Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canııııııım SAPHİRAAAA AMİİİN İNŞALLAAAH DUALARIN KABUL OLSUUN 2009 BİZE UĞUR GETİRSİİİİN ..allah razı olsuun sendeeen dilerim BEBEĞİN ÖMÜR BOYU ŞANSLI OLUR BAHTI GÜZEL OLUIR ..O ACI ANINDA BİZLEREDE DUA ETTİĞİN İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİİİİZZZ..inşallah bebeğin analı babalı büyüüür maşallaah çok tatlıııı çooook..TEYZESİ ÖPER ONUU ÇOOK..AYRICA VERDİĞİİİN BİLGİLERİN İÇİN ÇOK SAĞOL ADAÇAYI YAĞI DA AYNI ETKİDE ODA BUĞ KADAR İÇİNİ ISITIYO KANALLARI AÇIYO TABİ ONUDA DENEMEMİZ YARAR VAR ..sevgiler..

günaydın kızlar..9gün önceden adet oldum..sanırım kistim patladı..soğan suyuna devam etsemmiki..bugün 8.gün soğan suyunda.. ve adetliyim ne yapacagımı şaşırdım..15günede tamamlamak istiyordum ama..agrım çok azaldı kızlar..şükürler olsun Rabbime..inşaallah kistte erirmiştir bende kurtulurum hayırlısıyla..

bende dün kullanmaya başladım adaçayı yağını ama hiç ağzımda arkadaşların dediği gibi bi tat falan oluşmadı bide ne kadar bekleteceğiz acaba

merhaba kızlar benimde adetim gecikti 10 gün kadar maalesef bebiş yok.şimdi ilaç kullanıyorum.bu ayda doktora gidicem sonra gitmeyi düşünmüyorum yoruldum.biraz kendi haline bırakmayı düşünüyorum

bende dün kullanmaya başladım adaçayı yağını ama hiç ağzımda arkadaşların dediği gibi bi tat falan oluşmadı bide ne kadar bekleteceğiz acaba

bazı arkadaşlar gece yatarken koyup sabah alıyor ,ben sabah koyup akşam üzeri almıştım herhalde ortalama 8 saat falan kalıyo.

GÜLÜCÜK inşallah patlamıştır canım kistin allah yardımcın olsun ..bu soğan kürü devam edip etmemen konusunda hiç bir fikrim yok inan kullanmadığım için bilmiyorum ..ama bence başladıysaan 15 gününe kadar tamamla canım diğer adet kanaman içinde faydalı olur yarıda bırakma..AYRICA KIZLAR ADAÇAYI YAĞINI AĞIZDAN HİSEDİLECEK DİYE BİRŞEY YOK BU TAMAMEN BÜNYEYE BAĞLA İLLAKİ O TADI ALICAM DİYE KENDİNİZİ ŞARTLANDIRMAYIN MORALİNİZİ BOZMAYIN TÜPLERİNİZ KAPALI ANLAMINA GELMEZ..ben gece yatmadan önce koyup sabaha çıkarıyorum onun sebebi fazla hareket etmeden orada sabit durması ama gündüzde koyabilirsin farketmez bikaç saat kalması makbul olur etkisini gösterebilmek için..ama onu koyduğunuzda üşütmemeye dikkat edin..HEPİNİZEE KUCAK DOLUSU SEVGİLEEERR SAĞLICAKLA KALIIN..

kızlar adçayı yağı sizdede kaşıntı yaptımı aayy öldüm kaşınmaktan yoksa bendemi var bi anormallik

kızlar adçayı yağı sizdede kaşıntı yaptımı aayy öldüm kaşınmaktan yoksa bendemi var bi anormallik

ay yok bende öldüm kaşıntıdan neden bilmiyorum önce pamuğa damlattım kaşındı tampon aldım oda canımı çok acıttı ben çok ileriye yitemedim sabaha kadar da kaşıntıdan kudurdum vallaa... :)

bende kaşıntı falan olmadı alerji yapmış size bnece kullanmayın sonra ters tepki yapar

bencede kullanmayın madem kaşıntı olmuş kesin alerjik bir durum vardır..yada orası tahriş olduysa yanma yapmıştır:))

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2009 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR... umarım bu yıl hayırlısıyla bebeişlerimizi kucagımıza alırız kızlar..hepinizi çok öpüyorum..

