E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.821
canıııııııımmm hoşgeldiinnnnn özledik wallaha beeeee opuyorumnanaktanzemuszemusŞeniz
Selam kızlaaar nasılsınııııızz?...ben bugün biraz geç kaldıım işimiz vardı kocişlee ancaak açabildiim..DURUUUM miniğimin kalp atışını duydun haa:teytey: kuzuuum beniiim canna can katan rabbiiim inşallaaah 9 ay sağlıklı geçer kucağına sağ sağlim alırsın ..
arzum canım dediğim gibi nolur az daha sabreet ,lütfen ilaç milaç içmee.durumada tek çizgi çıkmıştı o yüzden sanada süpriz yapabilir bizim inatçı arnavutdelikafadulden opuyorumnanaktan..
kızlaar hepiniziii tek tek öpüyoruum ..ben gene çıkıyorum eşim burda diye biraz motorumla geziceeem.. daha geç gene uğrarıım.döndüğümdee lütfen biri hamile olsuuuun ÇÜNKÜ ÇOK SIKILDIIIIM TEYZE OLASIIM GELDİ AYOOOOOOOOOOOLsositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance:
bende çokkk özledimmm çoookkkk.... mercimeğin kalp atışını duymuşsun... Allahım sağsağlim kucağınada almayı nasip etsin... Yahu bana bağımlılık yaptınız bee.. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
yine geldim. yaw msn bozuldu, sildim silinmedi. yüklemek istedim yüklenmedi. en sonunda sildim ve tekrar yükledim ama hala hata raporu diyip duruyo. napim ben simdi. dövim mi? :mymeka:
esramm hosgeldin cnm yedigin ictigin senin olsun, gezdigin gördügün ne onu anlat:)
bugün de hep atasözüyle gidiyorum, hadi hayirlisi:) belki yenilerini söyler büyüyünce atalarimizdan olurum :roflol:
herkese selammm.... kızlar fıstıklarım sizleri çoookkk özledim... neler kaynatmışsınız öle... selimina yanlış yapmış o onun sorunu kaybeden o olur... arnavutum çok geçmiş olsun... ameliyatın bitmiş sağsağlim artık bebişe yol gözüktü... durum canımm kalp atışını duymuşun çok sevindim... latsibel kedersizim arzum sevdanehri susuz yaz denizsiz ada hepinizi çok özledimm... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... Denizsizada canım bebiş geliyoooo... çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun inşallah... Darısı benim ve diğer arkadaşların başına...
Yeni gelen arkadaşlar olmuş... Hoşgelmişler sefalar getirmişler...
Sizleri çok özlemişim yaaa...
hoŞgeldİn esramm bİzde snİ Çok Özledİk canım
evİ taŞıdınmı hayırlı olsun yenİ evİn
Hoşgeldin canım sefalar getirdin bizde seni özledik inşallah bitmiştir işler taşınmak uğraştıcı ve yorucu Çok üzgünüm çoook
Bu ay pleni felan yapamamışsın olsun gelecek ay yine birlikte başlarız seninle canım :1hug:
canım ev taşıdım... çok yoruldumm.. pek bi değişiklik yok canımm... seninde 20 haftan kalmış..
bak uzaylıydın şimdide atasözlerinemi taktın kız...
ben bu ayyy hiççç bişey yapamadım... ne polen ne adaçayı yağı.. duruma söz vermiştim ama olmadı.. oyüzden rahatım sanki.. sen neler yapıyon.. çalışmalar nasıl gidiyor..
SELAAAMMM...ya bu hamiş listesine yine yanlışlıkla destina yazmışsınız valla görünce kalbim duracak gibi oluyo.Allah mı yazdırttı 2 günüm var sabırsızlıkla bekliyommmm..durualyacım gözün aydın senin mercimek atmaya başlamış oyyy ne güzel bi duygudur kimbilir.HEPİMİZ BİR GÜN O DUYGUYU YAŞARIZ İNŞALLAH
SELAAAMMM...ya bu hamiş listesine yine yanlışlıkla destina yazmışsınız valla görünce kalbim duracak gibi oluyo.Allah mı yazdırttı 2 günüm var sabırsızlıkla bekliyommmm..durualyacım gözün aydın senin mercimek atmaya başlamış oyyy ne güzel bi duygudur kimbilir.HEPİMİZ BİR GÜN O DUYGUYU YAŞARIZ İNŞALLAH
canıııımmm sağlık olsuunnnn bu ay denersiinn hayırlısı ile takma kafana sennn yeni evinde huzurlu mutlu otur rabbim tez zamanda göbişine kondursun meleğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?