B
bebegimgelartık
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım bildiğimiz kahverengi kabuklu ama içi beyaz olan soğanla yapılıyomuş.hadi bakalım hayırlısı.bu soğan kürü hangi soğanla oluyo 3 çeşit soğan var biri mor renkli o değil zaten ama ben pazarda gördüm bembeyaz soğan var o mu yoksa bildiğimiz kahverengi kabuklu olan soğanla mı yapçaz bu kürü ne olur acil cevap bekliyorum...fisfisfis
evet tatlım ilk bebek ama zor bebek olmuyo bir türlü.yumurtlama döneminde kasıklarında ağrı olması iyiye işaret.çünkü o ağrı senin yumurtalıklarının tıkır tıkır çalıştığını gösteriyo.valla tıpta çok çare aradık.3 aşılama 1 tüp bebek deneyimim oldu.ancak malesef olmadı.şimdide alternatif tıpta çare arıyorum.tekrar tüp bebek denemem için maddi ve manevi toparlanmamız lazım.gerçekten masraflar büyük külfet.inşallah bu kürler faydalı olur hepimize.herşeyin hayırlısı canım.öptümmmm
canııım VAHİM SOĞANIN KABUĞU KAHVERENGİ OLANI KULLANICAKMIŞIIN..bebeğimgelartı CANINI SAĞOLSUUUN..hemen bilgisayarı açar açmaaz direkt bu sayfayı açtım senin yazını bulmaya çalıştım valla çok istediim şöyle HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM yazını okumayaa dua ettiim amaa olsuuun canın sağolsun senin.Bitaraftandaa sevindim olmazsaa bariiiiii aynı ayda hamiş kalalıım haa ne dersiiiiin...bebişlerimiiz aynı büyüsün diyee dimmiii ammaaa...adımı koyarsaan çok seviniriim vallaa hem adım kısacık arnavutgüzeliyi koyma tabii bencede uzuuun..KIZALR BU VERDİĞİM KÜRÜ ÖNCE Bİ BEN DENEYEYİM SONRA SİZ BAŞLAYIN ÇÜNKÜ ACAYİP SANCI OLUYO AMA DAYANICAM BAKALIM SAĞ YUMURTAMI HİÇ HİSETMEZDİM BEN GENELDE SOL YUMURTALIĞIM AĞIRIRDII AMA BUSEFER İKİSİNE BİRDEEN BİŞEYLER OLUYO O YÜZDEN SİZBİ KULLANMAYIN..BEN ARANIZDA KUBAY OLARAKTAN :))))kızlaar dualarım sizinlee 2009 bize uğur getirsiiin İYİKİ VARSINIZ SAĞLICAKLA KALIN
tatlım benim...inşallah hep beraber hamile kalırız.düşünsenize bu kürler sayesinde aynı anda hamile olduğumuzu.bulantıdan baş dönmesinden mahvolup birbirimize yine şimdi olduğu gibi yardımcı olduğumuzu.allahım inşallah nasip eder.kıyamam sana ya fedakar arkadaşım benim.inan bende hep dua ediyorum.allah helede senin çabalarını görüyordur.mutlaka olucak canım.inşallah 2009 bizim yılımız olur.bu arada kürlerle hamile kalan olursa bu başlığı ve formu bırakmasın.hep yardımcı olalaım birbirimize.sevgiler.öpüldünüz.hemde çoook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?