Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese günaydın bizler yokken maşallah sayfalar uzamış...
Yeni listemiz hayırlı olsun eline sağlık durucummm.Bebişinin kalp atışını mı duydunnn hadi gözümüz aydın artık rahatladık valla..nekadarlık oldu şimdi bebişin :CüvCüv:

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız var hoşgeldiniz şekerler sefa getirdiniz ...buyrunnnnnnnnn

günaydın kızlar nasılsınız bakalım . inşallah çok güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdirr ?? benim 2 günüm düğünlerle ve misafirlerle geçti yorucu ama güzeldi.

durummm kalp atışlarını duymuşsunuzz çokkk çokkk mutlu oldum canımmm allahımm sağlıcaklaa 9 ayını geçirmeni nasip etsin inşallahhh :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

teyzeleri bebişin kalp atışı gördük çok şükür :ecrin_bebek:

kızlar biraz işim var işlerimi toparlayım geliyorum

günaydın kızlarrrr,,,,,,,

hafta sonunu konuşaak geçirmişsiniz oku oku 40 dk okuyorum...........

durucum kalp atışını duyduğuna çok sevindimmmmmmmmmmmm...

Kalp atışının üzüntüsü çok büyük bende bu üzüntüyü yaşamadığını bilmek beni çok mutlu etti.. İnşallah sağlıcaklahihoyyythihoyyytzemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kucağına almayı nasip eder rabbimmmmm..

Bizleride unutmaz inşallah anneye babaya hayırlı, evlarlar nasip eder............

teyzeleri bebişin kalp atışı gördük çok şükür :ecrin_bebek:

kızlar biraz işim var işlerimi toparlayım geliyorum

::::::::::::::::::::::::::::GüNAYDINNNNN ARKADAŞLAR:::::::::::::::::::::::::::::

Yeni bir hafta yeni mutluluklar ve güzel haberler getirsin inşallah bizlere(amin)

okadar çok yazmışsınız ki cumartesi akşamdan beri girememiştim.Oku oku baya uzun

Yasemin kokulu arkadaşım.Çok sevindim ya hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Süper bi haber bu artık ...eşinde yanındaydı değilmi.Artık kesin bebiş olduğunu anlayınca ne yaptı?_çok merak ettim.annesi yegenime çok iyi bak artık emi

sevda teyzesiii dilara teyzesiiii teşekkür ederizza.s.
benim adet 11 nisan dı ama geç döllenmeden dolayı 21 nisan olarak hesapladı doktor oda 6+4 dü bugün 6+6 günlük oldu

Yeni arkadaşlar katılmış aramıza Onlarada hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum ve HEpsini kokulu öpücüklerimle öpüyorum

Arzuum, ayşem, sibeliiimm teşekkür ederiiimmm siz teyzelerinin duaları sayesindeeeeee bugünleride gördükkk çok şükürrr ALLAHIM en kısa zamanda sizlerinde bu duyguyu tattırmasını canı gönülden diliyorum AMııNN

eşimde yanımdaydııı sevindi tabiiii ... doktor bile heyecan yaptı ... yarın sabah kan tahlili istedi ...

bende bende yeni arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorummm a.s.a.s.a.s.

hanımlar nasılsınız bakalım, durucum ne güzel haber ulsrasyondada görürsün inş,arzu kızz kırmızılar geldimi merak ettim,yeni gelen arkedeşler hoşgeldiniz ,karnınız boşgeldiniz dolu çıkarsınız inşopuyorumnanaktanzemuszemus

inşallah teyzesii inşallahhh

GÜNAYDIN ARKADAŞLARlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

DURCUM GÖZÜNAYDIN DEMEK MİNİĞİNİN KALP ATIŞLARINI DUYDUN NE ÇOK HEYECAN YAPMIŞSINDIR ŞİMDİ ALLAHIM NE GÜZEL BİR DUYGUDUR KİMBİLİR GÜZEL ALLAHIM BİZLERDE YAŞATSIN O GÜNLERİmafoldumben

ARZUCUM NASILSIN CANIM ADETİN GELMEDİ DİMİ BUGÜN BİRT TEST YAPMAYA NE DERSİNşakkıdı

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

DARISI BANA VE DİĞER ARKADAŞLARADA OLSUN:CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: /FONT]

Nurcanım nasılsın ?bir hafta daha geçti kaç gün kaldı memlekete gitmeye

Evet herkes arzuya kilitlendi inşallah kırmızılar gelmemiştir de mutlu haberde senden duyarız canım :Saruboceq:

arzuuummm kırmızın gelmedi dimiii

inşallah teyzesii inşallahhh

yokk kızlar gelen giden yokkk eşimle bu sabah konuştuk bu gecikmeleri ben yaşadığım için ikimizde acaba diyerek birbirimize baktık aslında çarşamba gününe kadar bekleyim doktora gitmeye karar verdik kırmızılar gelirsede gidicem gelmezsedee 2 gün daha duralım bakalım çünkü göğüslerimde ne şişlik ne acı hiçbirşey yok tek hissettiğim göbeğin alt kısmıı şerit halinde biryerde sanki anlık bir elektrik çarpması gibi irkilip geçiyor saniyelik sanki 3 aylık hamileyimde tekme atıyo gibi kıpırdıyo işte anlatamıyorum nasıl birşey olduğunu bilemiyorum hayırlısı kırmızılar gelirsede allahtan gelmezsede diyecek birşey bulamıyorumm senağlama senağlama senağlama senağlama

kızlar ya bana cesaret verin.dr.a gitmek istiyorum.çok iyi bi dr.buldum gerçi özel,tuzlu olcak yani,ama bi arkadaşım 9 yıldır tüp bebek vs.. deniyodu,bu dr.ile ilk denemede olduu.ama dr.a gidip o strese giremiyorum..ayaklarım gitmiyo.göstermek istemiyom kimseleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…