E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.661
kızlar hepinize ii geceler nasilsiniz bakalım.
arnavut güzeli ve diğer antalyadaki arkadaşlar haftaya antalyaya geliyorum.dua edinde bebişimde olsun artık gelirkenbu arada deniz nasıl ısındı mı
biz iyiyz canım siz nasılsınızkızlar hepinize ii geceler nasilsiniz bakalım.
aman boşver arnavutum yaa birazcık söylediklerinin arkasındaysa ve biliyorumki okuyor bu mesajları başka bir ismle üye olup telafi eder yaptıklarını ama o öyle bir insan değil boşuna konuşuyoruz biz burda defolup gitsin:mymeka: başka arkadaşmı yok :içelim::1no2: yaa kedersiziiiim okudun gördün dimii.biz hala iyi niyetlii ACEBA BİLGİSAYARLARI MI BOZULDUDA İPTAL ETTİLER BİZ MERAK ETMİYELİM DİYEE.yaaa malesef demekki dediğin gibi bizden sıkılmııış..
evet dimi nekadar içtendi köpeklerin doğumu bile onu nekadar çok heycanlandırmıştı bizimle paylaşmıştııı.sonraa bahçesiinden bahsediyoduu siz gelin ben size kısır yaparım diyoduu,bahçemin çiçekleri olursunuz diyoduu..BENCEDE HEPİSİİ YALANMIIIIŞ..bizden bilgileri alana kadarmış herşey hamile kalana kadarmış..
oy benim arkadaşlarımaa kurban olsuun vallaaa..siz benim için çok özelsiniz:1hug: ve değerlisiniiiz o yüzden size yaptığı saygısızlığı yüzünden çok kızdım onaa okadaar..benneyaptımki
o listede hepimizn adı ya olacak ya olacak başka yolu yoksüprizzzzzayy inşallah kedersiz.o listede adımı görünce çok değişik hissettim bir de gerçek olsa heyecandan ölecem herhalde..senin gününe ne kadar kaldı sende bu ay tutttturursun inşallahh
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:HADİ BİRAZ GÜLELİMMM..
filin biri karınca yuvasına basar tüm karıncalar çok sinirlenir içlerinden biri filin tepesine doğru tırmanmaya başlar.sonra bir ara gözgöze gelirler ve aşık olurlar.fil karıncayı babasından ister fakat baba vermez.derken karınca file kaçar.baba karınca eline bi tüfek alır file doğrultur tam vuracakken karınca filin önüne geçer dur baba der.arkamdaki file acımıyorsan karnımdaki file acı
HADİ BİRAZ GÜLELİMMM..
filin biri karınca yuvasına basar tüm karıncalar çok sinirlenir içlerinden biri filin tepesine doğru tırmanmaya başlar.sonra bir ara gözgöze gelirler ve aşık olurlar.fil karıncayı babasından ister fakat baba vermez.derken karınca file kaçar.baba karınca eline bi tüfek alır file doğrultur tam vuracakken karınca filin önüne geçer dur baba der.arkamdaki file acımıyorsan karnımdaki file acı
sanaada iyi gecelerr canııım nasılsııın annesiiiiii??umarım herşey yolundadııııır..
iyiyim canım bende dün biraz ağladım sinirlendim o kadar.
biz iyiyz canım siz nasılsınız:CüvCüv:
iyiyiz bitanem.daha cok yeni oldugu için cok korkuyorum.
SadeceMeyra, ArnavutGüzeli+, denizsizada, destina, KEDERSİZ+, siir, sonce, susuz yaz
herkes burdaaaa :teytey:
kızlar iyi geceler hepinize ben çıkıyorum işimiz var birazcıkBELKİ SON 3 GÜNDE
TUTTURURUZ ÇALIŞMAYA DEVAMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?