merhaba canım sen soğan kürünü kullandınmışutarafagittikızlar ibrahim saraçoğlunun önerisi soğan küründen sonra yani 15 gün soğan kürünü uyguladıktan sonra yumurta çatlatmak için havuç ve incir kürünü öneriyor
adaçayı 50 gr
civan perçemi 100gr
yoğurt otu 100 gr
aslan pençesi 100 gr
iki yemek kaşığı karşımı suda kaynat(bir taşım) soğuduktan sonra süz.Bir çay bardağı yemeklerden önce 3 öğün için.(ılık)Bu karışım bitene kadar devam edin.
canım cevabın için çok teşekkürler sanırım 2 yemek kaşığı karışım 3 çay bardağı kadar suda kaynatılacak her gün taze yapmak gerekir değil mi birde adaçayının kendisi kullanılıyor sanırım yağı falan kullandın mı hiç çok sordum galiba ama bunlar bizim için yeni bir umut
yazılan ot karışımından 2 yemek kaşığı 1 lt suda bir taşım kaynatılır.sabah, öğlen, akşam aç karnına 1 çay bardağı içilir.ama ben kçük bir cezvede bir tutanm alıp bir taşım kaynatıp süzdükten sonra ılık olarak içtim ve her öğün taze olarak yaptım.
adaçayı yağını kullandım.Belli bir markanın idi.hatırlayınca yazarım.Sabah akşam 2 kere yarım kesme şekerine 2 damla damlatıp aldım.Bu tedaviden sonra (40 gün kadar) masaja başlanıldı (10 gün ) Ve masaja başlanıldığındakasık ve daha alt bölgemde dokunulan yerler şiddetle ağrıyordu.Masajın her seansı yaklaşık 7-8 dk sürüyor.Arkasından enerji verilip göbek deliğinden şişe çekiliyor.10 gün sonunda hiç ağrım kalmadı Ve adetlerimin miktarı düzeldi.Ve vücuttan kan topak ve pıhtılarını ilk adetimde korkunç bir şekilde attım .Bencee kanallarım gerçekten bu tedavi sonucunda açıldı.2.rahim filmimde kanallarımın ikiside açıktı.Bunu yapan da rus bir bayan doktor.
canım anlamadım ben
su doktorun adını ve ne uzmanı oldugunu soyleyebılırmısın
bu karısımı sana o mu onerdı
bende ankaradayım
inşallaaah inşallaaahhh ne diyiimm inadım kendime aslındaa ..bana yazdığınız yazılarınız için çok teşekkür ederiiimm yeriniz ayrı benim için..sağoluun iyiki varsınıız
Amiin hepinize mutlu yıllar allahım tüm istiyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin mahrum etmesin rabbim...ARNAVUT GÜZELİ ovulasyon testi ilk defa duydum nasıl bişi o ne işe yarıyor açıklarsan bende alıp faydalanayım şekerim...
kızlar bu kürden gebe kalan oldumu malezemeleri aldım ama adetimi bekliyorum sadece yumurtlama günümden iki gün önce ve ertesi günü bunu uyguladım sonra yapmadım şimdi adet olmayı bekliyorum hamile olan varmııı
senın yasadıklarınıbende yasıyorum
artık avmlerde hamılelerı gectım kucuk bebklılerı bıle gormeye dayanamıyorum
senı o kadar ıyı anlıyorumı
artık adetlerımde gecıkmıyor ona bıle ısyan edıyorum ey allahım ıkı gun sevınmeyıdemı cok gordun dıye
canııım o güzel duaların içiin çok sağol AMİN AMİN İNAŞAALLLAAH..canım ovulasyon testini banada burda tanıdığım hemde daha önce yazıştığım biri önerdi onun bir tek tüpü olmasına rağmen ovalasyon testi ile hamile kaldı..şimdi o eczanaelerde satılıyo 25 ytl civarında..Yumurtan çatlamaya yakın idrar testi gibi yapıyosun 11.gününde falan çift çizgi çıktımı yumurtalığın 24-36 saat içinde çatlıyo anlamına geliyo hormon salgılıyoya o zaman ilişkiye giriyosun gün aşırı..böyle bişey iştee araştır istersen internetten..ismi MEDİSMART ovulasyon testi ..kafana bişey takılırsa sor tamam k.i.b sevgiler:enbuyukkk:
Teşekkür ederim ARNAVUT GÜZELİ bilgilendirdiğin için canımm allahım ?:Saruboceq:dualarımızı kabulede canımm yaa ben aralık 18 de adet oldum ovulasyon testini ne zaman alsamda yapsam
günaydııınn tatlı hamiişş adaylarııı..bugün ablama aşılama yapılacak heyecan dorukta bekliyoruz :)))
kızlar bu soğan kürünü 15 gün kulandıktan sonra öbür ayda kullanıcazmı yoksa 1 kerelikmi lütfen cevap:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?