kızlar bugün gene rüya gördüm.hamile oldugumu ögrenmeden önce gördüğüm gibi.hamile kaldığimi görmüştüm cıktı anlatmiştim size.bugünde rüyamda kızım oluyomuş ama bebeklik halini göremedim.büyümüş biraz sarı sarı sacları var.adıda tuana ymiş.hayır olsun artık bakalım.
Hayrolsun inşallah canım bu arada tuana ismini yıllar öncesinden bekarken kızım olunca koymak istediğim isim.... Çok üzgünüm çoook hala kısmet olmadı bigün olur inşallah fisfisfis
günaydın kızlar nasılsınız
ben çokdandır ara sıra ne yazmışsınız bakıp çıkıyorum eşimin yerine ben bakıyorum dükkana ondan sizleri unuttum sanmayın sakın hepinizi çok çok seviyorum
dur canım bebiş nasıl annesi nasıl gidiyor hamilelik:CüvCüv:
sevdammmm allah gönlüne göre versin bebeğim olacak o da olacak isyan etmek yokkka.s.
canııııııııımm özledik wallaha beeeee ŞenizŞeniz korkma rahim filminden sakın yarın için şimdiden sana geçmiş olsun diyorum a.s.a.s.
Hayrolsun inşallah canım bu arada tuana ismini yıllar öncesinden bekarken kızım olunca koymak istediğim isim.... Çok üzgünüm çoook hala kısmet olmadı bigün olur inşallah fisfisfis
canım inş çıkar rüyan hayırlısını versin rabbim
amin cnm.
deniz kız benim içinde bir rüya görsen ne iyi olurdu canım ya rahim filmim nasıl geçecek
yarın gidiyorum çektirmeye kızlar du a edin
teyzesi sizin dualarınızla büyüyorbu sabah kan tahlili yaptırdık sonucu doktor alacak şimdilik iyiyiz...dualarım hepinizle canlarım benim Şeniz
Canım hoşgeldin başın ağrıyomuş boşver pek strese bulaşmamaya bak iş yerinde he deyip geç insanlara sırnaşık şey Benim moralim yüksek kötü olmak yok yasakkelime allahıma şükür okadar güzel evliliğim varki hiçbişey bundan daha önemli değil olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil zaten evde benim büyük bebeğim var devamlı ilgi isteyen kedi gibi sırnaşan kaydirigubbakcemile3 en güzel şey bu sizde arkadaşlar kafanıza takmayın artık dilara arzu şutarafagitti
günaydın kızlar nasılsınız
ben çokdandır ara sıra ne yazmışsınız bakıp çıkıyorum eşimin yerine ben bakıyorum dükkana ondan sizleri unuttum sanmayın sakın hepinizi çok çok seviyorum
Hoşgeldin sevimsu sen yokken neler oldu görüyosun dimi :1shok: neler yaşadık neler kaydirigubbakcemile3
bir tanem mesela belki prolaktin hormonun yüksektirde ondan kalamıyorsundur ilaç verir kalırsın yada ne bileyim kansızsındır demir eksikliğin vardır ne bileyim yani eğer gitmezsen öğrenemezsin belki hiçbirşeyin yoktur en azından ne var ne yok öğrenmen şart buna bebiş için katlanmalısın sen onun için birşeyler yapki oda gelsin bir an önce halay çekelim yawwwwww:teytey:
iyi de durumm,yıllardır bu şikayetler var,yani iyice sarpa sarmıştır diye düşünüyom ve daha çok korkuyorummm
h.b canım
evet az önce onuda okudum ve çok üzüldüm
duruuuu sen bizi bırakmican demi canım
kızlar burada ben çok rahatlıyorum çünki benim yazdıklarımı okuyan ve aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım var var diyorum derdi aynı olunca insanı daha iyi anlayabiliyosun ondan diyorum benim 4 de bebeğim olsa allah izin verirse ben buradayım bellimi olur belkide çocuklarımız okurlarken tesadüf olur aynı yerlerde okurlar
ayy hiç fena olmazdı kaydirigubbakcemile3
canım aynı şikayetlerden bende tedavi gördüm korkma çok uzun sürmüyor 3 veya 4 ay gibi eğer başka birşey yoksa tabi sen hiç geçiktirmeden git canım erken teşhis daha erken tedavi demek canım geçmiş olsun şimdiden :1hug:
canım benim adetler bildim bileli düzensiz ama ailem de beni yönlendirmedi ki yaş küçükken hadi dr.a diye..öyle böyle 32 olduk gidemedik..yani erken teşhis değil geç olacak aslında,ve bunca yıldır gitmediğimden bi sürü başka sorun çıkacak
daha ne gecikçek yahuuuu..yaşıtlarım çocuklarını okula gönderdiii.hiç cesaret bulamıyom..eşimle de artık konuşmuyoz bu konuyu o da can sıkıcı32 çokda geç değil canım arkadaşım sen cesaretinii topla ve hemen gitt olurmu bak yoksa ben gelip kolundan çeke çeke götürecem kaydirigubbakcemile şaka bi yana lütfen geç,iktirmeden git hiçde geç değil esas yaş ilerleyince daha zor onun için daha fazla geciktirme
daha ne gecikçek yahuuuu..yaşıtlarım çocuklarını okula gönderdiii.hiç cesaret bulamıyom..eşimle de artık konuşmuyoz bu konuyu o da can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?