Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ibrahim saraçoğlunun önerisi soğan küründen sonra yani 15 gün soğan kürünü uyguladıktan sonra yumurta çatlatmak için havuç ve incir kürünü öneriyor

kızlar ibrahim saraçoğlunun önerisi soğan küründen sonra yani 15 gün soğan kürünü uyguladıktan sonra yumurta çatlatmak için havuç ve incir kürünü öneriyor
merhaba canım sen soğan kürünü kullandınmışutarafagitti

evet hala kullanmaktayım 3 günüm kaldı bitmesine inşallah biter bitmez incirle havuç kürüne başlıyacağım...

inşallaaah inşallaaahhh ne diyiimm inadım kendime aslındaa ..bana yazdığınız yazılarınız için çok teşekkür ederiiimm yeriniz ayrı benim için..sağoluun iyiki varsınıız

senın yasadıklarınıbende yasıyorum
artık avmlerde hamılelerı gectım kucuk bebklılerı bıle gormeye dayanamıyorum
senı o kadar ıyı anlıyorumı
artık adetlerımde gecıkmıyor ona bıle ısyan edıyorum ey allahım ıkı gun sevınmeyıdemı cok gordun dıye

canııım o güzel duaların içiin çok sağol AMİN AMİN İNAŞAALLLAAH..canım ovulasyon testini banada burda tanıdığım hemde daha önce yazıştığım biri önerdi onun bir tek tüpü olmasına rağmen ovalasyon testi ile hamile kaldı..şimdi o eczanaelerde satılıyo 25 ytl civarında..Yumurtan çatlamaya yakın idrar testi gibi yapıyosun 11.gününde falan çift çizgi çıktımı yumurtalığın 24-36 saat içinde çatlıyo anlamına geliyo hormon salgılıyoya o zaman ilişkiye giriyosun gün aşırı..böyle bişey iştee araştır istersen internetten..ismi MEDİSMART ovulasyon testi ..kafana bişey takılırsa sor tamam k.i.b sevgiler:enbuyukkk:

merhaba idayre aramıza hoşgeldin ..malesef canım soğan kürünü deneyelnler gibi bizde henüz sonuç alamadık bekliyoruz ..en az üç ay kullanmamız gerek zaten bu doğal ürün olduğundan dolayı,kimyasal içermediğinden hemen sonuç vermez ayrıca bünyeye bağlı..polen önce vucudun eksiklerini tamamlayıp öyle gebe kalmayı kolaylaştırıcaktır allahın izniyle..ama biri adaçayı yağını kullanırken hamile kaldı geçen yazılardan okursanızz görürsünüz..hemde bir iki denemeden sonra..sevgiler allah sizinde yardımcınız olsun..sevgiler..:enbuyukkk:

canıım yapma lütfeeen öyle yazmaa,çok üzülüyorum gerçekteen napalım canımız sağolsun her şerde bir hayır vardır..hepimiz bekliyoruz ama inanıyorumkii bu yıl hepimize uğur getiricek kucaklarımız bebeklerle doğaca..güzel düşünki güzel şeyler seni bulsun bende çok isyan ediyorum bazen sonra tövbe ediyorum..düşünsene bi tecavüzden sonra hamile kalanları duyuncaa huuuy diyoruuum adaletsizlik diyorum ,ama napalım beklemek zorundayıız sabır sabır,,seni kucaklıyorum GÜLÜCÜK SANADA VE HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN MİS KOKULU MELEKLERİMİZE ÇABUCAK KAVUŞTURSUUN:Saruboceq:

Teşekkür ederim ARNAVUT GÜZELİ bilgilendirdiğin için canımm allahım ?:Saruboceq:dualarımızı kabulede canımm yaa ben aralık 18 de adet oldum ovulasyon testini ne zaman alsamda yapsam

kızlar bu soğan kürünü 15 gün kulandıktan sonra öbür ayda kullanıcazmı yoksa 1 kerelikmi lütfen cevap:1no2:

günaydııınn tatlı hamiişş adaylarııı..bugün ablama aşılama yapılacak heyecan dorukta bekliyoruz :)))

Teşekkür ederim ARNAVUT GÜZELİ bilgilendirdiğin için canımm allahım ?:Saruboceq:dualarımızı kabulede canımm yaa ben aralık 18 de adet oldum ovulasyon testini ne zaman alsamda yapsam

nedemeeek seve seve büyük bir zevkle hemdee herşey yeğenlerim içiin:1hug:..canım 28.ile 29. günleri arasında yapman lazımdı bu aralar yumurtan çatlamıştır sen bol bol beraber ol bu aralar gelecek aya alırsın.Adetin 11.gününde yapman lazımdı ama istersen alabilirsin nasılsa onu bikaçkere kullanabilirsin dedimya hem internette daha açıklamalı yazıyo sen al dursun bitanesini yapabilirsiin hemen mesela baktın iki çizgi var o pozitif demek yuurtan ya çatlamıştır yada çatlamak üzeredir..tamam canııım hadi inşallah bununla sonuç alırsıııın:Saruboceq:

günaydııınn tatlı hamiişş adaylarııı..bugün ablama aşılama yapılacak heyecan dorukta bekliyoruz :)))

canııım sanada günaydııııın ..hadi inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alırııız ALLAH yardım etsiiiin onaa..

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Bunu bi sitede buldum umarım faydası olur kızlar.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

Bunuda aynı siteden buldum.iki küründe tamamen uygulanış şekilleri var artık hangisini uygulamak isterseniz uygulayabilirsiniz.umarım herkes faydasını görür.

tek anlamadığım incir küründe yumurta çatlatmak için havuç atın diyo ama 6 dakika inciri kaynatın 4 dakikada havuçla kaynatın diyo.toplam 10 dakika ediyo.oysa incir küründe 20 dakika kaynatılıyo.o nasıl olacak anlayan varsa anlatsın lütfen.

biozard çok saol canım emeğine sağlık..kaç tane incir koymalıyız ki acaba..ben 15 diye biliyorum ama çok değil miki..

gülücük..6-7 inciri birkaç parçaya bölüp atıyorsun...yani normal incir küründe böyle diyrdu saraçoğlu..ama havuçlu için kaç tane dedi bilemiyorum..

ya kızlaar bendemi şu incire bide böğürtlen köküne başlasaam kiiiii??nasıl olucak bu kaynatma işii??hiç anlamıyorum vallaa zaten sabahın köründe çıkıyorum evdeeen hangi ara yapıcamki??neysee ben kendimi bi hazırlayayım bu konu için bide bunu deneyelim vardır bi hayır ..ama şu böğürtlen kökü kafama yattıı..YAA BİŞEY SORUCAM BU İNCİRLERİ YESEK OLMAZMII Kİİİ ??KIZLAR BAKALIM BEN AYIN 10 HASTA OLUCAMMII??BENCE OLUCAM KLSİK..SAĞILIĞINIZ DAİM OLSUN..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…