee :roflol:

arzu test yapmadınmı hadi bekliyoruzz :ecrin_bebek:

yok canım yapmadım yapmamada gerek kalmayacak ben kendimi tanıyorum kramplar girmeye başladı benim aşşağılaraa en fazla 2 gün sonraa o kadar sürmez bile gelecek eğer aksi olurda gelmezse ilk önce ben şaşırıcam zaten

aman ne güzel ne heyecan yapmışsınızdır siz şimdi:ecrin_bebek:bakalım resmine anlayabilirsek:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…