merhaba kızlar benim her iki tüpüm de kapalı 1 aya kadar laporoskopi olacağım ama yinede alternatif yöntemlere başvurmaktan kendimi alamıyorum.Şu anda civanperçemi ni akşamdan ılık suya ıslayıp sabah,sabah koyup akşam aç karnına içiyorum.yanında 1 de küp şekere 2 damla adayağı damlatıp yiyorum.Acayip şekilde sancım oluyor ama bu işe yaradığını gösteriyor herhalde inşallah işe yarar,gerçi laporoskopi yi illa da olacam.Umarım 2009 herkes için güzelliklerde dolu olur .hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

:)) ay evet valla ben bıraktım uyku uyuyamadım kaç gün allahım şifa etsin ama kızlar ben 2 defadır uyguladım ama çok sık duymaya başladım uzun yıllar çocukları olmayanlar bu yöntemle hamile kalmışlar 1 lt çiğ süt yani kapıda satılan sütlerden yada tam yağlı süte 1 demet maydonozu herşeyiyle yıkayıp elimizle parçalayarak süte katıp sütü kaynatıyoruz ve üstüne oturabileceğimiz bir kaba boşaltıyoruz ama temas etmiyecek sadece buharı afedersiniz tuvalete oturur gibi oturulacak buhar içine girecek buhar kaçmasın diyede belinize battaniye sarın oturabildiğiniz kadar oturun ve üstüne ilişkiye girin ama en öenmlisi ilişki sonrası kıpırdamadan yatmak ve hiç üşütmemek allahım şifa etsin...

canıım geçmiş olsun öncelikle.benimde en son çağrem laparoskopi olmak ,inşallah sana gerek kalmaz.eveteğer sancın varsa bu demek oluyoki içeride faliyet var inşallah açılır bide bizim gibi pamukla aşağa koymaya denesene oda faydalı olur bak..EĞER LAPAROSKOPİ OLURSAN HABERİM OLSUN MUTLAKA ÇOK ERAK EDİYORUUU:çok üzgünüm:..güzel duaların için teşekürlerr kocamaan bir AMİİİİİİİİİN..:Saruboceq::1hug:sevgiler

selam NAZLANMAZ.. evet dediğin çok doğru bizim geçen bi bayan gelmişti iş yerimize kahve falı bakıyomuş bende tabi atladım ama kadını tanımıyorum etmiyorum..bana durup dururken dediki kızım sen üşütmüşsün git bi güzelce hamama saunaya uzun uzun kal sonra gel eve 3 litre sütü 3 demet maydonozu haşla sonra kocanın gelesine yakın buğusuna otur bişey ile sarın ilişkiye gir demişti bende tabi şaşırıp kaldım heralde bi o kaldı onu da deneyeceem..çok sıkıldım artık BEN BU ARA KIZLAR 3 AYDIR POLENİ KULLANDIĞIMDAN DOLAYI BIRAKIYORUM YETER SADECE SABAHLARI AÇ KARNINA KEÇİ BOYNUZU İÇİYORUM OKADAR BİDE ŞU EN SON VERDİĞİM TARİFİ YAPTIM BAKALIM BU AY NOLACAK BEKLİYORUM HA BİDE OVULASYON TESTİ ALDIM 11.GÜNÜMDE TESTİ YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI OKADAR HEYCAN VERİCİYDİKİ CEP TELEFONUMDAN RESMİNİ ÇEKTİM HERGECE YATMADAN önce ONA BAKIP YATIYORUM :roflol:VE HERGÜN HEMEN HEMEN İLİŞKİYE GİRİP BİKAÇ SAAT YATTIM ..E DAHA NE YAPİİİİİM BIRAKTIM ARTIK HERŞEY OLUCAĞINA VARSIIIN ..NEYSEE GENE UZATTIM BEEN sevgiler bu yıl hepinize sağlık,huzur,mutluluk,sevgi aşk,bereket ve para getirsiiin ...:enbuyukkk:a.s.

Amiin hepinize mutlu yıllar allahım tüm istiyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin mahrum etmesin rabbim...ARNAVUT GÜZELİ ovulasyon testi ilk defa duydum nasıl bişi o ne işe yarıyor açıklarsan bende alıp faydalanayım şekerim...

günaydın..cumanız mubarek olsun Allah dularınızı kabul etsin inşallah..

Aminnn.sağol canım seninde cuman mübarek olsun

merhaba arkadaşlar ben pko hastasıyım bebiş olması için uğraşıyorum şuan soğan kürü kullanıyom acaba faydasını gören arkadşlar varmı:uhm:

kızlar bu kürden gebe kalan oldumu malezemeleri aldım ama adetimi bekliyorum sadece yumurtlama günümden iki gün önce ve ertesi günü bunu uyguladım sonra yapmadım şimdi adet olmayı bekliyorum hamile olan varmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…