canım sağol karıştırdın galiba tabi topiğimiz kalabalıklaştı ben daha hiç hamile kalamadım ki bekliyoz işte allah hayırlısını vericek merak etme sen.
arnavut güzeli nasılsın
antalya yanıyordur şimdi bu denize gitmedin mi ah orda olmak vardı konyaltında şuan denizde özledim ya çok
iyiim canıııım sağool.eveet yanıyo burasıı görmeniz lazıım resmen asvalt eriyooo...
bugün gene eşim sabah 6 da denize götürdüüü harikaydıı allahtan uyumuşum birazda hemen yanmışım.bir uyandım ter kan içindeyim attım kendimi denizee.ama hala soğuuuk..gel valla bekleriiiiimmm.:1hug:
keşke gelebilsem canım teşekkürler ama bu sene zor
benimde kaldırımlara terliklerim az yapışmadı antalya sıcağında
arnavutum, oraya yazmissin ya hani seni bekliyoruz bebisim diye, seni bir an hamis zannettim yaaa insallah da öyledir yada hemen öyle olur yani alkisalkisalkis
canım aramıza hoşgeldin sefa getirdin buyrunnnnnnnnnsusuz yaz ve meyra çok teşekkür ederim hoşbulduk.gerçektende bugün kimseler yok burda
hergün enaz 10- 15 sayfa yazı okuyodum okuldan geldiğimde bugün pazar kocişlerle kaçmış herkesler.
kaydirigubbakcemile
ya evet kedersiz arkadaşım bu aralar topicte hamişler coştu ve bende gaza geldim ve üye oldum mutlu oldum hepinizi zaten tanıyo gibiyim. inşallah canım hepimizden gelecek o haberler 1 gün önce 1 gün sonra inşallah en yakın zamanda
belkide allah söyletti durualya ya bellimi olur belki listeye sende giresin bu aralar:CüvCüv: inşallahhhhhhselaaaaamm.durualyacım hamile listesine yanlışlıkla destinada yazmışsın.görünce içim kıpır kıpır oldu yav :bbo:bu ay olmuştur inşallah.son 3 gün dua edin arkadaşlar
aman allahım inanmıyorum seliminaya bu nsaıl bir insanmış öyle bide utanmadan sıkılmadan ORAYA TAKILMAK İSTEMİYORUM DEMİŞ yani ONLARA DEMEK İSTEMİŞ BİZİ KASTETMİŞ bence benneyaptımki inanmıyorum gerçekten bu söylediği teşekkür etmeden gitmesinden daha AYIP olmuş
bize bu zamana kadar söyledikleri hep uydurma hikayeymiş demek hani hep derdi yaa bahçesinden bahsederdi BENİM BAHÇEMDE OTURUP ÇAY İÇMENİZİ BERABER SOHBET ETMEYİ NE ÇOK İSTERDİM derdi ama hepsi palavraymış
arnavurtum hamile kalan diğer arkadaşların NANKÖR değilmiş dmekki seliminanın yaptığı nankörlükten beter be
amin arnavutgüzeli inşallah tatlım. bu arada içimden sana dua etmiştim. ama söylemek bu güne kısmetmiş. geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?