Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ahh canım benim 6 haftalık ölemii allah sağlıcakla doğurmak nasip etsin canımmm :Saruboceq: :CüvCüv:

bak zamanı gelince herkesin teker teker oluyo arkadaşlar herşeyin bi zamanı var bizimde yakın inşallahhh :Saruboceq:

kizlar hareketli avatar yükleyemiyorum. forumda da bulamadim nasil oluo

kizlar hareketli avatar yükleyemiyorum. forumda da bulamadim nasil oluo
canım bende ekliyemiyordum gogladan yazdım hareketli avatar diye ama avatarıma koyunca hareket falan etmiyordu bende en sonunda birisinden çaldım ve ekledim:jeyyar:

hepsi cikmiyormus boyutu öenmliymis, begendiklerim de hep büyük arzucum, ariycam artik biraz daha

duruuu kiz sen yine mi burdasin, yat dinlen anacim, mesai bittiiii :)))))))))

evet canim bende orda okudum simdi de bilgilendim, bi aydinlanma oldu:)

hepsi cikmiyormus boyutu öenmliymis, begendiklerim de hep büyük arzucum, ariycam artik biraz daha

eve gelir gelmez yattım 1 saat uyudum yeni kalktım eşimde uzandı çöktüm bilgisayara arnavutum kukaların çınlasınkaydirigubbakcemile3

hepinizin takivimi çok güzel olmuş inşallah hamile kalınca bebişlerimiz içnde yaparız takvimleri

denizsizada mercimeğini görmek için sabırsızlanıyorum:)

evet boyutu önemli canım msnde kullandıklarımız burda hareketli olarak çıkıyor diğerleri hareketsiz oluyor :)

kendimi sacimi kestirmis gibi hissettim yaw, takvim yaptik, avatar filan. imaj degisimi iyi oldu iyi:)))

oy nurcanum nurcanum, hosgeldin canim

KURBANDUR SANA CANUM NE DEDİMDE DARULDUN GELSENE GELSENE KUÇUK HANUM :roflolEVAMINI GETİREYİM DEDİM
HOŞBULDUK MEYRAM HOŞBULDUK SENİ İYİ GÖRDÜMsengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
meyram demek preseed yakında tr de gelıyormuŞ haa ıyı gelsın bakalım gerÇı bız sıparıŞ verdık 2 kutu gelecek Çok kısa bır zamanda bakalım artık hayırlısı

KURBANDUR SANA CANUM NE DEDİMDE DARULDUN GELSENE GELSENE KUÇUK HANUM :roflolEVAMINI GETİREYİM DEDİM
HOŞBULDUK MEYRAM HOŞBULDUK SENİ İYİ GÖRDÜMsengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hemende oynuyosunuz oynaklar siziiii:))))

yoksa sizi dügünde mi begendiler:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…